Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού, στα βαθιά

Reading time2 λ

Ιδιαίτερο και με πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα το ματς της Μακάμπι Χάιφα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το δεύτερο σκέλος των αγώνων της τρίτης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League επισκιάζει το σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η σπουδαία αναμέτρηση Μακάμπι-Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού, που θα αρχίσει στις 20:00, αποτελεί πόλο έλξης, με τους πρωταθλητές Κύπρου να μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά της διοργάνωσης.

Αφού κατέκτησε τον τίτλο μετά από 16 χρόνια, ο Απόλλων Λεμεσού φιλοδοξεί να κάνει το άλμα και στο UEFA Champions League. Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ προχώρησε σε κάμποσες προσθαφαιρέσεις αυτό το καλοκαίρι, αλλά είναι γεγονός ότι η παρουσία της στην προετοιμασία ήταν μάλλον ανησυχητική. Στον αντίποδα, η Μακάμπι Χάιφα έχει την ψυχολογία στα ουράνια. Η εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα, με την οποία πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο, είναι λογικό να έχει δώσει πίστη στους πρωταθλητές Ισραήλ ότι μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την παρουσία στα πλέι-οφ.

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ

Από τα σπουδαία ματς της βραδιάς είναι το Ντιναμό Κιέβου-Στουρμ Γκρατς που διεξάγεται στο Λοτζ της Πολωνίας. Με τις δάφνες της μεγάλης πρόκρισης επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, η Ντιναμό Κιέβου ψάχνει ακόμα μια επιτυχία. Βέβαια, η Στουρμ Γκρατς προέρχεται από την τεράστια νίκη επί της Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα, η οποία της δίνει ώθηση. Μάχη αναμένεται να γίνει και στο Καραμπάγκ-Φερεντσβάρος. Οι γηπεδούχοι Αζέροι έχουν θέσει εκτός μάχης Λεχ Πόζναν και Ζυρίχη και θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τους ομίλους. Βέβαια, η Φερεντσβάρος προέρχεται από την τεράστια ανατροπή επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, που αποδεικνύει την ισχύ της.

Στο Μπόντο Γκλιμτ-Ζαλγκίρις Βίλνιους υπάρχει θεωρητικά φαβορί. Η Μπόντο Γκλιμτ, που στον προηγούμενο γύρο διέλυσε τη Λίνφιλντ, συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα στην έδρα της. Ωστόσο, η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι πολύ «σκληρό καρύδι», κάτι που φάνηκε από την τεράστια πρόκριση επί της Μάλμε και μάλιστα με δύο νίκες. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας το Ερυθρός Αστέρας-Πιούνικ. Οι πρωταθλητές Σερβίας καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητά τους, αλλά οι Αρμένιοι έχουν κάνει διαδοχικές υπερβάσεις, ιδίως μακριά από τη βάση τους.

19:00   Καραμπάγκ-Φερεντσβάρος                              UEFA Champions League

19:00   Μπόντο Γκλιμτ-Ζαλγκίρις Βίλνιους                 UEFA Champions League

20:00   Μακάμπι-Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού              UEFA Champions League

21:00   Ντιναμό Κιέβου-Στουρμ Γκρατς                      UEFA Champions League

21:45   Ερυθρός Αστέρας-Πιούνικ                              UEFA Champions League