ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Μίντιλαντ-Μπενφίκα

Reading time3 λ

Ώρα προκρίσεων και συναρπαστικών επιλογών για ποντάρισμα στα προκριματικά του UEFA Champions League

Το UEFA Champions League επιστρέφει καθώς απόψε ολοκληρώνεται ο γ’ προκριματικός γύρος του θεσμού και στο κουπόνι υπάρχουν ματς που υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Απόψε «καθαρίζουν» οι προκρίσεις αφού διεξάγονται τα δεύτερα ματς. Σε ουδέτερο γήπεδο η Μίντιλαντ παίζει με την Μπενφίκα, με την πορτογαλική ομάδα να έχει ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη αναμέτρηση. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα επιχειρήσει να «σφραγίσει» το εισιτήριο κόντρα στην Λουντογκόρετς έπειτα από τη νίκη της στην προηγούμενή τους συνάντηση. Δύσκολο έργο για τους Ρέιντζερς απέναντι στην Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ καθώς θα παλέψει για την ανατροπή του εις βάρους της 2-0. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Μίντιλαντ-Μπενφίκα 20:45 UEFA Champions League

Στο ουδέτερο «Ράντερς Στάντιον», αφού το δικό της χρησιμοποιείται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιππασίας, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Μπενφίκα για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. Το πρώτο ματς έληξε με 4-1 υπέρ της Μπενφίκα. Η Μίντιλαντ ξέρει πως χρειάζεται… θαύμα για να περάσει. Στόχος της, πάντως, είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να παλέψει για τη νίκη και όπου τη βγάλει. Προέρχεται από ισοπαλία 3-3 με την Λίνγκμπι στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι. Η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχει δεχθεί 14 γκολ σε επτά επίσημα ματς ως τώρα στην σεζόν και σε κανένα δεν κράτησε το μηδέν. Η Μπενφίκα, πάλι, μετά τη νίκη επί της Μίντιλαντ, επικράτησε με 4-0 της Αρούκα στην πρεμιέρα της Primeira Liga. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το διπλό προσφέρεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λουντογκόρετς 21:00 UEFA Champions League

Στο «Μάκσιμιρ», η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Λουντογκόρετς για τη δεύτερή τους συνάντηση για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και νίκησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Απόψε ο στόχος της είναι να «κλειδώσει» την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Την περασμένη Παρασκευή έμεινε στο 1-1 με την Βαραζντίν για το πρωτάθλημα Κροατίας σε ματς που έκανε ευρύ ροτέισον προκειμένου να έχει… φρέσκους τους καλύτερους παίκτες της. Να σημειώσουμε ότι στο εσωτερικό της ελπίζουν σε βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας μιας και έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε έξι από τα οκτώ επίσημα παιχνίδια της ως τώρα. Η Λουντογκόρετς θα επιδιώξει την ανατροπή και αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια της…ανοίγουν – μετράει πέντε σερί Over2,5 και έξι στα τελευταία εννιά. Ο άσος προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ρέιντζερς-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 21:45 UEFA Champions League

Στο «Άιμπροξ Παρκ», οι Ρέιντζερς αναμετριούνται με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Το πρώτο παιχνίδι τους έληξε με 2-0 υπέρ των Βέλγων. Οι Ρέιντζερς, τώρα, καλούνται να… ανέβουν βουνό προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η νίκη επί της Κιλμάρνοκ με 2-0 για το πρωτάθλημα Σκωτίας έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ενώ το κλαμπ αναζητά και έμπνευση σε ανατροπές του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα της περασμένης σεζόν που έφτασε στον τελικό του UEFA Europa League. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ έχει μόνο τους Ρέιντζερς στο μυαλό της. Γι’ αυτό παρατάχθηκε με εναλλακτική 11άδα κόντρα στη Μαλίν για το πρωτάθλημα της χώρας της και ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Θα πάει στη Σκωτία για να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, αλλά δίχως να φοβάται την αντίπαλό της. Ο άσος προσφέρεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές