Αργεντινή-Εκουαδόρ (5/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Αργεντινή – Εκουαδόρ σε δυνατό ματς για το Copa America 2024 με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «NRG Stadium» του Χιούστον στην πολιτεία Τέξας των ΗΠΑ, η Αργεντινή κοντράρεται με το Εκουαδόρ (05/07/2024, 04:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa America 2024. Η Αργεντινή θέλει να κάνει ακόμη ένα προς τη διατήρηση του τίτλου της, ενώ το Εκουαδόρ ψάχνει την έκπληξη σε ματς που είναι νοκ άουτ, αλλά δεν έχει παράταση καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο οι διαφορές θα λυθούν στα πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα παίξει με τη νικήτρια του Βενεζουέλα – Καναδάς στα ημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Επιπλέον, το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson.

Στο Αργεντινή – Εκουαδόρ οι αποδόσεις βάζουν την παρέα του Λιονέλ Μέσι σε πρώτο πλάνο. Ο άσος της Αργεντινής βρίσκεται στο 1,43** και το διπλό του Εκουαδόρ πληρώνει στο 9,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Αργεντινή – Εκουαδόρ τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί και δεν αποτελεί έκπληξη. Τα στατιστικά της Αργεντινής σε σύγκριση με αυτά του Εκουαδόρ είναι καλύτερα, η ποιότητα και η εμπειρία είναι με το μέρος της, ενώ παίζει ρόλο και η παράδοση. Στους τελευταίους 12 μήνες συναντήθηκαν δύο φορές και η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 σε αμφότερες – τον περασμένο Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και στις 10 Ιουνίου σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Copa America 2024.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Αργεντινή και το Εκουαδόρ;

  • 24 νίκες η Αργεντινή
  • 11 ισοπαλίες
  • 5 νίκες το Εκουαδόρ
  • 98-35 γκολ υπέρ της Αργεντινής
  • Στο Copa America: 11-5-0 υπέρ της Αργεντινής

Το να προκριθεί η Αργεντινή από αυτό το ζευγάρι προσφέρεται στο 1,22**, ενώ το να περάσει το Εκουαδόρ, που αναζητά την πρώτη του νίκη επί της «αλμπισελέστε» από το 2015, δίνεται στο 4,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αργεντινή τα πήγε πάρα πολύ καλά στον πρώτο όμιλο. Έγραψε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 2-0 του Καναδά, έπειτα ξεπέρασε δύσκολα με 1-0 την Χιλή και στο φινάλε νίκησε με 2-0 το Περού, όπου είχε και αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Πρωταγωνιστής της μέχρι στιγμής δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνες που αν και λογαριάζεται αναπληρωματικός φορ, μετράει ήδη τέσσερα γκολ. Αυτό αν μη τι άλλο, δείχνει και το βάθος του ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Το Εκουαδόρ έβγαλε χαρακτήρα στη φάση των ομίλων του τουρνουά. Πήγε με όνειρα για να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο γκρουπ, αλλά «στράβωσε» η πρεμιέρα καθώς έχασε με 2-1 από τη Βενεζουέλα σε ματς που έμεινε με δέκα από νωρίς, αλλά προηγήθηκε μα δεν άντεξε στην πίεση. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και νίκησε με 3-1 την Τζαμάικα, ενώ στο τελευταίο ματς των γκρουπ έμεινε στο 0-0 με το Μεξικό και πήρε τη δεύτερη θέση. Τώρα, θα επιχειρήσει να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στην Αργεντινή.

Οι αποδόσεις στο Copa America είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει και πάλι την κούπα και προσφέρεται στο 2,25**, ενώ το να φτάσει το Εκουαδόρ ως το τέλος του δρόμου και να γράψει τη δική του ιστορία δίνεται στο 25,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Αργεντινή – Εκουαδόρ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να οδηγήσουν το ματς στη ζώνη ασφαλείας τους. Η Αργεντινή να έχει την κυριαρχία, δηλαδή, και το Εκουαδόρ να μπορέσει να βρει χώρους στην αντεπίθεση. Κι όλα αυτά ενώ θα επιδιώξουν να είναι αποτελεσματικές. Όσον αφορά στις ενδεκάδες που θα δούμε στο Αργεντινή – Εκουαδόρ, στους μεν ο Λιονέλ Σκαλόνι αισιοδοξεί πως ο βασικός επιθετικός Λιονέλ Μέσι θα είναι στο μάξιμουμ, ενώ στους δε ο κόουτς Φέλιξ Σάντεθ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Αργεντινή – Εκουαδόρ 4-2 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Βενεζουέλα – Καναδάς 3-4 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Κολομβία – Παναμάς 5-0
  • Ουρουγουάη – Βραζιλία 4-2 πέν. (0-0 κ.α.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ