Ρεάλ Μαδρίτης-Στουτγκάρδη (17/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με τη Στουτγκάρδη στο Champions League με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Στουτγκάρδη (17/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει στόχο να αρχίσει με επιτυχία την υπεράσπιση του τίτλου της και βασίζεται πολύ στη δύναμη της έδρας της και στην εμπειρία της. Η Στουτγκάρδη επιστρέφει στο θεσμό έπειτα από 14 χρόνια και στόχος της είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Για το Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη οι αποδόσεις δίνουν το πάνω χέρι στον ισπανικό σύλλογο για να πάρει τη νίκη. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 1,29** και το διπλό της Στουτγκάρδης ανέρχεται στο 9,37** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί τη βασίλισσα της Ευρώπης που κάθεται στον θρόνο της και ονειρεύεται πολλές μαγικές ευρωπαϊκές νύχτες ιδίως μετά την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Έχει τα στατιστικά και την παράδοση για να πιστεύει στις δυνάμεις της και πως μπορεί να τα καταφέρει.

Τι μας δείχνει η προϊστορία της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία;

  • 42 νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης
  • 16 ισοπαλίες
  • 24 νίκες οι γερμανικές ομάδες
  • 155-121 γκολ υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου καθώς προσφέρονται εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να μπει δυνατά στο League Phase του Champions League και ποντάρει στην ποιότητά της. Το ενδεχόμενο για ημίχρονο/τελικό: 1/1 πληρώνει 1,82**.

Η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Champions League για 15η φορά στην ιστορία της. Κι αυτή θέλει να συνεχίσει να γράφει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της. Στον πάγκο της παραμένει ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ ενίσχυσε το ρόστερ της με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ η μόνη σημαντική αποχώρηση ήταν εκείνη του Τόνι Κρόοζ. Στη σεζόν 2024/25 δεν μπήκε πολύ δυνατά, αλλά ευελπιστεί πως σταδιακά θα βρει το δρόμο της και θα εντυπωσιάσει με τις αρετές της στην επίθεση. Προέρχεται από εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη LaLiga το περασμένο Σάββατο (νίκη με 2-0).

Η Στουτγκάρδη παίζει στην Ευρώπη για πρώτη φορά από τη σεζόν 2013-14, ενώ στο Champions League επανέρχεται μετά από την περίοδο 2009-10. Με τον Ζεμπάστιαν Χένες στον πάγκο της δημιούργησε μια αξιόλογη ομάδα που εντυπωσίασε στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Bundesliga. Τώρα, ο στόχος της είναι να εδραιωθεί ως μια από τις δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Γι’ αυτό, άλλωστε, και προχώρησε σε μεταγραφές ύψους 75,5 εκατομμυρίων ευρώ καθώς προσπάθησε να καλύψει τα κενά της μιας και αποχώρησαν ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες της. Προέρχεται από εκτός έδρας με την Γκλάντμπαχ το περασμένο Σάββατο (νίκη με 3-1).

Το στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής του Champions League είναι πάντοτε από τα πιο αγαπημένα και από τα πλέον συναρπαστικά. Κι αυτή τη σεζόν με την αλλαγή στο φορμάτ διεξαγωγής του θεσμού, τα πάντα μοιάζουν ακόμη πιο ανοικτά. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, λογαριάζεται το δεύτερο μεγάλο φαβορί και δίνεται στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιαστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση μπορούν. Αμφότερες έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και προσπαθούν να βελτιωθούν και να βρουν σταθερότητα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παραταχθούν στο Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Στουτγκάρδη, να αναφέρουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Άλαμπα, τους μέσους Καμαβίνγκα, Τσουαμενί, Θεμπάγιος και τον μεσοεπιθετικό Μπέλιγχαμ. Η Στουτγκάρδη δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Στεργίου, Αλ Ντάκχιλ και τους μέσους Κρέτσιγκ, Νάρτεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Γκιουλέρ, Βαλβέρδε, Μόντριτς – Ροδρίγο, Εμπαπέ, Βινίσιους Ζούνιορ.

Πιθανή ενδεκάδα Στουτγκάρδη (4-2-3-1): Νιούμπελ – Στέντσελ, Τσέις, Τσαμπότ, Μίτελσταντ – Καραζόρ, Στίλερ – Λέβελινγκ, Μιλό, Φιούριχ – Ούνταβ.

Champions League – League Phase

1η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ