Η Αγγλία θέλει να το διασκεδάσει

Reading time1 λ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ποντάρει στην ψυχολογία των παικτών του ενόψει τελικού

«ITV»: Η Αγγλία άφησε στην άκρη τις αποτυχίες των προηγούμενων και ξεπέρασε τον εαυτό της για να φτάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, τόνισε ο προπονητής της Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. «Αυτή τη φορά τα κάναμε όλα όπως έπρεπε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, είναι μια εξαιρετική διοργάνωση για να λαμβάνει κανείς μέρος. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο. Όλοι οι παίκτες έκαναν φοβερή δουλειά. Το ταξίδι συνεχίζεται και πρέπει να διασκεδάσουμε και να χαρούμε το γεγονός πως περάσαμε στον τελικό γνωρίζοντας πως απομένει ένα τεράστιο εμπόδια μπροστά μας και πρέπει να το ξεπεράσουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο», δήλωσε. Την Κυριακή, Ιταλία-Αγγλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ματς με σούπερ προσφορές για στοίχημα.

«Globoesporte»: Η Βραζιλία συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του τελικού του Copa America κι ο προπονητής Τιτέ έλαβε μια πολύ καλή είδηση. Ο Αλεξ Σάντρο, ο αριστερός μπακ που εμπιστεύεται περισσότερο, φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο. Βέβαια, έχοντας χάσει τα δύο τελευταία ματς με Χιλή και Περού, ίσως ο Τιτέ να μην ρισκάρει να τον βάλει βασικό, αλλά το να υπολογίζει σ’ αυτόν του προσφέρει μια ακόμη λύση ιδίως στην επίθεση μια κι ο Άλεξ Σάντρο είναι εξαιρετικός όταν βγαίνει μπροστά. Τα ξημερώματα της Κυριακής, Αργεντινή-Βραζιλία στον τελικό του Copa America, παιχνίδι με εντυπωσιακές προτάσεις για ποντάρισμα.

«AD.nl»: Η Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Φρανκ ντε Μπουρ έπειτα από τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στους «16» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Πρώτη επιλογή στην λίστα της είναι ο Λουΐς φαν Χάαλ και προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει στον πάγκο της Ολλανδίας.