Μίλαν-Σάλτσμπουργκ, τελικός πρόκρισης

Reading time5 λ

Στη μεγάλη αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σάλτσμπουργκ υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League ολοκληρώνεται απόψε με τρόπο συναρπαστικό και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η μάχη της πρόκρισης δεν έχει κριθεί ακόμα σε δύο ομίλους και ειδικά στον πέμπτο η σύγκρουση Μίλαν-Σάλτσμπουργκ, η οποία θα ξεκινήσει στις 22:00, κεντρίζει τα βλέμματα, αφού οι πρωταθλήτριες Ιταλίας και Αυστρίας εποφθαλμιούν το εισιτήριο για τους «16».

Για τη Μίλαν, βέβαια, υπάρχει το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων, καθώς και η ισοπαλία θα της χαρίσει τη δεύτερη θέση του γκρουπ και θα την οδηγήσει στη φάση των νοκ-άουτ. Η ευρεία εκτός έδρας επικράτηση της προηγούμενης εβδομάδας επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδωσε το πάνω χέρι στους Ροσονέρι, την στιγμή που οι Ταύροι έχαναν από την Τσέλσι στο «σπίτι» τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν έναν βαθμό πίσω και να χρειάζονται πλέον μονάχα τη νίκη στο «Σαν Σίρο».

Οι Μιλανέζοι έχουν σύμμαχο την έδρα σε αυτό τον «τελικό», αλλά και μια εκπληκτική παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει από αυστριακή ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εδώ και 65 χρόνια. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου παίζουν Τσέλσι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση. Αντίθετα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ χρειάζεται τη νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Σάλτσμπουργκ στο Μιλάνο ώστε να βρεθεί στην τρίτη θέση και να συνεχίσει στο UEFA Europa League.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Στον έβδομο όμιλο τα πάντα έχουν κριθεί, αλλά και οι δύο αναμετρήσεις αναμένονται θεαματικές. Ειδικά το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Σεβίλλη. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, που είναι πρώτη και καλύτερη στο γκρουπ, θα επιχειρήσει να διατηρήσει το αήττητό της στη φετινή διοργάνωση. Η Σεβίλλη, που θα βρεθεί τον Φεβρουάριο στο… αγαπημένο της UEFA Europa League, αναζητά μια ψυχολογική τόνωση, στην προσπάθεια που κάνει ο Χόρχε Σαμπάολι να τη φέρει σε μονοπάτι… κανονικότητας. Στο Κοπεγχάγη-Ντόρτμουντ, η οικοδέσποινα θέλει να αποχαιρετήσει τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια με ψηλά το κεφάλι, ενώ η Ντόρτμουντ, που είναι οριστικά δεύτερη, προσδοκά τη συνέχιση του αήττητου σερί που έχει χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε όλες τις διοργανώσεις.

Σπουδαίες μονομαχίες μας περιμένουν και στην αγγλική Championship απόψε. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νόριτς-ΚΠΡ. Η Νόριτς θα επιχειρήσει να χτίσει πάνω στη σαββατιάτικη επιτυχία επί της Στόουκ, για να επιστρέψει και πάλι σε τροχιά απευθείας ανόδου. Ίδιος ο στόχος και των Λονδρέζων, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα στο Μπέρμιγχαμ. Αξιόλογο και το ματς Μπέρνλι-Ρόδεραμ. Η πρωτοπόρος Μπέρνλι θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί 15 αγώνων για να παραμείνει στο ρετιρέ, αλλά η Ρόδεραμ είναι διαρκώς απρόβλεπτη.

19:45   Ρεάλ ΜαδρίτηςΣέλτικ                                    UEFA Champions League

19:45   Σαχτάρ ΝτόνετσκΛειψία                                UEFA Champions League

21:45   ΓουίγκανΣτόουκ                                              Championship Αγγλίας

21:45   ΚάρντιφΓουότφορντ                                       Championship Αγγλίας

21:45   ΜπέρμιγχαμΜίλγουολ                                    Championship Αγγλίας

21:45   ΜπέρνλιΡόδεραμ                                             Championship Αγγλίας

21:45   ΝόριτςΚΠΡ                                                      Championship Αγγλίας

21:45   ΧάντερσφιλντΣάντερλαντ                              Championship Αγγλίας

22:00   ΓιουβέντουςΠαρί Σεν Ζερμέν                        UEFA Champions League

22:00   ΚοπεγχάγηΝτόρτμουντ                                   UEFA Champions League

22:00   Μακάμπι ΧάιφαΜπενφίκα                            UEFA Champions League

22:00   Μάντσεστερ ΣίτιΣεβίλλη                               UEFA Champions League

22:00   ΜίλανΣάλτσμπουργκ                                      UEFA Champions League

22:00   ΤσέλσιΝτιναμό Ζάγκρεμπ                              UEFA Champions League