Game Time: Μπάγερν-Παρί, σαν τελικός

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές βρίσκουμε στην Betsson για τον προημιτελικό της Μπάγερν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

19:45   Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν                 UEFA Women’s Champions League

Η Μπάγερν πέτυχε μια τεράστια ανατροπή επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (4-2) και βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της γερμανικής Frauen Bundesliga. Παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 12 νίκες, ενώ κέρδισε και τα 3 εντός έδρας παιχνίδια της στη φάση των ομίλων, δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε της Σογιό (2-0) και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου στη γαλλική Femine Division 1. Δεν έχει ηττηθεί στους 15 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, στους οποίους πανηγύρισε 13 νίκες, ενώ είχε το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς στη φάση των ομίλων. Είχε αποκλείσει την Μπάγερν στα προημιτελικά του UEFA Women’s Champions League το 2017.

21:05   Ντανφέρμλιν-Πάρτικ Θιστλ                Championship Σκωτίας

Η Ντανφέρμλιν «διέσωσε» στο φινάλε την ισοπαλία απέναντι στη Μόρτον (1-1), αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, μετρώντας 3 διαδοχικές ισοπαλίες.

Η Πάρτικ Θιστλ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Χάμιλτον (0-4) και οι ελπίδες της για την πρωτιά «εξατμίστηκαν». Έχασε και τα 2 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν κατάφερε να νικήσει στις 6 τελευταίες εξορμήσεις της, έστω κι αν κατέγραψε μόλις 1 ήττα.

21:45   Κινγκς Λιν-Στόκπορτ                          National League Αγγλίας

Η Κινγκς Λιν πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Όλντερσοτ (3-0) και «ζωντάνεψε» κάπως τις ελπίδες επιβίωσης, μειώνοντας τη διαφορά από τις θέσεις της παραμονής. Έδωσε τέλος στο σερί 8 αγώνων δίχως επιτυχία, ωστόσο δεν κέρδισε στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Στόκπορτ σημείωσε μια εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στη Βέλντστοουν (4-2) και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, σε απόσταση 7 βαθμών από τους διώκτες της. Συμπλήρωσε 6 σερί νίκες, είναι αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει να επιδείξει 6 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.

21:45   Ντάνγκανον Σουίφτς-Κλίφτονβιλ       Premiership Βόρειας Ιρλανδίας

Η Ντάνγκανον Σουίφτς γνώρισε τη συντριβή από την πρωτοπόρο Λίνφιλντ (0-5) κι εξακολουθεί να φλερτάρει έντονα με την επικίνδυνη ζώνη. Έχει καταγράψει 1 νίκη και 5 ήττες στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ έχασε τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δίχως να σκοράρει.

Η Κλίφτονβιλ κέρδισε εκτός έδρας την Γκλέναβον (2-0) και παραμένει «ζωντανή» για τον τίτλο. Μπορεί να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από την Λίνφιλντ, έχει να επιδείξει 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει χάσει στις 10 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:45   Στέρλινγκ Άλμπιον-Άλμπιον Ρόβερς  League Two Σκωτίας

Η Στέρλινγκ Άλμπιον ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας από την Άνναν (0-3) και παραμένει μακριά από την τετράδα. Οι μεταπτώσεις συνεχίζουν να τη χαρακτηρίζουν, ειδικά στην έδρα της, όπου έχει πετύχει μόλις 1 νίκη στους 10 τελευταίους αγώνες.

Η Άλμπιον Ρόβερς απέσπασε ισοπαλία από τη Φόρφαρ (0-0) και απέχει 8 βαθμούς από την τελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Όμως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 6 τελευταία ματς, αλλά τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από τη βάση της όπου έχει μόλις 2 ήττες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις.