Game Time: Τσέλσι-Μίλαν, συγκλονιστική μάχη

Reading time3 λ

Καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται στην Betssonγια το ματς της Τσέλσι με τη Μίλαν.

19:45   Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ    UEFA Champions League

Η Σάλτσμπουργκ «έσωσε» στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοπαλία κόντρα στη ΛΑΣΚ Λιντς (1-1) και παραμένει μόνη πρώτη στην αυστριακή Bundesliga. Είναι αήττητη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων και θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στον πέμπτο όμιλο, όπου έχει να επιδείξει 2 ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με τελευταία αυτή με την Τσέλσι στο Λονδίνο (1-1).

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε άνετα της Σλάβεν Μπέλουπο (4-1) και πλέον βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από τους διώκτες της στην κροατική 1.HNL. Έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές επιτυχίες σε όλους τους θεσμούς, η τελευταία ήττα της σημειώθηκε στο Μιλάνο από τη Μίλαν (1-3) στη δεύτερη «στροφή» της διοργάνωσης, όπου έχει ένα τρίποντο στο σακούλι της, αυτό με την Τσέλσι.

22:00   Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη              UEFA Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι διέσυρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-3) και εξακολουθεί να «ακουμπά» την κορυφή της αγγλικής Premier League. Έχει να επιδείξει 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες το… κοντέρ σταμάτησε στα 15 γκολ, έχει κερδίσει και τα 5 φετινά παιχνίδια της στο «Έτιχαντ», ενώ κυνηγά το «3 στα 3» στον έβδομο όμιλο, αφού νίκησε και την Ντόρτμουντ (2-1) πριν τρεις εβδομάδες.

Η Κοπεγχάγη σημείωσε μια πολύτιμη νίκη επί της Άαρχους (1-0) και ανέβηκε στο έκτο σκαλοπάτι της δανέζικης Superliga. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων δίχως νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά ακόμα ψάχνει το πρώτο της γκολ στο γκρουπ. Βέβαια, στην προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε σε ισοπαλία τη Σεβίλλη (0-0).

22:00   Σεβίλλη-Ντόρτμουντ                            UEFA Champions League

Η Σεβίλλη ηττήθηκε εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-2) και συνεχίζει να… βολοδέρνει στην 17η θέση της ισπανικής La Liga. Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει στα 9 φετινά παιχνίδια της, ο Χουλέν Λοπετέγκι βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην έξοδο, ενώ σε αυτόν τον έβδομο όμιλο ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας μόλις 1 βαθμό, από το 0-0 στην Κοπεγχάγη τη δεύτερη αγωνιστική.

Η Ντόρτμουντ έφυγε με άδεια χέρια από την Κολωνία (2-3) και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της γερμανικής Bundesliga. Εξακολουθεί να είναι του ύψους ή του βάθους, μετρά 3 διαδοχικές ήττες μακριά από τη βάση της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το τρίποντο της πρεμιέρας με την Κοπεγχάγη «σβήστηκε» με την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-2). Πάντως, έμεινε αήττητη στις 2 μέχρι τώρα επισκέψεις της στη Σεβίλλη.

22:00   Τσέλσι-Μίλαν                                       UEFA Champions League

Η Τσέλσι πέτυχε δραματική εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας (2-1) και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της αγγλικής Premier League. Αήττητη στα 2 παιχνίδια με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο, θα αναζητήσει την παρθενική επιτυχία της στον πέμπτο όμιλο, αφού ούτε στη δεύτερη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει, μένοντας στην ισοπαλία με τη Σάλτσμπουργκ.

Η Μίλαν ήταν η νικήτρια σε ένα απίστευτο… θρίλερ στο Έμπολι (3-1), αλλά παραμένει πέμπτη στην ιταλική Serie A. Έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στις 10 φετινές επίσημες υποχρεώσεις της και θα επιδιώξει να παραμείνει αήττητη στο γκρουπ, στο οποίο πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Όμως, δεν έχει κερδίσει στις 2 επισκέψεις της στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ ταλαιπωρείται από σημαντικές απουσίες.