Λίβερπουλ-Νάπολι, η αήττητη και η υπέρβαση

Reading time6 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νάπολι συνοδεύεται από εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Στην τελευταία στροφή έφτασε η φάση των ομίλων του UEFA Champions League και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. O «τελικός» Λίβερπουλ-Νάπολι, ο οποίος ξεκινά στις 22:00 θα κρίνει την πρωτιά του πρώτου ομίλου και είναι λογικό να κεντρίζει το ενδιαφέρον, αν και τα δεδομένα είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων.

Η Νάπολι είναι ως τώρα «απόλυτη» στο πρώτο γκρουπ, αφού με την επικράτηση επί της Ρέιντζερς έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Για να χάσει την πρώτη θέση θα πρέπει να ηττηθεί στο «Άνφιλντ» με τέσσερα γκολ διαφορά. Στο παρελθόν η Λίβερπουλ έχει κάνει πολλές υπερβάσεις στην έδρα της στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Ωστόσο, η Νάπολι ταξίδεψε στην Αγγλία κουβαλώντας τα 13 διαδοχικές νίκες σε επίσημα ματς, και δεν έχει χάσει στους 17 φετινούς επίσημους αγώνες. Την ίδια στιγμή, η Λίβερπουλ μετρά τέσσερις σερί νίκες στο UEFA Champions League, με τελευταία αυτή επί του Άγιαξ στο Αμστερνταμ. Όμως, προέρχεται από την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Λιντς στο πλαίσιο της Premier League. Η οικοδέσποινα, πάντως, ευνοείται από την παράδοση, αφού δεν έχει ηττηθεί σε τρία εντός έδρας ματς με τη Νάπολι, μετρώντας δύο νίκες.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΓΟΗΤΡΟΥ

Ταυτόχρονα μονομαχούν Ρέιντζερς-Άγιαξ με έπαθλο την τρίτη θέση. Η Ρέιντζερς, όμως, που έχει καταγράψει μόνο ήττες ως τώρα στον πρώτο όμιλο, καλείται να κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά για να «κλέψει» από τον Αίαντα το εισιτήριο για το UEFA Europa League. Στον τρίτο όμιλο, όπου όλα έχουν ξεκαθαρίσει, η μάχη γοήτρου Μπάγερν-Ίντερ έχει ενδιαφέρον. Η Μπάγερν είναι και μαθηματικά πρώτη, αλλά θα επιχειρήσει να κάνει το «έξι στα έξι» και να δείξει τα… δόντια της ενόψει των νοκ-άουτ, αλλά και η Ίντερ, που «κλείδωσε» την πρόκριση θέλει να κάνει μια καλή πρόβα ενόψει της παρουσίας της στη φάση των «16». Όσο για το Βικτόρια Πλζεν-Μπαρτσελόνα, επίσης έχει τυπική σημασία. Η ουραγός Βικτόρια Πλζεν, βέβαια, θα ήθελε να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση παίρνοντας έστω έναν βαθμό. Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αποτυχία της στο γκρουπ, έστω κι αν συνεχίζει στο UEFA Europa League.

Απόψε εκκινεί η 19η αγωνιστική της συναρπαστικής αγγλικής Championship. Ξεχωρίζει η συνάντηση Κόβεντρι-Μπλάκμπερν. Να βγει από την επικίνδυνη ζώνη παλεύει η Κόβεντρι, εν μέσω αγωνιστικών και οικονομικών προβλημάτων, ενώ η ευρισκόμενη σε εντυπωσιακή κατάσταση, Μπλάκμπερν, ψάχνει το τρίποντο που θα τη φέρει στην κορυφή. Μάχη υποψηφίων για τα πλέι-οφ αποτελεί το ματς Λούτον-Ρέντινγκ, ενώ μάχη θα γίνει και στο Πρέστον-Σουόνσι. Τέλος, με το βλέμμα στην απομάκρυνση από την ουρά διασταυρώνουν τα ξίφη τους Χαλ-Μίντλεσμπρο.

19:45   ΛεβερκούζενΚλαμπ Μπριζ                                   UEFA Champions League

19:45   ΠόρτοΑτλέτικο Μαδρίτης                                    UEFA Champions League

21:45   ΚόβεντριΜπλάκμπερν                                           Championship Αγγλίας

21:45   ΛούτονΡέντινγκ                                                      Championship Αγγλίας

21:45   ΠρέστονΣουόνσι                                                     Championship Αγγλίας

21:45   ΧαλΜίντλεσμπρο                                                   Championship Αγγλίας

22:00   Βικτόρια ΠλζενΜπαρτσελόνα                               UEFA Champions League

22:00   ΛίβερπουλΝάπολι                                                  UEFA Champions League

22:00   ΜαρσέιγΤότεναμ                                                    UEFA Champions League

22:00   ΜπάγερνΊντερ                                                        UEFA Champions League

22:00   ΡέιντζερςΆγιαξ                                                       UEFA Champions League

22:00   Σπόρτινγκ ΛισσαβώναςΆιντραχτ Φρανκφούρτης            UEFA Champions League

22:00   Γουέστ ΜπρομΜπλάκπουλ                                   Championship Αγγλίας

22:00   Μπρίστολ ΣίτιΣέφιλντ Γιουνάιτεντ                      Championship Αγγλίας