Χιλή-Αργεντινή (26/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Χιλή – Αργεντινή σε σπουδαίο παιχνίδι για το Copa America 2024 με ασυναγώνιστες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «MetLife Stadium» του Νιού Τζέρζι των ΗΠΑ η Χιλή αντιμετωπίζει την Αργεντινή (26/06/2024, 04:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Ομίλου Α στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Copa America 2024. Η Χιλή ψάχνει ένα αποτελέσματα που θα τη φέρει πιο κοντά στους «8», ενώ η Αργεντινή θα επιχειρήσει να κάνει το δύο στα δύο και να αγκαλιάσει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Χιλή – Αργεντινή οι αποδόσεις βάζουν σε θέση οδηγού την κάτοχο του τίτλου και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ο άσος της Χιλής φτάνει στο 7,80**, ενώ το διπλό της Αργεντινής το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,43** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, υπάρχει και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Χιλή – Αργεντινή έχει ξεκάθαρα προγνωστικά, αλλά το ενδιαφέρον του επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Είναι ένα ζευγάρι με μεγάλη παράδοση και οι Αργεντινοί δεν έχουν ξεχάσει εντελώς πως έχασαν τα Copa America του 2015 και 2016 απέναντι στη Χιλή και μάλιστα στα πέναλτι. Ο τελικός του 2016, δε, έγινε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο όπου θα συναντηθούν οι δύο ομάδες!

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Χιλή και την Αργεντινή;

  • 6 νίκες η Χιλή
  • 27 ισοπαλίες
  • 59 νίκες η Αργεντινή
  • 185-73 γκολ υπέρ της Αργεντινής

Η Χιλή στο πρώτο παιχνίδι της στο Copa America 2024 έμεινε στο 0-0 κόντρα στο Περού. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Σε γενικές γραμμές, όμως, έδειξε καλό πρόσωπο και αν μη τι άλλο της έδωσε αυτοπεποίθηση για να πάει στο ματς με την Αργεντινή με άλλον αέρα. Τώρα, θέλει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να συνεχίσει να ονειρεύεται την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Η Αργεντινή στην πρεμιέρα του Copa America 2024 επιβλήθηκε με 2-0 του Καναδά. Αν ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να γράψει ιστορία με πολύ μεγαλύτερο σκορ, αλλά τόσο ο Άνχελ Ντι Μαρία όσο και ο Λιονέλ Μέσι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Χουλιάν Άλβαρες στο 49′ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88′ πέτυχαν τα γκολ και χάρισαν στην «αλμπισελέστε» την 6η νίκη της στη σειρά. Παράλληλα, φάνηκε και το βάθος που έχει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια σε όλες τις θέσεις και γιατί λογαριάζεται ως το φαβορί να πάρει και αυτό το Copa America.

Οι αποδόσεις στο Copa America είναι άκρως ελκυστικές. Χιλή και Αργεντινή ανεξαρτήτως από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται μας χαρίζουν πάντοτε δυνατά παιχνίδια. Η Χιλή πάντοτε παίζει πιο μαχητικά κόντρα στην Αργεντινή κι εκείνη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον πόνο των δύο χαμένων τελικών. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 2,17** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Χιλή – Αργεντινή το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την επιβολή του ρυθμού τους. Η Χιλή ξέρει πως πρέπει να κρατήσει με εξυπνάδα την μπάλα και να μην επιτρέψει στους Αργεντινούς να κυριαρχήσουν. Η Αργεντινή αντιλαμβάνεται πως αν κυκλοφορήσει την μπάλα σωστά και «σπάσει» την πίεση των Χιλιανών θα μπορέσει να φτιάξει ευκαιρίες. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, τόσο η Χιλή όσο και η Αργεντινή θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τις ιδανικές συνθέσεις τους.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος A:

1η αγωνιστική

  • Αργεντινή – Καναδάς 2-0
  • Περού – Χιλή 0-0

2η αγωνιστική

  • Περού – Καναδάς 0-1
  • Χιλή – Αργεντινή 0-1

3η αγωνιστική

  • Αργεντινή – Περού 2-0
  • Καναδάς – Χιλή 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ