Λεχ Πόζναν-Καραμπάγκ, υψηλές προσδοκίες

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα η μονομαχία της Λεχ Πόζναν με τη Καραμπάγκ, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, σήμερα έχουμε ουσιαστικά τη σέντρα στην αγωνιστική περίοδο 2022-23 και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Ο πρώτος προκριματικός γύρος του UEFA Champions League δίνει απόψε το σύνθημα της έναρξης, με την αναμέτρηση Λεχ Πόζναν-Καραμπάγκ, η οποία ξεκινά στις 21:00, να συγκεντρώνει τα βλέμματα, αφού και οι δύο ομάδες έχουν υψηλές προσδοκίες στη σεζόν.

Μετά από επτά χρόνια, η Λεχ Πόζναν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πολωνία και πλέον έχει ως στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Έχει νέο προπονητή τον Ολλανδό Τζον Φαν Ντερ Μπρομ, προχώρησε ήδη σε αξιόλογες μεταγραφικές προσθήκες, ωστόσο θα πρέπει να καλύψει την απώλεια του ταλαντούχου εξτρέμ Καμίνσκι, που παραχωρήθηκε στη γερμανική Βόλφσμπουργκ έναντι υψηλότατου τιμήματος. Από την πλευρά της, η Καραμπάγκ επέστρεψε μετά από μια διετία στον θρόνο του Αζερμπαϊτζάν, δεν έχει αλλάξει πολλά στο δυναμικό της και ονειρεύεται τη συμμετοχή στους ομίλους, κάτι που πέτυχε το 2017.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ενδιαφέρουσα ακόμη είναι η σύγκρουση του Βορρά, Μάλμε-Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε θα επιδιώξει να βρεθεί ξανά στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, κάτι που πέτυχε πέρυσι, τη στιγμή που η ισλανδική Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ κουβαλά τις δάφνες της επικράτησης στο προκριματικό τουρνουά που φιλοξένησε, νικώντας τις Λεβάντια Ταλλίν και Ίντερ Ντ’ Εσκάλντες και θα επιχειρήσει να εμφανιστεί ανταγωνιστική στις δύο αναμετρήσεις.

Τα φώτα πηγαίνουν ακόμη στο ζευγάρι Πιούνικ-Κλουζ. Ανανεωμένη η πρωταθλήτρια Αρμενίας, Πιούνικ, θα προσπαθήσει να κοντράρει το φαβορί, την ρουμάνικη Κλουζ, η οποία έχει προχωρήσει σε πολλές σημαντικές προσθαφαιρέσεις, με στόχο την επιστροφή στους ομίλους έπειτα από μια δεκαετία. Το βαλκανικό ντέρμπι Λουντογκόρετς-Σουτιέσκα έχει επίσης ξεχωριστή σημασία, αν και η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς έχει το πάνω χέρι κόντρα στους Μαυροβούνιους.

Η βρετανική μάχη Δε Νιού Σεντς-Λίνφιλντ φαντάζει ισορροπημένη, αφού αν και οι γηπεδούχοι Ουαλοί δεν έχουν χάσει ποτέ από Βορειοϊρλανδούς. Προβάδισμα μοιάζει να έχει στο Σάμροκ Ρόβερς-Χιμπέρνιανς η πιο έμπειρη πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, ενώ αναμετρώνται ακόμη Μπαλκάνι-Ζαλγκίρις Βίλνιους και Σκούπι-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

19:00   Πιούνικ-Κλουζ                                       UEFA Champions League

20:00   Μάλμε-Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ                 UEFA Champions League

20:45   Λουντογκόρετς-Σουτιέσκα                     UEFA Champions League

21:00   Δε Νιου Σεντς-Λίνφιλντ                         UEFA Champions League

21:00   Λεχ Πόζναν-Καραμπάγκ                        UEFA Champions League

21:00   Μπαλκάνι-Ζαλγκίρις Βίλνιους                UEFA Champions League

21:30   Σάμροκ Ρόβερς-Χιμπέρνιανς                  UEFA Champions League

21:45   Σκούπι-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς                     UEFA Champions League