ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Ρεάλ Μαδρίτης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στο μεγάλο τελικό του UEFA Super Cup

Απόψε κρίνεται ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν. Στον Ελσίνκι διεξάγεται ο τελικός του UEFA Super Cup ανάμεσα στην κάτοχο του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και στην κάτοχο του UEFA Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει το 5ο τρόπαιό της στο θεσμό ώστε να ισοφαρίσει τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν που έχουν τα περισσότερα. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ματς στο κουπόνι. Η Βιτόρια Γκιμαράες υποδέχεται τη Χάιντουκ Σπλιτ για το UEFA Europa Conference League με έπαθλο την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στο EFL Cup Αγγλίας, τώρα, η Κόβεντρι παίζει με την Μπρίστολ Σίτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Βιτόρια Γκιμαράες-Χάιντουκ Σπλιτ 19:00 UEFA Europa Conference League

Στο «Εστάδιο Αφόνσο Ενρίκες» η Βιτόρια Γκιμαράες φιλοξενεί τη Χάιντουκ Σπλιτ στη δεύτερη αναμέτρησή τους στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League. Το πρώτο ματς έληξε με 3-1 υπέρ της Χάιντουκ Σπλιτ. Η Βιτόρια Γκιμαράες, λοιπόν, θα επιχειρήσει την ανατροπή και η νίκη της με 1-0 επί της Τσάβες για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας της έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Ποντάρει στη δύναμη της έδρας της, αλλά και στην άμυνά της. Σε τρία από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της στην τρέχουσα σεζόν, κράτησε το μηδέν στην εστία της. Η Χάιντουκ Σπλιτ, πάλι, ξέρει πως έχει ισχυρό προβάδισμα και αυτό θα επιδιώξει να υπερασπιστεί προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα πλέι οφ του θεσμού. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από τρεις σερί νίκες μεταξύ του πρωταθλήματος Κροατίας και της Ευρώπης. Ο άσος προσφέρεται στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κόβεντρι-Μπρίστολ Σίτι 21:45 EFL Cup

Στο ουδέτερο Μπέρτον αναμετριούνται η Κόβεντρι με την Μπρίστολ Σίτι για τον πρώτο γύρο του League Cup Αγγλίας. Το ματς σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες της Championship. Φιλοδοξούν να κάνουν μια καλή πορεία στη διοργάνωση που εκτός από αγωνιστικά οφέλη έχει και οικονομικά για συλλόγους του βεληνεκούς τους. Η Κοβέντρι, ως τώρα, έχει δώσει μονάχα ένα επίσημο παιχνίδι – έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ. Το επόμενο παιχνίδι της αναβλήθηκε εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της που ανάγκασε και τη μεταφορά αυτού του αγώνα. Προβλημάτισε, πάντως, με την εικόνα της. Η Μπρίστολ Σίτι, πάλι, άρχισε με δύο ήττες το πρωτάθλημα με την άμυνά της να δέχεται πέντε γκολ. Ο άσος προσφέρεται στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ρεάλ Μαδρίτης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 22:00 UEFA Super Cup

Στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Ελσίνκι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης διεκδικούν το UEFA Super Cup. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στην σεζόν. Στα φιλικά που έδωσε στις ΗΠΑ έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο. Σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο «μίκρυνε» περισσότερο το ρόστερ της καθώς έφυγαν παίκτες που δεν υπολογίζονταν (Μπέιλ, Μαρσέλο, Ίσκο, Γιόβιτς), ενώ αποκτήθηκαν οι Αντόνιο Ρίντιγκερ (αμυντικός) και Ορελιάν Τσουαμενί (μέσος). Βασίζεται στην συνοχή και στην εμπειρία και είναι έτοιμη να προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στο παλμαρέ της. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπήκε ορεξάτη στην σεζόν. Κάτι οι καλές μεταγραφές, κάτι το 4-0 επί του Μαγδεβούργου στο Κύπελλο Γερμανίας, πήρε τα πάνω της. Ακολούθησε απότομη προσγείωση: έχασε με 6-1 από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της Bundesliga φέρνοντας στην επιφάνεια τα αμυντικά προβλήματά της. Ο άσος προσφέρεται στο 1,48** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές