Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ, Δαβίδ εναντίον Γολιάθ

Reading time3 λ

Η πρώτη αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ κλέβει την παράταση στο αποψινό κουπόνι.

Μια σειρά από σπουδαίες αναμετρήσεις συναντάμε στο σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Όπως είναι λογικό, το UEFA Champions League θα συγκεντρώσει και απόψε όλα τα βλέμματα, με την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ, η οποία ξεκινά στις 22:00 να φαντάζει με τη μονομαχία του Δαβίδ απέναντι στον Γολιάθ.

Στα χαρτιά, η Λίβερπουλ είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έθεσε εκτός μάχης την Μπενφίκα στα προημιτελικά, ενώ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Έβερτον. Την ίδια στιγμή, η Βιγιαρεάλ, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η κάτοχος του UEFA Europa League, αναπαύθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ ακόμα κουβαλά τις δάφνες της πρόκρισης επί της Μπάγερν. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο ομάδες. Είχαν αναμετρηθεί πάλι σε ημιτελική φάση, του UEFA Europa League το 2016, με τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση, χάρη στη νίκη της με 3-0 επί της Βιγιαρεάλ στον επαναληπτικό του «Άνφιλντ».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ

Νωρίτερα θα διεξαχθούν τρία εξ αναβολής ματς της ιταλικής Serie A. Δεσπόζει φυσικά, το Μπολόνια-Ίντερ. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ίντερ, η οποία επικράτησε της Ρόμα το Σάββατο, να κάνει την προσπέραση και να βρεθεί στην κορυφή. Βέβαια, η Μπολόνια, η οποία ήρθε ισόπαλη με την Ουντινέζε, έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη μέσα στον Απρίλιο. Σημαντικά είναι και τα Φιορεντίνα-Ουντινέζε και Αταλάντα-Τορίνο. Τόσο για τη Φιορεντίνα, που θέλει να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο, όσο και για την Αταλάντα, που επιδιώκει την επιστροφή της στο έβδομο σκαλοπάτι, που επίσης οδηγεί στην Ευρώπη.

Ενδιαφέρουσα είναι και η έβδομη αγωνιστική των πλέι-οφ της αυστριακής Bundesliga. Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Στουρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ. Βέβαια, από τη στιγμή που η Σάλτσμπουργκ στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια, μετά τον θρίαμβο επί της Αούστρια Βιέννης, αυτή που «καίγεται» είναι η Στουρμ Γκρατς, η οποία επιδιώκει να «αγκαλιάσει» οριστικά τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League. Μάχη θα γίνει στο Βολφσμπέργκερ-Αούστρια Βιέννης, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και απέχουν μόλις δύο πόντους από την τριάδα, που δίνει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναμετρώνται ακόμη Ραπίντ Βιέννης-Αούστρια Κλάγκενφουρτ, με τη Ραπίντ Βιέννης να στοχεύει στην παραμονή της στην τρίτη θέση και την Αούστρια Κλάγκενφουρτ να παίζει τις τελευταίες –πιθανότατα- ελπίδες για την τέταρτη και το μπαράζ ευρωπαϊκής εξόδου.

19:00   Φιορεντίνα-Ουντινέζε                                      Serie A Ιταλίας

19:30   Βολφσμπέργκερ-Αούστρια Βιέννης                Bundesliga Αυστρίας

19:30   Ραπίντ Βιέννης-Αούστρια Κλάγκενφουρτ       Bundesliga Αυστρίας

19:30   Στουρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ                        Bundesliga Αυστρίας

21:15   Αταλάντα-Τορίνο                                             Serie A Ιταλίας

21:15   Μπολόνια-Ίντερ                                               Serie A Ιταλίας

22:00   Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ                                      UEFA Champions League