Ισπανία-Ρωσία, κοντράρονται τα φαβορί

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα και με πληθώρα επιλογών για στοίχημα η συνάντηση των Ελπίδων της Ισπανίας και της Ρωσίας.

Το κυρίως πιάτο της πρώτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, που θα διεξαχθεί το 2023 σε Ρουμανία και Γεωργία παίζει σήμερα και περιλαμβάνει αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις. Ο τρίτος όμιλος ανοίγει την αυλαία του στις 21:45 με το παιχνίδι Ισπανία-Ρωσία, ομάδων πουθεωρητικά θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη της πρόκρισης.

Φυσικά, το φαβορί είναι οι Ισπανοί, οι οποίοι θα στηριχτούν πλέον στη φουρνιά που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2019. Οι Ρώσοι διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται κατά κύριο λόγο στις μεγάλες  ομάδες της Μόσχας. Για το ίδιο γκρουπ έχουμε ακόμα τις αναμετρήσεις Μάλτα-Βόρεια Ιρλανδία και Σλοβακία-Λιθουανία.

Για τον έκτο όμιλο έχουμε το ματς Ιταλία-Λουξεμβούργο, που αρχίζει στις 18:30. Παραδοσιακή δύναμη σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο και με αστέρι τον Τονάλι της Μίλαν η Ιταλία, θα επιχειρήσει να αποδείξει ότι έχει το πάνω χέρι κόντρα στο αδύναμο Λουξεμβούργο. Για το ίδιο γκρουπ, άξια προσοχής είναι και η αναμέτρηση Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ιρλανδία. Οι Ιρλανδοί έχουν αρκετά από τα μέλη της ομάδας του Νέων που έφτασε στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2019 στην Αρμενία. Σημαντικός είναι και ο αγώνας Μαυροβούνιο-Σουηδία, αφού οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα με θετικό τρόπο. Το Μαυροβούνιο συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς κόντρα σε Βοσνία Ερζεγοβίνη και Λουξεμβούργο, ενώ η Σουηδία νίκησε το Λουξεμβούργο.

Από εκεί και πέρα, στεκόμαστε στο ματς Λιχτενστάιν-Κύπρος για τον τέταρτο όμιλο, όπου μετέχει και η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Το Λιχτενστάιν ήδη μετρά μία ήττα, αυτή από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από το οποίο απέσπασε ισοπαλία η Κύπρος. Στο πρώτο γκρουπ κοντράρονται Εσθονία-Φινλανδία, με τους γηπεδούχους να έχουν καταγράψει ήδη μια ήττα από την Αυστρία. Στο δεύτερο γκρουπ αναμετρώνται Λετονία-Πολωνία, ξεκινώντας την πορεία τους σε αυτή την προκριματική φάση.

Για τον πέμπτο όμιλο αγωνίζονται Μολδαβία-Βουλγαρία και Ελβετία-Γιβραλτάρ. Η Μολδαβία είναι η μόνη που έχει παιχνίδι στα πόδια της, την ισοπαλία με την Ουαλία τον Ιούνιο. Πρεμιέρα κάνουν Σερβία-Ουκρανία στον όγδοο όμιλο και για τον ένατο παίζουν Βέλγιο-Τουρκία. Οι Βέλγοι έχουν κερδίσει το εναρκτήριο ματς του γκρουπ με το Καζακστάν, ενώ η Τουρκία κάνει το ντεμπούτο της.

17:00   Λετονία-Πολωνία                     Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

17:30   Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ιρλανδία   Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

17:30   Μάλτα-Βόρεια Ιρλανδία           Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

18:30   Ιταλία-Λουξεμβούργο              Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

18:30:  Σλοβακία-Λιθουανία                 Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

19:00   Εσθονία-Φινλανδία                   Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

19:00   Λιχτενστάιν-Κύπρος                 Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

19:00   Σερβία-Ουκρανία                      Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

20:00   Ελβετία-Γιβραλτάρ                   Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

20:00   Μολδαβία-Βουλγαρία               Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

20:00   Τουρκία-Βέλγιο                        Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

21:30   Μαυροβούνιο-Σουηδία             Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

21:45   Ισπανία-Ρωσία                          Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21