Καραμπάγκ-Λεχ Πόζναν, να τριτώσει το καλό

Reading time3 λ

Σπουδαία η μάχη ανάμεσα στην Καραμπάγκ και τη Λεχ Πόζναν, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στους ρυθμούς των επαναληπτικών αγώνων της πρώτης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League κινούνται όλα σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι σε πάντα υψηλές αποδόσεις. Η μονομαχία Καραμπάγκ-Λεχ Πόζναν, που ξεκινά στις 19:00, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, με τους Αζέρους να προσβλέπουν σε επιβεβαίωση της θετικής τους παράδοση.

Η Καραμπάγκ δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από πολωνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κόντρα σε Βίσλα Κρακοβίας και Πιάστ Γκλίβιτσε είχε πανηγυρίσει την πρόκριση, αλλά για να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα, θα πρέπει να ανατρέψει την ήττα με 1-0 της πρώτης αναμέτρησης. Η Λεχ Πόζναν έχει προβάδισμα, όμως, έρχεται σε αυτή τη ρεβάνς με κομμένα τα… φτερά, αφού έχασε από τη Ρακόβ Τσεστόχοβα στο Σούπερ Καπ της Πολωνίας.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται και στο Σέριφ Τίρασπολ-Ζρίνσκι, που θα γίνει στο ουδέτερο Κισινάου. «Λευκή» ισοπαλία έφεραν οι δύο ομάδες στο Μόσταρ την προηγούμενη εβδομάδα, με τη Σέριφ Τίρασπολ να έχει το πάνω χέρι, αλλά να τη «βαραίνει» ένα αρνητικό παρελθόν, που τη θέλει να μην έχει σκοράρει απέναντι σε ομάδες από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Στα ζευγάρια Ρίγας Σκόλα-Ελσίνκι και Τίρανα-Ντιντελάνζ, οι φιλοξενούμενες ταξίδεψαν στις πρωτεύουσες της Λετονίας και της Αλβανίας, αντίστοιχα, έχοντας προβάδισμα από τις νίκες με 1-0 που σημείωσαν στην έδρα τους. Στα Κλάκσβικ-Μπόντο Γκλιμτ και Χιμπέρνιανς-Σάμροκ Ρόβερς, η υπόθεση πρόκριση μοιάζει να έχει κριθεί. Τόσο η Μπόντο Γκλιμτ, όσο και η Σάμροκ Ρόβερς έχουν επικρατήσει με 3-0 στους πρώτους αγώνες και μόνο με… θαύμα θα αποκλειστούν. Κάτι που ισχύει και στο Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Σκούπι, αφού η Σκούπι μετέβη στο Γιβραλτάρ έχοντας στις αποσκευές της το 3-0 των Σκοπίων.

Όλα ανοιχτά είναι στο Ζαλγκίρις Βίλνιους-Μπαλκάνι, έπειτα από την ισοπαλία με 1-1 στο Κόσοβο. Συναρπαστικός προβλέπεται ο επαναληπτικός Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ-Μάλμε. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε νίκησε με 3-2 στο πρώτο ματς, αλλά οι Ισλανδοί της Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, που έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο, έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Όσο για το Σουτιέσκα-Λουντογκόρετς, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των Μαυροβούνιων, αφού κέρδισε με 2-0 στην έδρα της.

18:30   Ρίγας Σκόλα-Ελσίνκι                              UEFA Champions League

19:00   Ζαλγκίρις Βίλνιους-Μπαλκάνι                UEFA Champions League

19:00   Καραμπάγκ-Λεχ Πόζναν                        UEFA Champions League

19:00   Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Σκούπι                     UEFA Champions League

20:00   Σέριφ Τίρασπολ-Ζρίνσκι                        UEFA Champions League

21:00   Κλάκσβικ-Μπόντο Γκλιμτ                      UEFA Champions League

21:00   Τίρανα-Ντιντελάνζ                                  UEFA Champions League

21:00   Χιμπέρνιανς-Σάμροκ Ρόβερς                  UEFA Champions League

22:00   Σουτιέσκα-Λουντογκόρετς                     UEFA Champions League

22:30   Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ-Μάλμε                 UEFA Champions League