Αργεντινή-Περού (30/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αργεντινή – Περού σε δυνατό ματς για το Copa America 2024 με συγκλονιστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ, η Αργεντινή αναμετριέται με το Περού (30/06/2024, 03:00) για την 3η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa America 2024. Η Αργεντινή έχει ήδη περάσει και θέλει ένα βαθμό για να «σφραγίσει» την πρώτη θέση χωρίς να εξαρτάται από το άλλο ματς. Το Περού θέλει τη νίκη και την τύχη με το μέρος του για να πάει στους «8». Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές με επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών και κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Αργεντινή – Περού οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Αργεντινής προσφέρεται στο 1,50** και το διπλό του Περού δίνεται στο 7,40** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική ανοίγοντας πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΕΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αργεντινή – Περού τα προγνωστικά είναι αναμενόμενα. Η Αργεντινή είναι η κάτοχος του τίτλου και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, μια ομάδα με εντυπωσιακά στατιστικά, ξεκάθαρες ιδέες, μεγάλη ποιότητα σε όλες τις θέσεις και φυσικά έχει και την παράδοση με το μέρος της κόντρα στο Περού.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Αργεντινή και το Περού;

  • 35 νίκες η Αργεντινή
  • 14 ισοπαλίες
  • 5 νίκες το Περού
  • 107-45 γκολ υπέρ της Αργεντινής

Η Αργεντινή έχει δύο στα δύο ως τώρα στο Copa America 2024. Στην πρεμιέρα νίκησε με 2-0 τον Καναδά πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και στο δεύτερο ματς ξεπέρασε δύσκολα με 1-0 την Χιλή. Σε κάθε περίπτωση έδειξε την αμυντική σταθερότητά της, αλλά και πως παρά τις τεράστιες επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών ακόμη διψάει. Με έξι βαθμούς θέλει έναν ακόμη για να πάρει την πρώτη θέση διαφορετικά ελπίζει σε στραβοπάτημα του Καναδά απέναντι στην Χιλή ή σε περίπτωση νίκη τους Καναδά να παραμείνει μπροστά στη διαφορά τερμάτων (+3 και -1, αντίστοιχα).

Το Περού στην πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Χιλή και στο δεύτερο ματς έχασε με 1-0 από τον Καναδά, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 59′. Σε αμφότερα παιχνίδια ήταν μαχητική, αλλά χωρίς πολλές ιδέες στην επίθεση κι αυτό τελικά της έκανε ζημιά. Τώρα, θέλει νίκη κόντρα στην Αργεντινή και στην ισοβαθμία είτε με τον Καναδά είτε με την Χιλή στους τέσσερις πόντους να έχει εκείνη τα κριτήρια υπέρ της (όλες έχουν -1 διαφορά τερμάτων).

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 είναι συγκλονιστικές. Η διοργάνωση προσφέρει σπουδαίο θέαμα και είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Live Stream στην πλατφόρμα της Betsson. Στο Αργεντινή – Περού να σημειώσουμε ότι το ενδεχόμενο ημίχρονο/τελικό: 1/1 προσφέρεται στο 2,35**.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΕΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αργεντινή – Περού το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος είναι διαφορετικό για τις δύο ομάδες. Η Αργεντινή θα κάνει αλλαγές όπως ανέφερε ο Λιονέλ Σκαλόνι, ενώ το Περού θα επιδιώξει να είναι επιθετικό έχοντας μονάχα τη νίκη στο μυαλό του. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Αργεντινή είναι πιθανό να μη ρισκάρει τον Λιονέλ Μέσι που έχει ενοχλήσεις, ενώ αναμένεται ευρύ ροτέισον. Το Περού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο αμυντικό Αραούχο.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος A:

1η αγωνιστική

  • Αργεντινή – Καναδάς 2-0
  • Περού – Χιλή 0-0

2η αγωνιστική

  • Περού – Καναδάς 0-1
  • Χιλή – Αργεντινή 0-1

3η αγωνιστική

  • Αργεντινή – Περού 2-0
  • Καναδάς – Χιλή 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ