Prime Time: Τότεναμ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ώρα πρόκρισης

Reading time4 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στο UEFA Champions League σε σπουδαίες αναμετρήσεις

Μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη δράση απλώνεται μπροστά μας με το UEFA Champions League των ανδρών και των γυναικών να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

O 4ος όμιλος του UEFA Champions League αναμένεται συναρπαστικός. Με την κατάταξη να έχεις ως εξής: Τότεναμ 7, Μαρσέιγ 6, Σπόρτινγκ Λισαβόνας 6, Άιντραχτ Φρανφκούρτης 4, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους «16».

Στο ματς Τότεναμ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Τότεναμ θα πάρει την πρόκριση με νίκη, ενώ θα εξασφαλίσει και την πρωτιά του γκρουπ αν η Μαρσέιγ ηττηθεί. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από τη μεριά της, θα περάσει με νίκη και ισοπαλία στο άλλο ματς. Αμφότερες το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνουν όσο καλά θα ήθελαν. Η Τότεναμ υπέστη ήττες κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και τη Νιούκαστλ (2-1) που «ξεφούσκωσαν» κάπως τις φιλοδοξίες της και ψάχνει αντίδραση. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πάλι, αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μαρσέιγ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Η Μαρσέιγ με νίκη της και επικράτηση της Τότεναμ περνάει στους «16». Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως ο γερμανικός σύλλογος πηγαίνει στο ματς με ενισχυμένη την αυτοπεποίθησή του, την στιγμή που η Μαρσέιγ εμφανίζεται διπρόσωπη: καλή στο UEFA Champions League, αλλά με μεγάλα προβλήματα στην Ligue 1.

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου διεξάγεται το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κούρσα της πρόκρισης στους «16». Πήρε τα πάνω της με την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Μπέτις. Στόχος της να «χτίσει» πάνω σ’ αυτή προκειμένου να πάρει το τρίποντο κόντρα στους Γερμανούς. Οι οποίοι ακόμη αναζητούν την ταυτότητά τους υπό τον νέο προπονητή Τσάμπι Αλόνσο και αυτή την περίοδο δεν παίζουν καλά.

Στο UEFA Womens Champions League, τώρα, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στους αγώνες Τσέλσι-Βλάζνια και Σλάβια Πράγας-Βόλφσμπουργκ. Η Τσέλσι και η Βόλφσμπουργκ είναι τα μεγάλα φαβορί για να επικρατήσουν.

Έπειτα, παιχνίδι… τραβάει και το Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μπρίστολ Ρόβερς για την League One, ενώ ακολούθως το επίκεντρο του στοιχηματικού ενδιαφέροντος μεταφέρεται στην Λατινική Αμερική.

Εκεί ξεχωρίζει το πλούσιο πρόγραμμα για τη Serie A της Βραζιλίας, ενώ δυνατά ματς γίνονται και για το Κύπελλο Αργεντινής. Ευκαιρίες για στοίχημα παρουσιάζονται, επίσης, στο Κύπελλο Χιλής, στην Primera A της Κολομβίας και στην Liga de Expansion MX.

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν             UEFA Champions League

22:00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μαρσέιγ           UEFA Champions League

22:00 Τότεναμ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας                           UEFA Champions League

22:00 ΤσέλσιΒλάζνια                                 UEFA Women’s Champions League

22:00 Σλάβια ΠράγαςΒόλφσμπουργκ       UEFA Women’s Champions League

22:00 Σέφιλντ ΓουένσντεϊΜπρίστολ Ρόβερς      League One

00:00 ΜπάνφιλντΤαγέρες                                   Copa Argentina

00:00 Ουνιβερσιδάδ δε ΤσίλεΟυνιόν Εσπανιόλ  Copa Chile

01:00 Αλακράνες δε Ντουράνγκο-Σελάγια          Liga de Expansion MX

01:30 Μποταφόγκο-Μπραγκαντίνο                     Serie A Βραζιλίας

03:05 Μινέρος δε Σακατέκας-Ατλάντε                Liga de Expansion MX

03:30 Πατρονάτο-Μπόκα Τζούνιορς                   Copa Argentina

03:45 Κορίνθιανς-Φλουμινένσε                           Serie A Βραζιλίας

03:45 Γκοϊάς-Αμέρικα Μινέιρο                                     Serie A Βραζιλίας

03:45 Ιντερνασιονάλ-Σεαρά                                 Serie A Βραζιλίας

04:00 Μιγιονάριος-Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν          Primera A Κολομβίας