Παρί Σεν Ζερμέν-Χιρόνα (18/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα για το League Phase του Champions League με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές.

Στο «Parc des Princes» η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Χιρόνα (18/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει μια νέα σεζόν όπου ο απώτερος στόχος της είναι να διεκδικήσει – κι επιτέλους – να κατακτήσει το τρόπαιο. Από τη μεριά της, η Χιρόνα συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και θέλει να χαρεί με την παρουσία της και να αποκομίσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορεί.

Για το Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα οι αποδόσεις φέρνουν σε πρώτο πλάνο τη γαλλική ομάδα. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στο 1,34** και το διπλό της Χιρόνα στο 8,41** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΧΙΡΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο συναρπαστικό ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για την επικράτηση. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα με πολύ καλά στατιστικά και τη δική της παράδοση στο Champions League, ενώ η Χιρόνα μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά και είναι κάτι που δεν έχει ξαναζήσει στην ιστορία της.

Ποια είναι η προϊστορία της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία;

  • 17 νίκες η Παρί Σεν Ζερμέν.
  • 9 ισοπαλίες.
  • 14 νίκες οι ισπανικές ομάδες.
  • 67-62 γκολ υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Παρί Σεν Ζερμέν και Χιρόνα παρά τις τεράστιες διαφορές τους σε στάτους και μπάτζετ είναι ομάδες με επιθετικό στιλ παιχνιδιού και δεν θα το αλλάξουν. Η επιλογή του Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,42** και το αντίστοιχο Under ανέρχεται στο 3,00**.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βάσει βεληνεκούς λογαριάζεται ως μια από τις δέκα ομάδες με τις καλύτερες πιθανότητες να σηκώσουν το Champions League. Κι αυτό παρόλο που έχει μπει σε μια νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο προπονητής Λουίς Ενρίκε παραμένει, όμως, όπως και ο  κορμός της ομάδας που αποτελείται από φανταστικούς παίκτες που πλέον παίζουν πιο ομαδικά και δεν εξαρτιούνται από τις μονάδες για κάνουν τη διαφορά. Αυτή τη σεζόν μετράει 4/4 νίκες στη Ligue 1 με 16 γκολ υπέρ σε αυτά τα παιχνίδια.

Η Χιρόνα, από την πλευρά της, προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της. Κατάφερε και κράτησε τον προπονητή Μίτσελ, τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τους καλύτερους παίκτες της. Παραχώρησε τον εξτρέμ Σαβίνιο και τον στράικερ Αρτέμ Ντόβμπικ. Μπορεί να είναι σύλλογος που έχει την υποστήριξη του City Football Group, της εταιρίας που ελέγχει τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ακόμη από μόνο του δεν έχει την οικονομική δυνατότητα μιας ομάδας πρώτης γραμμής της Ευρώπης. Την περασμένη Κυριακή (15/09) έπαιξε με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας για τη LaLiga (ήττα με 4-1).

Το στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ καθηλώνει και αυτή τη σεζόν με συναρπαστικές αναμετρήσεις. Το Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της πρώτης αγωνιστικής, αφού η Χιρόνα είναι από τις ομάδες που παίζουν χωρίς φόβο και με μεγάλο πάθος. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 τέρματα προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΧΙΡΟΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κεφάλαιο του δυνατού ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι κοινό: Να μπορέσουν να κυριαρχήσουν μέσω της κατοχής της μπάλας και να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει την ποιότητα, αλλά και η Χιρόνα είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΙΡΟΝΑ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Χιρόνα, να σημειώσουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, τους μέσους Ζαΐρ-Εμερί, Βιτίνια και τον φορ Ράμος, ενώ η Χιρόνα δεν έχει στο φουλ τους χαφ Ερέρα και Γκαρθία.

Πιθανή ενδεκάδα Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Μέντες – Λι, Φαμπιάν, Νέβες – Ντεμπελέ, Ασένσιο, Μπαρκολά.

Πιθανή ενδεκάδα Χιρόνα (4-3-3): Γκατσανίγκα – Φρανθές, Λόπεθ, Μπλιντ, Γκουτιέρεθ – Μαρτίν, Ρομέου, Σολίς – Τσιχάνκοφ, Ρουίθ, Χιλ.

Champions League – League Phase

1η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ