Μίλαν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπλο η παράδοση

Reading time4 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο παλμός του UEFA Champions League κυριαρχεί και στο σημερινό πρόγραμμα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Ιδιαίτερη είναι η μονομαχία Μίλαν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ του πέμπτου ομίλου, που θα αρχίσει στις 19:45, αφού η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη για να μην απομακρυνθεί από το… τρένο της πρόκρισης.

Η ισοπαλία στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ στην πρώτη αγωνιστική, δεν ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για τη Μίλαν και η ανάγκη για το πρώτο τρίποντο είναι πλέον μεγάλη. Ωστόσο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέδειξε ήδη από το ξεκίνημα ότι όχι μόνο δεν είναι ο «σάκος του μποξ» σε αυτό το γκρουπ, αλλά έχει και βλέψεις πρόκρισης. Ειδικά από τη στιγμή που πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Τσέλσι στην πρεμιέρα. Στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, όμως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους Κροάτες. Κι αυτό διότι μετρούν μονάχα ήττες απέναντι στη Μίλαν στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων την περίοδο 1973-74 και στα προκριματικά του UEFA Champions League τη σεζόν 2000-01, με τους Μιλανέζους πανηγυρίζουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ, ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ CHAMPIONSHIP

Την ίδια ώρα για τον έκτο όμιλο αναμετρώνται Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σέλτικ στην ουδέτερη Βαρσοβία. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο επί της Λειψίας, ώστε να θέσει βάσεις πρόκρισης, ενώ η Σέλτικ να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το παρελθόν είναι κι εδώ με τους –τυπικά- γηπεδούχους. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει φιλοξενήσει τη Σέλτικ, στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League το 2004 και το 2007, σημείωσε δύο νίκες, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Με έξι αγώνες ολοκληρώνεται η δέκατη αγωνιστική της αγγλικής Championship. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Νόριτς-Μπρίστολ Σίτι. Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Νόριτς βρέθηκε δεύτερη χάρη στις πέντε διαδοχικές νίκες της, ενώ η Μπρίστολ Σίτι είναι τέταρτη καθώς παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Σπουδαίο και το Ρέντινγκ-Σάντερλαντ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την… τρελή πορεία τους, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες, αλλά η Σάντερλαντ είναι πάντα επικίνδυνη. Υπάρχουν ακόμα δύο τοπικά ντέρμπι. Αυτό στο Λονδίνο, Μίλγουολ-ΚΠΡ κι εκείνο στα Δυτικά Μίντλαντς, Γουέστ Μπρομ-Μπέρμιγχαμ, ενώ κονταροχτυπιούνται ακόμη Λούτον-Κόβεντρι και Ρόδεραμ-Μπλάκπουλ.

19:45   ΜίλανΝτιναμό Ζάγκρεμπ                 UEFA Champions League

19:45   Σαχτάρ ΝτόνετσκΣέλτικ                  UEFA Champions League

21:45   Λούτον-Κόβεντρι                                Championship Αγγλίας

21:45   Μίλγουολ-ΚΠΡ                                   Championship Αγγλίας

21:45   Νόριτς-Μπρίστολ Σίτι                       Championship Αγγλίας

21:45   Ρόδεραμ-Μπλάκπουλ                         Championship Αγγλίας

22:00   Γιουβέντους-Μπενφίκα                      UEFA Champions League

22:00   Κοπεγχάγη-Σεβίλλη                           UEFA Champions League

22:00   Μακάμπι Χάιφα-Παρί Σεν Ζερμέν   UEFA Champions League

22:00   Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ          UEFA Champions League

22:00   Ρεάλ ΜαδρίτηςΛειψία                      UEFA Champions League

22:00   Ρέιντζερς-Νάπολι                               UEFA Champions League

22:00   Τσέλσι-Σάλτσμπουργκ                      UEFA Champions League

22:00   Γουέστ Μπρομ-Μπέρμιγχαμ             Championship Αγγλίας

22:00   Ρέντινγκ-Σάντερλαντ                         Championship Αγγλίας