Συρία-Νότια Κορέα, ώρα πρόκρισης

Reading time4 λ

Εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα περιλαμβάνονται στο σπουδαίο ματς της Συρίας με τη Νότια Κορέα.

Στην πρεμιέρα του Φεβρουαρίου μας περιμένουν μια σειρά από σημαντικές αναμετρήσεις και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Είναι λογικό τα βλέμματα να στρέφονται στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη ζώνη της Ασίας, όπου στο παιχνίδι Συρία-Νότια Κορέα του πρώτου ομίλου, που θα ξεκινήσει στις 16:00, είναι πιθανό να εκδοθεί ακόμα ένα εισιτήριο πρόκρισης.

Στο ουδέτερο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Νότια Κορέα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στη νίκη της Πέμπτης στον Λίβανο και να πάρει το τρίποντο με το οποίο θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Συρία, που έχασε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακόμα αναζητεί την πρώτη νίκη της στην τρίτη φάση, με τις ελπίδες της για να προλάβει την τρίτη θέση να είναι πλέον μηδαμινές. Σημαντικό είναι και το ματς Ιράν-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι Ιρανοί εξασφάλισαν και τυπικά την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στη νίκη επί του Ιράκ και στόχος τους είναι να τερματίσουν πρώτοι στο γκρουπ. Το ουσιαστικό ενδιαφέρον, όμως, το έχουν οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να παραμείνουν τρίτοι ώστε να παίξουν στα μπαράζ. Αυτός είναι ο στόχος και του ζευγαριού Λίβανος-Ιράκ. Μόνο ο νικητής, όμως, θα έχει βάσιμες ελπίδες για το τρίτο σκαλοπάτι.

Στο δεύτερο γκρουπ δεσπόζει η τεράστια μάχη των δύο πρωτοπόρων, Ιαπωνία-Σαουδική Αραβία. Μετά την επικράτηση επί της Κίνας, οι Ιάπωνες προσδοκούν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στον όμιλο, με την οποία θα παραμείνουν σε πλεονεκτική θέση για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ. Την ίδια στιγμή, οι αήττητοι Σαουδάραβες, που έκαμψαν την αντίσταση του Ομάν, ξέρουν ότι αν κερδίσουν στη Σαϊτάμα θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση. Καθοριστικό είναι και το παιχνίδι Ομάν-Αυστραλία. Κυρίως για τους Αυστραλούς, οι οποίοι συνέτριψαν το Βιετνάμ και προσδοκούν ακόμα τρεις βαθμούς με παράλληλο «στραβοπάτημα» των Ιαπώνων για να βρεθούν αυτοί δεύτεροι. Για το Ομάν, αυτή είναι η τελευταία ελπίδα για την τρίτη θέση. Όσο για το Βιετνάμ-Κίνα, μοιάζει να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ενδιαφέρον είναι το πρώτο μέρος της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premiership. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Εδιμβούργου, Χιμπέρνιαν-Χαρτς, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. «Φωτιά» και στο Νταντί για τη μάχη της πόλης Νταντί-Νταντί Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερη για τη μάχη της εξάδας η αναμέτρηση Ρος Κάουντι-Αμπερντίν, ενώ παίζουν ακόμη Λίβινγκστον-Σεντ Τζόνστον και Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ. Στην αγγλική Championship συναντάμε δυο αμφίρροπες εξ αναβολής κόντρες, Μίλγουολ-Πρέστον και Σουόνσι-Λούτον.

12:14   Ιαπωνία-Σαουδική Αραβία                   Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

14:00   Βιετνάμ-Κίνα                                        Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

14:00   Λίβανος-Ιράκ                                        Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

16:00   Συρία-Νότια Κορέα                              Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

16:30   Ιράν-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα         Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

18:00   Ομάν-Αυστραλία                                  Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

21:45   Μίλγουολ-Πρέστον                              Championship Αγγλίας

21:45   Σουόνσι-Λούτον                                   Championship Αγγλίας

21:45   Λίβινγκστον-Σεντ Τζόνστον                 Premiership Σκωτίας

21:45   Νταντί-Νταντί Γιουνάιτεντ                   Premiership Σκωτίας

21:45   Ρος Κάουντι-Αμπερντίν                       Premiership Σκωτίας

21:45   Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ                     Premiership Σκωτίας

21:45   Χιμπέρνιαν-Χαρτς                                Premiership Σκωτίας