Νάπολι-Άγιαξ, πρόκριση ή εκδίκηση

Reading time4 λ

Η σπουδαία μονομαχία της Νάπολι με τον Άγιαξ συνοδεύεται από εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα.

Οι μεγάλες αναμετρήσεις του δεύτερου μέρους της τέταρτης αγωνιστικής του UEFA Champions League δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Φυσικά, κυριαρχεί η τιτανομαχία Μπαρτσελόνα-Ίντερ στις 22:00, που ίσως κρίνει την πρόκριση στον πρώτο όμιλο. Ίδιο είναι το σενάριο και στο παιχνίδι Νάπολι-Άγιαξ του πρώτου γκρουπ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:45, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση και τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν σε εκδίκηση για την προ μιας εβδομάδας συντριβή.

Την προηγούμενη Τρίτη, η Νάπολι υποχρέωσε τον Άγιαξ στην πιο βαριά ήττα της ευρωπαϊκής ιστορίας του νικώντας τον με 6-1 μέσα στο Άμστερνταμ. Πλέον, οι Παρτενοπέι, που έχουν το απόλυτο στον όμιλο, θα επιδιώξουν το «τέσσερα στα τέσσερα», ώστε και μαθηματικά θα προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή, ο Αίαντας θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την καλή παράδοση που έχει επί ιταλικού εδάφους, όπου δεν έχει ηττηθεί εδώ και 16 χρόνια, ώστε να πάρει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει «ζωντανό» στη μάχη της πρόκρισης.

«ΚΑΥΤΗ» Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρισιμότατο είναι και το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ του δεύτερου γκρουπ, που ξεκινά την ίδια ώρα. Η εκπληκτική πρωταθλήτρια Βελγίου, η οποία έχει το απόλυτο μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφού κέρδισε με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης την προηγούμενη εβδομάδα, θα ψάξει ακόμα μια υπέρβαση, που ίσως της χαρίσει την πρόκριση από τώρα. Μονόδρομος για τους γηπεδούχους Ροχιμπλάνκος η νίκη, αν θέλουν να διατηρηθούν στο… κόλπο για ένα εισιτήριο προς τα νοκ-άουτ. Σύμμαχος της Ατλέτικο Μαδρίτης το παρελθόν, όπου έχει επικρατήσει και στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Κλαμπ Μπριζ.

Σήμερα υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα «μέτωπα». Όπως αυτό της αγγλικής Championship, όπου συναντιούνται Μπρίστολ Σίτι-Πρέστον. Αυτή η εξ αναβολής αναμέτρηση δεν έρχεται σε ιδανική στιγμή για την Μπρίστολ Σίτι, που βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, όπως φανέρωσε και η εύκολη ήττα στο Μπέρμιγχαμ. Αντίθετα, η Πρέστον προέρχεται από την τεράστια νίκη στο Νόριτς και εξακολουθεί να είναι αήττητη στις εκτός έδρας αποστολές της.

Σήμερα ξεκινά η δέκατη αγωνιστική της ισπανικής Segunda Division. Ξεχωρίζει το ματς Αλαβές-Αλμπαθέτε, όπου η πρωτοπόρος Αλαβές θα επιχειρήσει να «ξεχάσει» την παρθενική φετινή ήττα της, από την Μπούργος, την στιγμή που η Αλμπαθέτε κυνηγά την είσοδο στην εξάδα, αν και ήρθε ισόπαλη με την Τενερίφη. Αξιόλογο και το Τενερίφη-Καρταχένα, με την οικοδέσποινα να ψάχνει τους τρεις βαθμούς που θα την απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Καρταχένα για να βρεθεί -έστω και προσωρινά- στην πρώτη δυάδα. Σημαντικό και το Ανδόρρα-Μπούργος, αλλά και η μάχη της ουράς Λεγανές-Μάλαγα.

15:00   Βιγιαρεάλ Β-Πονφεραντίνα                 Segunda Division Ισπανίας

17:15   Ανδόρρα-Μπούργος                             Segunda Division Ισπανίας

17:15   Λεγανές-Μάλαγα                                  Segunda Division Ισπανίας

19:30   Αλαβές-Αλμπαθέτε                               Segunda Division Ισπανίας

19:30   Οβιέδο-Ουέσκα                                     Segunda Division Ισπανίας

19:30   Τενερίφη-Καρταχένα                           Segunda Division Ισπανίας

19:45   Ατλέτικο Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ     UEFA Champions League

19:45   ΝάπολιΆγιαξ                                        UEFA Champions League

21:45   Μπρίστολ ΣίτιΠρέστον                       Championship Αγγλίας

22:00   Βικτόρια ΠλζενΜπάγερν                    UEFA Champions League

22:00   Λεβερκούζεν-Πόρτο                             UEFA Champions League

22:00   Μπαρτσελόνα-Ίντερ                             UEFA Champions League

22:00   ΡέιντζερςΛίβερπουλ                            UEFA Champions League

22:00   Σπόρτινγκ ΛισσαβώναςΜαρσέιγ      UEFA Champions League

22:00   ΤότεναμΆιντραχτ Φρανκφούρτης     UEFA Champions League