Μάριμπορ-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, όλα ανοιχτά

Reading time3 λ

Εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα μας περιμένουν στο ματς της Μάριμπορ με τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ.

Το δεύτερο μέρος του εναρκτήριου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League είναι λογικό να κυριαρχεί και σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το ζευγάρι Μάριμπορ-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ κοντράρεται στις 21:15 σε μια αμφίρροπη μονομαχία, που έχει ως έπαθλο τη διατήρηση του ονείρου.

Μετά από μια τριετία, η Μάριμπορ επέστρεψε στην κορυφή της Σλοβενίας. Εκκινεί με όνειρα τη νέα περίοδο, αν και θα πρέπει να βρει λύση στην απώλεια του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, του Σέρβου στράικερ Μουρτζίνσκι, του οποίου ο δανεισμός δεν ανανεώθηκε. Σε κανονική αγωνιστική δραστηριότητα βρίσκεται την ίδια στιγμή η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Ωστόσο, η εντός έδρας ήττα από την Τορπέντο Ζόντινο στην τελευταία της υποχρέωση, την άφησε επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΚΑΙ ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΜΑΧΕΣ

Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα ανταμώσει με τη νικήτρια της σύγκρουσης  Ζρίνσκι-Σερίφ Τίρασπολ. Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σερίφ Τίρασπολ, είναι λογικό να προσδοκά την επανάληψη της περσινής εκπληκτικής πορείας. Ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο, έφτασε ως τη φάση των ομίλων κι εκεί έγραψε ιστορία νικώντας μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, πολλά από τα σημαντικά της όπλα έχουν φύγει γι’ άλλες πολιτείες. Από την πλευρά της, η Ζρίνσκι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη μετά από μια τετραετία και με όπλο τον αρχηγό της, Μπιλίμπια, που σκόραρε 33 φορές την περασμένη σεζόν, ελπίζει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Σημαντική είναι και η αναμέτρηση Τομπόλ Κοστανάι-Φερεντσβάρος, με την οποία ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα. Η πρωταθλήτρια του Καζακστάν, Τομπόλ Κοστανάι, βρίσκεται σε πλήρη δράση, όμως, υποχώρησε από την κορυφή λόγω του στραβοπατήματος με τον Τουράν Τουρκιστάν. Ωστόσο, παραμένει αήττητη στην έδρα της μέσα στο 2022. Βέβαια, η Φερεντσβάρος, που κατέκτησε τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο στην Ουγγαρία, είναι φιλόδοξη. Έχει ενισχυθεί και θέλει να επιστρέψει στους ομίλους μετά από μια διετία.

Με το ζευγάρι Σλόβαν Μπρατισβάλας-Ντιναμό Μπατούμι θα συγκρουστεί η νικήτρια. Μετά από τέσσερα σερί πρωταθλήματα στη Σλοβακία, η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έκανε κινήσεις ενίσχυσης, θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό Μπατούμι, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της και προπορεύεται στο τρέχον πρωτάθλημα Γεωργίας. Στο μενού υπάρχουν ακόμα οι κόντρες της Βόρειας Ευρώπης, Ελσίνκι-Ρίγας Σκόλα και Μπόντο Γκλιμτ-Κλάκσβικ, με τις οικοδέσποινες να διατηρούν θεωρητικό προβάδισμα, ενώ νεφελώδες φαντάζει το ματς Ντιντελάνζ-Τίρανα.

17:00   Τομπόλ Κοστανάι-Φερεντσβάρος                    UEFA Champions League

19:00   Ελσίνκι-Ρίγας Σκόλα                                        UEFA Champions League

19:00   Μπόντο Γκλιμτ-Κλάκσβικ                               UEFA Champions League

20:30   Ντιντελάνζ-Τίρανα                                           UEFA Champions League

21:00   Ζρίνσκι-Σερίφ Τίρασπολ                                  UEFA Champions League

21:15   Μάριμπορ-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ                       UEFA Champions League

21:30   Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ντιναμό Μπατούμι     UEFA Champions League