Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι, ώρα πρόκρισης

Reading time3 λ

Σπουδαίες προσφορές για ποντάρισμα μας περιμένουν στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League είναι αυτή που δίνει τον ρυθμό στο σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Φυσικά, η αναμέτρηση Μίλαν-Τσέλσι του πέμπτου γκρουπ, που αρχίζει στις 22:00 κεντρίζει τα βλέμματα, όμως, εξίσου σημαντικά είναι και τα παιχνίδια των 19:45 που ανοίγουν τη σημερινή αυλαία. Ειδικά στο Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι του έβδομου ομίλου μπορεί να σφραγίσει το πρώτο εισιτήριο πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης.

Αν η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει το απόλυτο μετά από τις τρεις πρώτες στροφές, καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από τη δανέζικη πρωτεύουσα, εξασφαλίζει και μαθηματικά μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Οι Πολίτες είναι το λογικό φαβορί για να τα καταφέρουν, ειδικά από τη στιγμή που παραμένουν… φουριόζοι, ενώ συνέτριψαν την Κοπεγχάγη με 5-0 πριν από έξι βράδια. Η πρωταθλήτρια Δανίας, με όπλο την έδρα, θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσει τις ελπίδες της κυρίως για την τρίτη θέση που οδηγεί στο UEFA Europa League. Όμως, το παρελθόν δεν την ευνοεί ιδιαίτερα, αφού σε τρεις συναντήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΪΦΑ

Υψηλής κρισιμότητας είναι και το ματς Μακάμπι Χάιφα-Γιουβέντους του όγδοου ομίλου. Για τη Γηραιά Κυρία, η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αν θέλει να μείνει «ζωντανή» στη μάχη για την πρόκριση, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από το δίδυμο κορυφής Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα, οι οποίες αναμετρώνται αργότερα. Βέβαια, έχει κάκιστη ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν. Την ίδια στιγμή, η Μακάμπι Χάιφα παίζει την τελευταία ζαριά της για την τρίτη θέση, έπειτα από την ήττα με 3-1 που γνώρισε στο Τορίνο την προηγούμενη εβδομάδα.

Περνώντας στο «μέτωπο» των πρωταθλημάτων, αξιόλογο είναι το ραντεβού Νταντί Γιουνάιτεντ-Χιμπέρνιαν για τη σκωτσέζικη Premiership. Η οικοδέσποινα προέρχεται από το παρθενικό τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα, αυτό επί της Αμπερντίν, και θέλει να κάνει ακόμα μια προσπάθεια εξόδου από τον «βυθό». Η Χιμπέρνιαν, όμως, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί της Μάδεργουελ. Στην αγγλική Championship υπάρχει το εξ αναβολής γειτονικό ντέρμπι Γουίγκαν-Μπλάκμπερν. Η Γουίγκαν ακόμα αναζητεί την πρώτη επιτυχία στο «σπίτι» της, αφού έχασε από την Κάρντιφ, να εισέλθει στη ζώνη των πλέι-οφ θα προσπαθήσει η Μπλάκμπερν, η οποία σημείωσε ευρεία νίκη επί της Ρόδεραμ.

19:45   Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι                   UEFA Champions League

19:45   Μακάμπι ΧάιφαΓιουβέντους                  UEFA Champions League

21:45   Γουίγκαν-Μπλάκμπερν                             Championship Αγγλίας

21:45   Νταντί Γιουνάιτεντ-Χιμπέρνιαν               Premiership Σκωτίας

22:00   Μίλαν-Τσέλσι                                            UEFA Champions League

22:00   Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ         UEFA Champions League

22:00   Ντόρτμουντ-Σεβίλλη                                 UEFA Champions League

22:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα                     UEFA Champions League

22:00   Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης          UEFA Champions League

22:00   Σέλτικ-Λειψία                                           UEFA Champions League