Αγγλία-Φινλανδία (10/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αγγλία – Φινλανδία για το UEFA Nations League με ισχυρό φαβορί για τη νίκη και ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Wembley» η Αγγλία καλωσορίζει την Φινλανδία (10/09/2024, 21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League B του UEFA Nations League. Στον όμιλο συμμετέχουν η Ελλάδα και η Ιρλανδία. Η Αγγλία έχει στόχο την άνοδο και η Φινλανδία να πετύχει το καλύτερο δυνατό σ’ έναν πολύ απαιτητικό όμιλο. Η πρώτη της κατάταξης ανεβαίνει κατηγορία. Η δεύτερη παίζει μπαράζ ανόδου. Η 3η μπαράζ παραμονής και η 4η υποβιβάζεται.

Για το Αγγλία – Φινλανδία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Αγγλίας δίνεται στο 1,09** και το διπλό της Φινλανδίας στο 32,01** στην πλατφόρμα της Betsson. Είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που συμβάλλει στο χτίσιμο του παιχνιδιού και ανοίγει διάδρομο προς ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΑΓΓΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αγγλία – Φινλανδία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί. Το οποίο, βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων και φυσικά στα στατιστικά και στην παράδοση. Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο καθώς το UEFA Nations League έχει προσφέρει ουκ ολίγες εκπλήξεις στην πάροδο των ετών.

Τι κρατάμε από την προϊστορία του Αγγλία – Φινλανδία;

  • Η Αγγλία δεν έχει χάσει ποτέ από την Φινλανδία. Χαρακτηριστικά, σε 7 ματς έχει 5 νίκες και άλλα δύο έληξαν ισόπαλα.
  • Η Αγγλία κέρδισε σε κάθε ένα από τα 3 ματς που έπαιξε κόντρα στην Φινλανδία ως γηπεδούχος (9-2 γκολ).
  • Τα 3 από τα 4 τελευταία ματς ανάμεσα στην Αγγλία και την Φινλανδία είχαν goal/goal αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις. Η Αγγλία είναι το μεγαθήριο του δεύτερου γκρουπ της League B του UEFA Nations League και εμφανίζεται στο 1,09** να πάρει την πρωτιά του ομίλου. Η Φινλανδία δίνεται στο 15,00**.

Η Αγγλία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλεϊ, ενώ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ψάχνει τον επόμενο μόνιμο τεχνικό. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έφυγε από το πόστο μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 στον τελικό του Euro 2024 από την Ισπανία. Ο κορμός των τριών λιονταριών παραμένει ο ίδιος, αν και σε αυτό το παράθυρο υπάρχουν ηχηρές απουσίες, ενώ υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσει. Έκανε πρεμιέρα κόντρα στην Ιρλανδία (νίκη με 2-0).

Η Φινλανδία έχει σημαία της τη σταθερότητα. Ο Μάρκου Κάνερβα παραμένει στην θέση του προπονητή, η βάση της ομάδας του δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό και ο στόχος είναι να συνεχίσει να ανεβαίνει επίπεδο ανταγωνισμού και να βελτιώνεται συνολικά, ενώ και οι παίκτες της προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι σε ατομικό επίπεδο. Η Φινλανδία άρχισε την προσπάθειά της εκτός έδρας με την Ελλάδα (ήττα με 3-0).

Το στοίχημα στο UEFA Nations League είναι συγκλονιστικό. Οι αγώνες των εθνικών ομάδων έχουν πάντοτε ένα διαφορετικό στοιχείο και τα παιχνίδια μια ιδιαίτερη βαρύτητα κι αυτό εκτοξεύει το ενδιαφέρον για παιχνίδι. Στο Αγγλία – Φινλανδία, τώρα, το ενδεχόμενο για ημίχρονο/τελικό: 1/1 προσφέρεται στο 1,42** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΓΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς Αγγλία – Φινλανδία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εφαρμόσουν το πλάνο τους και να πάρουν το μάξιμουμ από τους παίκτες τους μιας κι έτσι πιστεύουν πως θα έχουν καλύτερες πιθανότητες να φτάσουν σε θετικό αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα παραταχθούν στο Αγγλία εναντίον Φινλανδία, να σημειώσουμε ότι η Αγγλία δεν έχει τους καλούς μεσοεπιθετικούς Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Πάλμερ και τον φορ Γουάτκινς. Η Φινλανδία έχει κι εκείνη ορισμένες ελλείψεις, αλλά όχι τέτοιες που να αλλάζουν τα πλάνα της.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (3-4-3): Πίκφορντ – Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γκεΐ – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μέινου, Ράις, Γκόρντον – Σάκα, Κέιν, Έζε.

Πιθανή ενδεκάδα Φινλανδίας (4-4-2): Χραντέτσκι – Ούρονεν, Βαϊσάνεν, Ιβάνοφ, Ολίλα – Λουντ, Πέλτολα, Καμαρά, Νισίλα – Πούκι, Ποχγιάνπαλο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ