Λεβερκούζεν-Μίλαν (01/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Συναρπαστικό παιχνίδι Λεβερκούζεν – Μίλαν για το Champions League με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στην «BayArena» η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει τη Μίλαν (01/10/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Η Λεβερκούζεν άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία της στη διοργάνωση και βασίζεται στην έδρα της προκειμένου να κάνει τη διαφορά και ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισής της τα νοκ άουτ. Η Μίλαν, από τη μεριά της, ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Για το Λεβερκούζεν – Μίλαν οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα για τη νίκη στη γερμανική ομάδα. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Λεβερκούζεν τοποθετείται στο 1,62** και το διπλό της Μίλαν το βρίσκουμε ψηλότερα στο 4,92** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΙΛΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο συναρπαστικό ματς Λεβερκούζεν – Μίλαν τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση όσον αφορά στο φαβορί για το τρίποντο. Η Λεβερκούζεν αναμφίβολα έχει εξαιρετικά στατιστικά από την τελευταία σεζόν, αλλά έχει δημιουργήσει και τη δική της παράδοση στην Ευρώπη, αν και αυτή δεν συγκρίνεται μ’ εκείνη της Μίλαν, η οποία ακόμη ψάχνει το δρόμο της.

Ποια είναι η προϊστορία της Λεβερκούζεν απέναντι στις ιταλικές ομάδες;

  • 6 νίκες η Λεβερκούζεν.
  • 7 ισοπαλίες.
  • 15 νίκες οι ιταλικές ομάδες.
  • 47-32 γκολ υπέρ των ιταλικών συλλόγων.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για stoixima σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις. Η Λεβερκούζεν και η Μίλαν θέλουν να μπουν δυνατά στο ματς και το να ανοίξει το σκορ ο γερμανικός σύλλογος προσφέρεται στο 1,51**, ενώ το να σημειώσουν το πρώτο γκολ οι ροσονέρι πάει στο 2,74**.

H Λεβερκούζεν πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκκίνηση στο League Phase του Champions League. Πήγε στην έδρα της Φέγενορντ και θριάμβευσε με 4-0 παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο καθώς πέτυχε όλα τα γκολ της στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Θα μπορούσε να γράψει μεγαλύτερο σκορ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, τώρα, που παίζει στην έδρα της σαφώς και θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση που της δίνει ο κόσμος της προκειμένου να κάνει το δύο στα δύο. Προέρχεται από μεγάλο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου για την Bundesliga το περασμένο Σάββατο (ισοπαλία 1-1).

Η Μίλαν δεν έδειξε καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα του League Phase του Champions League μιας και ηττήθηκε με 3-1 από τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο. Ναι μεν προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια η άμυνά της εμφανίστηκε πολύ ευάλωτη. Έκτοτε, όμως, έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης στην εικόνα της και πως η δουλειά που γίνεται υπό τον καινούριο προπονητή Πάουλο Φονσέκα πιάνει τόπο. Γι’ αυτό και θα πάει στη Γερμανία με στόχο να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη ήττα ώστε να μη μείνει πίσω. Έπαιξε με τη Λέτσε για τη Serie A εντός έδρας την περασμένη Παρασκευή (νίκη με 3-0).

Το στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ καθηλώνει για ακόμη μια σεζόν με την κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο να προσφέρει σπουδαία ματς και πλούσιο θέαμα σε κάθε αγωνιστική με την αλλαγή του φορμάτ να συμβάλει σε αυτό. Η νίκη της Λεβερκούζεν σε συνδυασμό με το goal/goal πληρώνει 2,86**, ενώ το διπλό μαζί με το goal/goal εκτοξεύονται στο 7,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΙΛΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του συναρπαστικού παιχνιδιού Λεβερκούζεν – Μίλαν το στοίχημαγια τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν στο χορτάρι την καλύτερη βερσιόν τους. Η Λεβερκούζεν είναι ομάδα που παίζει περισσότερο καιρό μαζί κι έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ η Μίλαν ακόμη προσπαθεί να αναπτύξει πλήρως την ταυτότητά της.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΛΑΝ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα επιλεχθούν στο Λεβερκούζεν εναντίον Μίλαν, να υπογραμμίσουμε ότι η Λεβερκούζεν δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ η Μίλαν δεν έχει στο μάξιμουμ τον αναπληρωματικό κίπερ Σπορτιέλο, τους αμυντικούς Καλάμπρια, Φλορέντσι και τον μέσο Μπενασέρ.

Πιθανή ενδεκάδα Λεβερκούζεν (3-4-3): Χραντέτσκι – Ταπσόμπα, Τα, Μπελοσιάν – Μουκελέ, Τζάκα, Γκαρθία, Γκριμάλδο – Αντλί, Μπονιφάς, Βιρτς.

Πιθανή ενδεκάδα Μίλαν (4-4-2): Μενιάν – Έμερσον, Τομόρι, Γκάμπια, Ερναντέζ – Πούλισιτς, Φοφανά, Ρέιντερς, Λεάο – Μοράτα, Έιμπραχαμ.

Champions League – League Phase

2η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ