Prime Time: Μαρσέιγ-Τότεναμ, για τους «16»

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πλούσιο κουπόνι στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική

Μια ακόμη σπουδαία βραδιά μας χαρίζει το κουπόνι του ποδοσφαίρου στην πλατφόρμα της Betsson. Το UEFA Champions League βρίσκεται και απόψε στο επίκεντρο της δράσης και θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και με κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου του UEFA Champions League ξεχωρίζει το ματς Μαρσέιγ-Τότεναμ. Η Μαρσέιγ για να περάσει στους «16» του θεσμού θέλει νίκη. Θα τερματίσει στην πρώτη θέση αν ο άλλος αγώνας του γκρουπ ολοκληρωθεί ισόπαλος. Συνάμα έχει και ελπίδες να περάσει στα νοκ άουτ του UEFA Europa League σε περίπτωση που δεν μπορέσει να συνεχίσει στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων.

Η Τότεναμ, από τη μεριά της, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να «σφραγίσει» το εισιτήριό της για τους «16». Με νίκη παίρνει και την πρωτιά του γκρουπ ή αν και τα δύο ματς του ομίλου έρθουν ισόπαλα. Στο χειρότερο σενάριο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα νοκ άουτ του UEFA Europa League.

ΜΕΓΑΛΗ «ΜΑΧΗ» ΣΤΗΝ ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου κοντράρονται Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε νικήσει με 3-0 στην πρεμιέρα. Τώρα, με το να αποφύγει την ήττα περνάει στους «16». Θα τερματίσει πρώτη αν νικήσει και δεν το κάνει η Τότεναμ. Θα συνεχίσει στο UEFA Europa League, αν τόσο αυτή όσο και η Μαρσέιγ ηττηθούν.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με νίκη προκρίνεται στα νοκ άουτ του UEFA Champions League. Θα πάρει και την πρώτη θέση αν επιπλέον δεν νικήσει η Τότεναμ. Αν τα δύο ματς λήξουν ισόπαλα ή αν η ίδια και η Μαρσέιγ χάσουν, τότε θα συνεχίσει στο UEFA Europa League.

Το κουπόνι, όμως, δεν περιορίζεται σε αυτά τα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Στην Championship έχει πλούσια δράση και εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα στα ματς: Μπρίστολ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρομ-Μπλάκπουλ. Το ίδιο ισχύει και για το Ίμπιζα-Λεγανές για τη Segunda Division.

Στη Νότια Αμερική επίσης υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Αρχίζοντας από την Ascenso Betsson της Χιλής και το πρωτάθλημα της Παραγουάης. Στη Serie A Βραζιλίας οι αγώνες Μποταφόγκο-Κουαϊμπά και Σάο Πάολο-Ατλέτικο Μινέιρο, διαθέτουν πρώτης τάξεως επιλογές για ποντάρισμα.

22:00 Μαρσέιγ-Τότεναμ                                      UEFA Champions League

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης UEFA Champions League

22:00 Μπρίστολ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ          Championship

22:00 Γουέστ Μπρομ-Μπλάκπουλ                      Championship

22:00 Ίμπιζα-Λεγανές                                          Segunda Division

22:30 Κομπρελόα-Σαντιάγο Μόρνινγκ                Ascenso Betsson Χιλής

22:30 Μελιπίγια-Ικίκε                                         Ascenso Betsson Χιλής

22:30 Ρεκολέτα-Μαγκαγιάνες                             Ascenso Betsson Χιλής

22:30 Ουνιόν Σαν Φελίπε-Φερνάντες Βιάλ          Ascenso Betsson Χιλής

22:30 Χενεράλ Καμπαγέρο-Ρεσιστένσια             Primera Division Παραγουάης

00:00 Μποταφόγκο-Κουϊαμπά                             Serie A Βραζιλίας

01:00 Σπορτίβο Αμελιάνο-Σολ δε Αμέρικα          Primera Division Παραγουάης

02:30 Σάο Πάολο-Ατλέτικο Μινέιρο                   Serie A Βραζιλίας