Αγγλία U21-Πορτογαλία U21, φόρμα εναντίον παράδοσης

Reading time2 λ

Στο παιχνίδι Αγγλία U21-Πορτογαλία U21 υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσφορές για στοιχημα.

Σήμερα διεξάγονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί της τελικής φάσης του uefa euro u21, πάλι ένας στη Γεωργία και ο άλλος στη Ρουμανία. Ο πρώτος, χρονικά, είναι αυτός που γίνεται στο Κουτάϊσι της Γεωργίας, το Αγγλία U21-Πορτογαλία U21 (19:00). Μόνο τα ονόματα των αντιπάλων μπορούν να εγγυηθούν ανταγωνιστική αναμέτρηση και συναρπαστικό στοιχημα online.  Η Αγγλία U21 πραγματοποιεί μία εξαιρετική τελική φάση, αφού στον όμιλο της όχι απλά πέτυχε 3/3 νίκες, αλλά δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ. Μάλιστα και στα τρία ματς νίκησε με το ίδιο σκορ, 2-0. Από την άλλη μεριά, η Πορτογαλία U21 πέρασε την τελευταία αγωνιστική από τον όμιλο της, με τη νίκη της επί του Βελγίου U21 με 2-1 και προχώρησε στο euro under 21 με βοήθεια από το άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπου ήρθε αποτέλεσμα που τη βόλεψε.

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ

Αυτή την στιγμή βάσει φόρμας η Αγγλία U21 φαντάζει το δυνατό φαβορί και ο άσος της προσφέρεται στο 1.95** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Πορτογαλία U21 έχει την παράδοση με το μέρος της καθώς νίκησε τις δύο τελευταίες φορές που συνάντησε την Αγγλία σε αυτή την ηλικία. Βέβαια το θέμα είναι πως οι παίκτες είναι διαφορετικοί αλλά και η Πορτογαλία U21 ήταν η φιναλίστ του προηγούμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όποια επικρατήσει στο ματς στον ημιτελικό αντιμετωπίζει το Ισραήλ.

ΓΑΛΛΙΑ U21-ΟΥΚΡΑΝΙΑ U21, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

Στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Κλουζ θα διεξαχθεί ο άλλος σημερινός προημιτελικός του euro 21, το Γαλλία U21-Ουκρανία U21.  Ένα παιχνίδι στο οποίο κυριαρχεί η ιστορία των πιτσιρικιών από την Ουκρανία, όπου μπορεί οι γονείς τους ή συγγενείς τους, να πολεμούν στην πατρίδα τους και οι ίδιοι προσπαθούν να τους κάνουν υπερήφανους. Μπορεί η Γαλλία U21 να έχει 3/3 νίκες στον όμιλο και να πέρασε ως πρώτη στα προημιτελικά, αλλά στα αμέσως προηγούμενα εννιά παιχνίδια είχε δύο ήττες, έξι ισοπαλίες και μόνο μία νίκη! Αντιθέτως, η Ουκρανία U21, στα 22 τελευταία παιχνίδια της έχει μόλις τρεις ήττες, μία εκ των οποίων ήταν από τη σημερινή της αντίπαλο, με το «βαρύ» 5-0, πριν από δύο χρόνια. Βέβαια δεν ήταν το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, αγωνίστηκαν ξανά το 2022, φέρνοντας 3-3, σε ουδέτερο γήπεδο, στην Τουρκία. Από αυτό το ζευγάρι, όποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του θεσμού την Ισπανία.

19:00     Αγγλία U21-Πορτογαλία U21     Euro U21

22:00     Γαλλία U21-Ουκρανία U21          Euro U21

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |