Prime Time: Λειψία-Σίτι, όλα ανοικτά

Reading time3 λ

Το UEFA Champions League χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις και εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα

Το UEFA Champions League κυριαρχεί και στο αποψινό κουπόνι του ποδοσφαίρου με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και πλούσιες στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ποικιλία ειδικών στοιχημάτων σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, προσφέρεται και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του UEFA Champions League, Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στη «Red Bull Arena». Η Λειψία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την αμυντική αστάθεια της αντιπάλου της προκειμένου να κάνει την έκπληξη και βήμα προς την πρόκριση.

Οι Γερμανοί ναι μεν έχουν κάποια προβλήματα και από καιρού εις καιρόν παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά δεν έχουν τίποτα να χάσουν καθώς λογαριάζονται το αουτσάιντερ στη σειρά. Η πίεση, λοιπόν, βρίσκεται στη μεριά της Μάντσεστερ Σίτι που έχει ως στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο και η νίκη της μέσα στη Γερμανία προσφέρεται στο 1,79* στην πλατφόρμα της Betsson. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, ενώ από την άλλη ενίοτε δυσκολεύεται πολύ για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ιδίως σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

ΦΑΒΟΡΙ Η ΙΝΤΕΡ

Στο άλλο ματς της βραδιάς για το UEFA Champions League, Ίντερ-Πόρτο αναμετριούνται στο «Giuseppe Meazza». Η Ίντερ είναι το φαβορί με απόδοση 1,72* για να πάρει τη νίκη. Το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντσάγκι «τρέχει» σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα με τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα. Η Πόρτο, από τη μεριά της, έχει πανηγυρίσει στα δέκα τελευταία παιχνίδια της και παραμένει αήττητη εδώ και 22 με την άμυνά της να εντυπωσιάζει σε όλη αυτή την πορεία της. Σε αυτή θα βασιστεί για να καταστρέψει τα σχέδια της Ίντερ.

Έπειτα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Λατινική Αμερική, αρχίζοντας με το UTC-Ακαδέμια Καντολάο για την Liga 1 Betsson του Περού. Ξεχωρίζει το ματς Μπάνφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ για τα ημιτελικά του Trofeo de Campeones στην Αργεντινή, ενώ πλούσια δράση υπάρχει για τα προκριματικά του Copa Libertadores με τα παιχνίδια Ελ Νασιονάλ-Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν, Μπόστον Ρίβερ-Ουρακάν και Καραμπόμπο-Ατλέτικο Μινέιρο σε πρώτο πλάνο. Τέλος, θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται στο Campeonato Paulista και στην Liga MX.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

22:00   ΛειψίαΜάντσεστερ Σίτι                   UEFA Champions League

22:00   ΊντερΠόρτο                                        UEFA Champions League

22:00   UTC-Ακαδέμια Καντολάο                   Liga 1 Betsson Περού

00:00   Ελ ΝασιονάλΙντεπεντιέντε Μεδεγίν Copa Libertadores

02:00   ΜπάνφιλντΡίβερ Πλέιτ                     Trofeo de Campeones

02:00   Μπόστον ΡίβερΟυρακάν                 Copa Libertadores

02:30   ΚαραμπόμποΑτλέτικο Μινέιρο        Copa Libertadores

02:35   ΠαλμέιραΜπραγκαντίνο                  Campeonato Paulista

04:05   Κρουζ ΑζούλΆτλας                            Liga MX