Game Time: Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, επιστροφή

Reading time4 λ

H Betsson προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ματς της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα.

19:45   Βικτόρια ΠλζενΊντερ                                  UEFA Champions League

Η Βικτόρια Πλζεν κέρδισε εκτός έδρας τη Σίγκμα Όλομουτς (3-2) και είναι δεύτερη στην τσεχική Fortuna Liga. Θα επιχειρήσει να «ρεφάρει» τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα (1-5) στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, στην προσπάθεια να μείνει «ζωντανή» για την πρόκριση, αλλά και να κάνει βήμα προς την τρίτη θέση. Μετρά 5 νίκες στα ισάριθμα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει στο φινάλε την Τορίνο (1-0), ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της ιταλικής Serie A. Μονόδρομος μοιάζει πλέον το «τρίποντο», έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν (0-2) στην πρώτη αγωνιστική, ωστόσο μετρά μόλις 1 νίκη και 2 ήττες εκτός έδρας, δεχόμενη γκολ και στις 3 εξορμήσεις της.

21:45   Ίπσουιτς-Μπρίστολ Ρόβερς                     League One Αγγλίας

Η Ίπσουιτς πέρασε νικηφόρα από το Άκρινγκτον (2-0) κι επέστρεψε στην κορυφή. Είναι αήττητη μετά από 7 αναμετρήσεις, στις οποίες έχει πανηγυρίσει 5 νίκες, αλλά τις μοναδικές της απώλειες (2 ισοπαλίες) της είχε στην έδρα της.

Η Μπρίστολ Ρόβερς «έσωσε» τον βαθμό κόντρα στη Μόρκαμ (2-2) και παραμένει στη 16η θέση. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στους 4 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχασε στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, δεχόμενη 6 τέρματα.

22:00   Λίβερπουλ-Άγιαξ                                       UEFA Champions League

Η Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε στην αγγλική Premier League, λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και είχε χρόνο να ξεπεράσει το… σοκ της συντριβής στη Νάπολι (1-4) στην εκκίνησή της στον πρώτο όμιλο. Είναι εμφανές ότι έχει σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα, ενώ πλέον δεν έχει περιθώρια απωλειών, αν δε θέλει να κινδυνεύσει στη μάχη της πρόκρισης. Δεν έχει ηττηθεί στα 3 φετινά εντός έδρας ματς.

Ο Άγιαξ συνέτριψε τη Χέρενφεν (5-0) κι εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά τη κορυφής στην ολλανδική Eredivisie. Μετρά 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις 5 τελευταίες διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ενώ θα επιδιώξει να «διπλώσει» τις επιτυχίες τους σε αυτό το γκρουπ, έπειτα από τη θριαμβευτική πρεμιέρα απέναντι στη Ρέιντζερς (4-0), που θα τον φέρει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης.

22:00   Μπάγερν-Μπαρτσελόνα                           UEFA Champions League

Η Μπάγερν περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Στουτγάρδη (2-2) και είναι τρίτη στη γερμανική Bundesliga. Οι 3 σερί ισοπαλίες εντός των συνόρων έχουν φέρει προβληματισμό. Ωστόσο, υποδέχεται τον πρώην σούπερ σταρ της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Μόναχο έπειτα από την καλοκαιρινή φυγή του, έχοντας ήδη ένα τρίποντο στο σακούλι της, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ίντερ (2-0).

Η Μπαρτσελόνα πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος και διέλυσε την Κάντιθ (5-0), παραμένοντας στη δεύτερη θέση της ισπανικής La Liga. Εξακολουθεί να είναι αήττητη στα 6 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 5 διαδοχικές νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή εκκίνησή της στον τρίτο όμιλο, στην οποία συνέτριψε τη Βικτόρια Πλζεν (5-1). Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Μόναχο, μετρώντας 4 ήττες σε 6 επισκέψεις.

22:00   Πρέστον-Μπέρνλι                                      Championship Αγγλίας

Η Πρέστον έχασε εντός έδρας από την Μπέρμιγχαμ (0-1) και υποχώρησε στη δέκατη θέση. Αποχαιρέτησε το αήττητο ξεκίνημα, δέχτηκε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 4 εντός έδρας ματς, στα οποία η επίθεσή της έμεινε στο «μηδέν».

Η Μπέρνλι απώλεσε στις καθυστερήσεις τη νίκη στο Γουέστ Μπρομ (1-1), αλλά βρίσκεται στο πέμπτο σκαλοπάτι. Έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους σημείωσε 3 νίκες, δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες εξόδους της.