Λειψία-Γιουβέντους (02/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Δυνατό ματς Λειψία εναντίον Γιουβέντους για το League Phase του Champions League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στη «Red Bull Arena» η Λειψία υποδέχεται τη Γιουβέντους (02/10/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Η Λειψία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πετύχει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση και να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ. Η Γιουβέντους, από την άλλη, ψάχνει το δύο στα δύο και να συνεχίσει να αποδεικνύει πως είναι έτοιμη για τις προκλήσεις του θεσμού.

Για το Λειψία – Γιουβέντους οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα για τη νίκη στη γερμανική ομάδα. Συγκεκριμένα, ο άσος της Λειψίας προσφέρεται στο 2,29** και το διπλό της Γιουβέντους το συναντάμε ψηλότερα στο 3,06** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΛΕΙΨΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο δυνατό ματς Λειψία – Γιουβέντους τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Εξάλλου, η Λειψία έχει πολύ καλά στατιστικά κι έχει χτίσει τη δική της παράδοση εντός έδρας. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους έχει στόχο να ανακτήσει την ταυτότητά της και στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν αν και βρίσκεται ακόμη σε μεταβατικό στάδιο.

Ποια είναι η προϊστορία της Λειψίας απέναντι στις ιταλικές ομάδες;

  • 2 νίκες η Λειψία.
  • 1 ισοπαλία.
  • 1 νίκη οι ιταλικές ομάδες.
  • 6-4 γκολ υπέρ της Λειψίας.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το κουπόνι του Champions League περιέχει συναρπαστικές αναμετρήσεις και αυτή την αγωνιστική. Στο Λειψία – Γιουβέντους, το Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,84** και το αντίστοιχο Under ανεβαίνει στο 2,02**.

Στην πρεμιέρα της στο League Phase του Champions League 2024-25, η Λειψία ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια αν και πάλεψε σκληρά δεν μπόρεσε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας καθώς δέχθηκε το γκολ που έκρινε το ματς λίγο πριν το φινάλε. Η Λειψία ακόμη προσπαθεί να βρει την ισορροπία της έχοντας περάσει άλλο ένα καλοκαίρι με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Προέρχεται από εντός έδρας ματς με την Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga το περασμένο Σάββατο (νίκη με 4-0).

Η Γιουβέντους στην πρώτη αγωνιστική εντυπωσίασε. Επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Αϊντχόφεν στο Τορίνο και κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Εκείνο το ματς ήταν το καλύτερό της στην τρέχουσα σεζόν και αν θέλετε ένα «προσεχώς» για το τι μπορεί να γίνει αυτή η ομάδα υπό τις οδηγίες του Τιάγκο Μότα. Ωστόσο, αυτό που της λείπει είναι σταθερότητα στην απόδοση, το οποίο είναι και λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως έχει καινούριο τεχνικό και πολλές σημαντικές μεταγραφές που ακόμη ψάχνουν τα πατήματά τους. Έπαιξε με την Τζένοα εκτός έδρας για τη Serie Α το περασμένο Σάββατο (νίκη με 3-0).

Το στοίχημα στο Champions League για ακόμη μια σεζόν ξεσηκώνει τους ποδοσφαιρόφιλους με πλούσιο θέαμα σε κάθε αγωνιστική, αλλά και αυξημένο ενδιαφέρον έπειτα από την αλλαγή του φορμάτ που έχει στόχο να κάνει πιο ανταγωνιστικό το League Phase του θεσμού. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα στο Λειψία εναντίον Γιουβέντους πληρώνει στο 2,08** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΕΙΨΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Λειψία – Γιουβέντους το στοίχημαγια τις δύο ομάδες είναι να βρουν τους χώρους για να κάνουν τη διαφορά. Είναι δύο ομάδες που κινούνται καλύτερα στη μετάβαση παρά σε σετ παιχνίδι και αυτό σημαίνει πως μπορεί ο ρυθμός να είναι αυξημένος και θα πρέπει να κινηθούν με επιτυχία σε αυτό το οικοσύστημα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΨΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Λειψία εναντίον Γιουβέντους, να σημειώσουμε ότι η Λειψία δεν έχει στο μάξιμουμ τους μέσους Καμπλ, Σλάγκερ, Ουεντραόγκο, τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα Λειψίας (4-4-2): Γκουλάτσι – Χερτρούιντα, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Ράουμ – Μπάουμγκαρτνερ, Χαϊνταρά, Ζάιβαλντ, Σίμονς – Σέσκο, Πόουλσεν.

Πιθανή ενδεκάδα Γιουβέντους (4-3-3): Ντι Γκρεγκόριο – Καλούλου, Γκάτι, Μπρέμερ, Καμπιάσο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Κοπμάινερς – Γκονσάλες, Βλάχοβιτς, Γιλντίζ.

Champions League – League Phase

2η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ