Prime Time: Ολυμπιακός-Νέφτσι, βήμα πρώτο

Reading time2 λ

Ελκυστικές προσφορές για στοίχημα στα προκριματικά του Champions League και σε άλλες διοργανώσεις

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη των προκριματικών του Champions League. Το πρώτο βήμα είναι το ματς Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού στο πλαίσιο του β’ γύρου του θεσμού, όπου υπενθυμίζουμε δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Εχοντας και κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και ν’ αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, όπου θ’ αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού: Λουντογκόρετς-Μούρα.

Ο Ολυμπιακός στη διάρκεια των φιλικών έδειξε καλά στοιχεία και αν μη τι άλλο διαθέτει έμπειρους παίκτες και ποιοτικότερο ρόστερ από την αντίπαλό του και ως εκ τούτου η έκβαση της αναμέτρησης μοιάζει να εξαρτάται αποκλειστικά από το πώς θα καταφέρει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα που αναμένεται πολυπρόσωπη. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βασιστεί ως επί το πλείστον σε παίκτες που είχε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και έχουν αναπτύξει ομοιογένεια και είναι καλύτερα προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις του. Εκτιμά πως δεν είναι η στιγμή για ρίσκο, μα για σίγουρες επιλογές παικτών από τους οποίους γνωρίζει τί μπορεί να πάρει.

Όσο για τη Νέφτσι Μπακού στον προηγούμενο γύρο μπορεί να απέκλεισε τη Ντιναμό Τιφλίδας με δύο νίκες (2-1 σε αμφότερα τα ματς), αλλά έδειξε ότι είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Στην επίθεση, πάντως, ήταν αποτελεσματική κι αυτό είναι κάτι που ο προπονητής του Ολυμπιακού μετέφερε στους παίκτες του ζητώντας τους να είναι άκρως προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο κουπόνι σαφώς και ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν και Αϊντχόφεν-Γαλατασαράι, επίσης για τα προκριματικά του Champions League, ενώ συγκινήσεις προσφέρει και το Copa Liberadores με τα παιχνίδια Παλμέιρας-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ και Φλαμένγκο-Ντεφένσα ι Χουστίσια μεταξύ άλλων να έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στο πρόγραμμα θα βρείτε επίσης εντυπωσιακές φιλικές αναμετρήσεις και ματς για το Copa Sudamericana και την Serie A της Βραζιλίας.

22:00 Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού Champions League

22:00 Λέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν Champions League

22:00 Αϊντχόφεν-Γαλατασαράι Champions League

22:00 Βαλένθια-Ατρόμητος Φιλικό

22:00 Μπράγκα-Μαρσέιγ Φιλικό

22:30 Γουόλσολ-Άστον Βίλα Φιλικό

01:00 Κουϊαμπά-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Serie A Brasil

01:15 Μπαρτσελόνα SC-Βέλεζ Σάρσφιλντ Copa Libertadores

01:15 Παλμέιρας-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα Copa Libertadores

01:15 Αρσενάλ Σαραντί-Σπόρτινγκ Κριστάλ Copa Sudamericana

03:30 Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ Copa Libertadores

03:30 Φλαμένγκο-Ντεφένσα ι Χουστίσια Copa Libertadores

03:30 Λιμπερτάδ-Τζούνιορ Copa Sudamericana

03:30 Μπραγκαντίνο-Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε Copa Sudamericana