Game Time: Μπαρτσελόνα-Ίντερ, σαν τελικός

Reading time3 λ

Εκπληκτικές επιλογές για στοίχημα προσφέρει η Betsson στο τεράστιο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ.

19:45   ΝάπολιΆγιαξ                                        UEFA Champions League

Η Νάπολι πέτυχε επιβλητική νίκη και στην έδρα της Κρεμονέζε (4-1) και πλέον είναι μόνη πρώτη στην ιταλική Serie A. Έχει κερδίσει και τα 8 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, είναι συνολικά αήττητη στα 12 φετινά επίσημα παιχνίδια της, ενώ διατηρεί το απόλυτο των επιτυχιών στον πρώτο όμιλο μετά τον θρίαμβο επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ (6-1). Με νέο τρίποντο εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση.

Ο Άγιαξ επικράτησε στο Φόλενταμ (4-2) και διατηρείται στη δεύτερη θέση της ολλανδικής Eredivisie. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων δίχως νίκη κι ανύψωσε το ηθικό του στην προσπάθεια να πάρει το… αίμα του πίσω για τον διασυρμό της προηγούμενης εβδομάδας από τη Νάπολι, αλλά και να διατηρήσει τις ελπίδες για την πρόκριση. Ώθηση δίνει το παρελθόν, αφού δεν έχει χάσει στις 7 τελευταίες επισκέψεις του στην Ιταλία.

22:00   Βικτόρια ΠλζενΜπάγερν                    UEFA Champions League

Η Βικτόρια Πλζεν κέρδισε τη Μλάντα Μπόλεσλαβ (2-0) και διατηρείται στο ρετιρέ της τσεχικής Fortuna Liga. Σε αντίθεση με το αήττητο εντός των συνόρων, όμως, στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης είναι ουραγός, έχοντας υποστεί 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τελευταία ανάμνηση αυτή στο Μόναχο από την Μπάγερν (0-5) την προηγούμενη εβδομάδα. Κυνηγά μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά δεν έχει νικήσει ποτέ τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν «πέταξε» τη νίκη στο ντέρμπι του Ντόρτμουντ (2-2), αφού είχε προβάδισμα δύο τερμάτων. Συνεχίζει να έχει μεταπτώσεις στη γερμανική Bundesliga, όπου είναι τρίτη. Όμως, στο UEFA Champions League οι εμφανίσεις της είναι «λαμπερές» και την έχουν φέρει στην κορυφή του γκρουπ με 100% επιτυχία έπειτα από 3 αγωνιστικές. Με ακόμα μια νίκη θα «αγκαλιάσει» την πρόκριση. Το παρελθόν ευνοεί, αφού δεν έχει χάσει εδώ και 46 χρόνια στην Τσεχία.

22:00   Μπαρτσελόνα-Ίντερ                             UEFA Champions League

Η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Θέλτα (1-0) και διατηρείται στην κορυφή της ισπανικής La Liga. Θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Ίντερ (0-1), αφού σε οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα βρεθεί με το… ενάμιση πόδι εκτός της πρώτης δυάδας του τρίτου ομίλου. Ποντάρει στην ισχύ του «Καμπ Νόου», όπου είναι αήττητη φέτος, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες.

Η Ίντερ κέρδισε εκτός έδρας τη Σασουόλο (2-1), αλλά ακόμα βρίσκεται στην έβδομη θέση της ιταλικής Serie A. Βέβαια, με αυτή την επιτυχία, αλλά κι εκείνη επί της Μπαρτσελόνα, έχει ανεβάσει την ψυχολογία της και κυνηγά το θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει σε θέση ισχύος για το εισιτήριο της πρόκρισης. Μόνο που μετρά 5 διαδοχικές ήττες στη Βαρκελώνη.

22:00   Ρέιντζερς-Λίβερπουλ                            UEFA Champions League

Η Ρέιντζερς σημείωσε μια άνετη νίκη επί της Σεντ Μίρεν (4-0) και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής στην σκωτσέζικη Premiership. Καλείται να μεταφέρει την εντός των συνόρων ορμή και στον πρώτο όμιλο, όπου μετρά 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έπειτα από την αποτυχία στο Λίβερπουλ την προηγούμενη εβδομάδα (0-2), θέλει μόνο νίκη στην προσπάθεια να μείνει «ζωντανή», έστω για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρώτου ομίλου.

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (2-3) και πλέον βρίσκεται στη δέκατη θέση της αγγλικής Premier League. Καλύτερο το πρόσωπό της στο UEFA Champions League, όπου μετρά 2 σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της Ρέιντζερς. Αναζητεί το τρίποντο που θα την φέρει κοντά στην πρόκριση, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από τη βάση της.