Ίντερ-Ερυθρός Αστέρας (01/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας σε δυνατή αναμέτρηση στο Champions League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (01/10/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. H Ίντερ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία στη φετινή διοργάνωση μιας και ο στόχος της είναι να φτάσει μακριά. Ο Ερυθρός Αστέρας, ψάχνει κι εκείνος ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να  πάρει τα πάνω του και να πιστέψει πως μπορεί να περάσει στα νοκ άουτ.

Για το Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας οι αποδόσεις έχουν σε πρώτο πλάνο τους νερατζούρι για να πάρουν τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1,17** και το διπλό του Ερυθρού Αστέρα ανέρχεται στο 15,41** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που  δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Ίντερ.

ΊΝΤΕΡ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας τα προγνωστικά παρουσιάζουν πανίσχυρο φαβορί για την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Οι νερατζούρι κι αυτή τη σεζόν έχουν πολύ υψηλούς στόχους και θέλουν να λάμψουν στο Champions League. Να σημειώσουμε ότι τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ θα τα βρεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ίντερ και τον Ερυθρό Αστέρα;

  • 1 νίκη η Ίντερ.
  • 1 ισοπαλία.
  • Καμία νίκη ο Ερυθρός Αστέρας.
  • 2-1 γκολ υπέρ της Ίντερ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ίντερ ποντάρει στην έδρα της, την εμπειρία της και την ποιότητά της για να πάρει την πρώτη της νίκη. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 εμφανίζεται στο 1,58**.

Στην πρεμιέρα της στο League Phase του Champions League, η Ίντερ απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και κάλλιστα θα μπορούσε να νικήσει, αλλά και η αντίπαλός της είχε πολλές καλές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση, η Ίντερ ήταν πολύ αποτελεσματική αμυντικά κι έδειξε πως έχει το μέταλλο που χρειάζεται για να κάνει την πορεία που θέλει να κάνει. Προέρχεται από εκτός έδρας με την Ουντινέζε για τη Serie A το περασμένο Σάββατο (νίκη με 3-2).

Ο Ερυθρός Αστέρας στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από την Μπενφίκα εντός έδρας. Αν κι έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία και στο φινάλε είχε κάποιες καλές στιγμές για να πάρει μέχρι και την ισοπαλία, η αλήθεια είναι πως έδειξε να υστερεί σε ό,τι αφορά την ποιότητα του ρόστερ του. Ωστόσο, έχει θέληση, ενθουσιασμό και είναι πάντοτε μαχητικός. Αυτό θέλει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Μίλαν κι ελπίζει να πετύχει το καλύτερο που μπορεί. Προέρχεται από εντός έδρας ματς με τη Ζελέζνιτσαρ για το πρωτάθλημα Σερβίας την περασμένη Παρασκευή (νίκη με 2-1).

Champions League και στοίχημα πηγαίνουν χέρι – χέρι και αυτή τη σεζόν με συναρπαστικές αναμετρήσεις, μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Η κορυφαία διοργάνωση συλλόγων ήδη προσφέρει πολύ δυνατά ματς. Στο Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας, η νίκη της Ίντερ χωρίς να δεχθεί γκολ τιμάται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΊΝΤΕΡ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Ίντερ θέλει να επιβάλει τους δικούς της κανόνες και το ρυθμό της, τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να επιχειρήσει να κάνει το δικό του παιχνίδι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΊΝΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Ίντερ εναντίον Ερυθρός Αστέρας, να σημειώσουμε ότι η Ίντερ δεν υπολογίζει τον μέσο Μπιουκάναν, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα Ίντερ (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο – Τιράμ, Μαρτίνες.

Πιθανή ενδεκάδα Ερυθρός Αστέρας (4-2-3-1): Γκλέιζερ – Μίμοβιτς, Τζιγκά, Σπάγιτς, Σέολ – Κρούνιτς, Έλσνικ – Εμβουμπά, Ίβανιτς, Ολαγίνκα – Ντουάρτε.

Champions League – League Phase

2η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ