Ελβετία-Ιταλία (29/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ελβετία – Ιταλία σκορ 2-0

Στο Euro 2024 οι αγώνες της φάσης των «16» άρχισαν με την Ελβετία να νικάει με σκορ 2-0 την Ιταλία. Οι Ελβετοί ήταν ανώτεροι από το πρώτο σφύριγμα και δικαίως πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από πολύ νωρίς απείλησαν την εστία του Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα κι έμοιαζε θέμα χρόνου να βρουν δίχτυα, κάτι που κατάφεραν στο 37′ με τον Φρόιλερ έπειτα από συνεργασία με τον Βάργας. Αυτός ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Ελβετίας στο 46′, στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους. Με ωραία σουτ μέσα από την περιοχή «κλείδωσε» την επιτυχία της ομάδας του.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου κοντράρονται η Ελβετία με την Ιταλία (29/06/2024) σε νοκ άουτ παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Euro 2024. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να περάσουν στα προημιτελικά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση κι αν παραμείνει τότε όλα θα κριθούν στα πέναλτι. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει στην επόμενη φάση με όποια περάσει από το Αγγλία – Σλοβακία. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ελβετία – Ιταλία οι αποδόσεις βρίσκονται σχετικά κοντά μεταξύ τους, αν και υπάρχει φαβορί. Ο άσος της Ελβετίας δίνεται στο 3,35** και το διπλό της Ιταλίας τοποθετείται στο 2,52** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που προσφέρει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Ελβετία – Ιταλία τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για ένα συναρπαστικό ματς μιας και τα στατιστικά των δύο ομάδων στη διάρκεια της φάσης των ομίλων δείχνουν πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη δυναμικότητά τους. Βέβαια, υπάρχει και η παράδοση που είναι συντριπτικά υπέρ των Ιταλών.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ελβετία και την Ιταλία;

  • 7 νίκες η Ελβετία
  • 24 ισοπαλίες
  • 29 νίκες η Ιταλία
  • 110-66 γκολ υπέρ της Ιταλίας
  • Σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έπαιξαν μονάχα μια φορά σ’ αυτό το 2020 όπου η Ιταλία επικράτησε με 3-0

Η Ελβετία πέρασε ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο. Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της όπου επικράτησε με 3-1 της Ουγγαρίας. Έπειτα έφερε 1-1 με την Σκωτία δίχως να παίξει καλά και στην τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τη Γερμανία, όπου έκανε αξιόλογη εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Έχοντας μια ποιοτική κι έμπειρη ομάδα θέλει να κάνει το βήμα προς το κάτι παραπάνω και να φτάσει μακριά στο Euro 2024. Ο πλουραλισμός στην επίθεσή της είναι ένα δυνατό όπλο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Στο Ελβετία – Ιταλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι πάνω από όλα ένα: να πάρουν την πρόκριση. Έτσι, το να περάσει η Ελβετία προσφέρεται στο 2,13**, ενώ το να πανηγυρίσει η Ιταλία δίνεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ιταλία, από τη μεριά της, πήρε τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο. Άρχισε με νίκη 2-1 επί της Αλβανίας όπου έκανε ανατροπή. Συνέχισε με ήττα 1-0 από την Ισπανία στη χειρότερή της εμφάνιση στο τουρνουά και στο 90’+8′ του τελευταίου αγώνα της «σφράγισε» το εισιτήριο καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Κροατία. Είναι σαφές πως της λείπει το ταλέντο, αλλά και οι ξεκάθαρες ιδέες, όμως, το καλύπτει με την θέλησή της και το DNA της. Άλλωστε, υπερασπίζεται τον τίτλο της.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ελβετία και Ιταλία έχουν μονάχα ένα στόχο εδώ που έχουν φτάσει και θα κάνουν τα πάντα για τον πετύχουν. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ανέρχεται στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ελβετία – Ιταλία υπάρχουν και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός νίκη της Ιταλίας με Over 1,5 γκολ δίνεται στο 4,50** (από 3,75), ενώ το να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ η Ελβετία προσφέρεται στο 5,35** (από 4,45). Επίσης θα βρείτε: Over 2,5 γκολ στο 3,05** (από 2,78), Over 24,5 σουτ στο 2,95**(από 2,70), Over 1,5 κάρτες η Ιταλία στο δεύτερο ημίχρονο στο 2,30** (από 2,10), anytime scorer ο Ιταλός Τζανλούκα Σκαμάκα στο 4,75** (από 4,33), Over 10,5 κόρνερ στο 2,90** (από 2,65) και τέλος αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελβετία στο 4,55** (από 4,15).

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ελβετία – Ιταλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με το ρυθμό. Αμφότερες νιώθουν καλύτερα όταν έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και οι δύο έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στο τρανζίσιον. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ελβετία δεν έχει τον βασικό δεξιό μπακ Βίντμερ που είναι τιμωρημένος, ενώ η Ιταλία «πονάει» λόγω της απουσίας του τιμωρημένου βασικού σέντερ μπακ Καλαφιόρι, ίσως του καλύτερου παίκτη της στη φάση των ομίλων.

Πιθανή ενδεκάδα Ελβετίας (3-4-3): Ζόμερ – Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκες – Στεργίου, Τζάκα, Φρόιλερ, Έμπισερ – Εντόι, Εμπολό, Βάργας.

Πιθανή ενδεκάδα Ιταλίας (3-5-2): Ντοναρούμα – Ντάρμιαν, Μαντσίνι, Μπαστόνι – Ντι Λορέντσο, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Κριστάντε, Ντιμάρκο – Σκαμάκα, Κιέζα.

Euro 2024 – Φάση των «16»:

  • Ελβετία – Ιταλία 2-0
  • Γερμανία – Δανία 2-0
  • Ισπανία – Γεωργία 4-1
  • Αγγλία – Σλοβακία 2-1
  • Γαλλία – Βέλγιο 1-0
  • Πορτογαλία – Σλοβενία 3-0 πέν.(0-0, κ.α., παρ.)
  • Ρουμανία – Ολλανδία 0-3
  • Αυστρία – Τουρκία 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ