Game Time: Ίντερ-Μπαρτσελόνα, κρίσιμη μάχη

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε μοναδικές επιλογές για ποντάρισμα στην τιτανομαχία της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα.

19:45   ΜπάγερνΒικτόρια Πλζεν               UEFA Champions League

Η Μπάγερν συνέτριψε τη Λεβερκούζεν (4-0), επέστρεψε στις νίκες στη γερμανική Bundesliga έπειτα από 4 ματς και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Η έδρα παραμένει το… ορμητήριο της, αφού παραμένει αήττητη στους 5 φετινούς αγώνες της, ενώ αποτελεί εντελώς διαφορετική υπόθεση στον τρίτο όμιλο, όπου μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, έπειτα από την επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα (2-0).

Η Βικτόρια Πλζεν περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μποέμιανς Πράγας (1-1), αλλά παραμένει μόνη πρώτη στην τσεχική Fortuna Liga. Έχει κι αυτή τα δικά της σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα, ενώ τα έχει βρει… σκούρα σε αυτό το γκρουπ του… θανάτου, όπου έχασε και από την Ίντερ (0-2). Έχει ηττηθεί και στις 4 μέχρι τώρα συναντήσεις της με την Μπάγερν.

22:00   ΆγιαξΝάπολι                                   UEFA Champions League

Ο Άγιαξ «κόλλησε» στην ισοπαλία με τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-1) και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της ολλανδικής Eredivisie. Δε μοιάζει σε ιδανική κατάσταση, αφού απέτυχε να κερδίσει στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ πλέον «καίγεται» για το τρίποντο, αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της δυάδας του πρώτου ομίλου, ειδικά μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Λίβερπουλ (1-2).

Η Νάπολι νίκησε εμφατικά την Τορίνο (3-1) και βρίσκεται στην κορυφή της ιταλικής Serie A. Βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, αφού έχει να επιδείξει 6 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, συνολικά είναι αήττητη στις 10 επίσημες υποχρεώσεις της και στοχεύει στο «3 στα 3» στο γκρουπ έπειτα από το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Ρέιντζερς (3-0).

22:00   ΊντερΜπαρτσελόνα                        UEFA Champions League

Η Ίντερ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα (1-2) και κατρακύλησε στην ένατη θέση της ιταλικής Serie A. Οι 2 σερί αποτυχίες εντός των συνόρων έχουν δημιουργήσει έντονη πίεση στον Σιμόνε Ιντσάγκι και πλέον αυτό το ματς είναι οριακό. Αν καταφέρει να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη στον τρίτο όμιλο, έπειτα από αυτή επί της Βικτόρια Πλζεν (2-0) θα βρεθεί για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε στη Μαγιόρκα (1-0) και για πρώτη φορά στη σεζόν ανέβηκε στην κορυφή της ισπανικής La Liga. Μετρά πλέον νίκες και μόλις 1 ήττα στις 9 επίσημες υποχρεώσεις της στη σεζόν, αυτή από την Μπάγερν στο Μόναχο (0-2) την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να αποκτήσει προβάδισμα για την παρουσία της στη δυάδα του γκρουπ. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς με την Ίντερ, ανεξαρτήτως έδρας.

22:00   ΛίβερπουλΡέιντζερς                       UEFA Champions League

Η Λίβερπουλ «στραβοπάτησε» εντός έδρας απέναντι στην Μπράιτον (3-3) και βρέθηκε στην ένατη θέση της αγγλικής Premier League. Συνεχή τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά τουλάχιστον παραμένει αήττητη στα 5 φετινά παιχνίδια της στο «Άνφιλντ», όπου κέρδισε τον Άγιαξ (2-1) στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ρέιντζερς θριάμβευσε στο Εδιμβούργο επί της Χαρτς (4-0) και πλησίασε στους 2 βαθμούς την κορυφή της σκωτσέζικης Premiership. Μοιάζει να ξαναβρίσκει τον καλό εαυτό της, αφού μετρά 2 σερί νίκες, αλλά σε αυτόν τον πρώτο όμιλο βρίσκεται ακόμα στο «μηδέν», αφού γνώρισε την ήττα στο «σπίτι» της από τη Νάπολι (0-3) πριν τρεις εβδομάδες. Όμως, έχει 30 χρόνια να πανηγυρίσει νίκη κόντρα σε αγγλική ομάδα.