Νέα εποχή στη Γερμανία

Reading time2 λ

Πού ποντάρει ο νέος προπονητής της, Χάνζι Φλικ, για να την κάνει και πάλι διεκδικήτρια των τίτλων

«Bild»: Ο Χάνζι Φλικ ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Γερμανίας μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και την αποχώρηση του Γιόαχιμ Λεβ. «Είναι η έναρξη μιας νέας εποχής και πραγματικά ανυπομονούμε να αρχίσουμε», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας και τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ. Ο Χάνζι Φλικ ήταν ο προπονητής του τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. «Οι ποδοσφαιριστές είμαστε οι πρώτοι που κυνηγάμε την επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων, γνωρίζουμε τη δύναμή μας και πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι», πρόσθεσε. Αυτό κατά τον Χάνζι Φλικ είναι η βάση. Εκεί ποντάρει, στο να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στο εσωτερικό ώστε να μπορέσει να «χτίσει» πάνω του τις ποδοσφαιρικές του ιδέες. Αυτές από τις πρώτες προπονήσεις φάνηκε πως μοιάζουν πολύ μ’ εκείνες που εφάρμοσε στη Μπάγερν Μονάχου και σάρωσε τα τρόπαια. Απόψε, Λιχτενστάιν-Γερμανία, στο Ζανκτ Γκάλεν της Ελβετίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναμέτρηση με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

«Tuttosport»: Ο Τσίρο Ιμόμπιλε αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης της Εθνικής Ιταλίας. Ο στράικερ της Λάτσιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε δύο ματς στο πρωτάθλημα της Serie A έχει σημειώσει τέσσερα γκολ! Φαίνεται πως η αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του υπό τον Μαουρίτσιο Σάρι τον έχει ωφελήσει. Τώρα, το ζητούμενο είναι να μπορέσει να αποδώσει στο ίδιο επίπεδο και στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης υπό τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Απόψε, Ιταλία-Βουλγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα.

«BBC»: Ο Χάρι Κέιν μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Εθνικής Αγγλίας ενόψει των αγώνων της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Το μήνυμα είναι πως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο. Ξέρουμε πως αν κάνουμε τρεις νίκες θα βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Απόψε, Ουγγαρία-Αγγλία με σούπερ επιλογές για στοίχημα.