Κολομβία-Παναμάς (7/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κολομβία – Παναμάς για την προημιτελική φάση του Copa America 2024 με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ στην πολιτεία της Αριζόνα των ΗΠΑ κοντράρονται η Κολομβία και ο Παναμάς (07/07/2024, 01:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa America 2024. Είναι νοκ άουτ ματς και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Ουρουγουάη – Βραζιλία στον επόμενο γύρο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις, ενώ το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson.

Για το Κολομβία – Παναμάς οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Κολομβίας προσφέρεται στο 1,31** και το διπλό του Παναμά ανέρχεται στο 11,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει δρόμο για ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Κολομβία – Παναμάς τα προγνωστικά είναι αναμενόμενα. Η Κολομβία έχει τη φόρμα, την ποιότητα, την εμπειρία και το βεληνεκές ως επιχειρήματα γιατί μπαίνοντας στο ματς λογαριάζεται το φαβορί, αν και αξίζει να υπογραμμίσουμε πως η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ισορροπημένη.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Κολομβία και τον Παναμά;

  • 2 νίκες η Κολομβία
  • Καμία ισοπαλία
  • 2 νίκες ο Παναμάς
  • 9-4 γκολ υπέρ της Κολομβίας

Η Κολομβία πήρε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου. Νίκησε με 2-1 την Παραγουάη και με 3-0 την Κόστα Ρίκα, ενώ έφερε 1-1 με τη Βραζιλία. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια της και πλέον μετράει 26 συνεχόμενα ματς αήττητη και απέχει ένα από το ιστορικό ρεκόρ της. Αναμφίβολα, ο στόχος της είναι να πετύχει την επίδοση και να συνεχίσει στην επόμενη φάση μιας κι έχει ήδη αναπτύξει μομέντουμ και στο εσωτερικό της ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η πίστη πως μπορεί να διεκδικήσει ως και το τρόπαιο.

Ο Παναμάς περνώντας στους «8» του Copa America 2024 έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες κι αυτό είναι το καλύτερο του αποτέλεσμα, ως τώρα, στο θεσμό. Πήρε τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο καθώς μετά την ήττα του με 3-1 από την Ουρουγουάη έβγαλε αντίδραση και πανηγύρισε νίκες με 2-1 επί των ΗΠΑ και με 3-1 επί της Βολιβίας. Τώρα, απέναντι στην Κολομβία αντιλαμβάνεται πως είναι το αουτσάιντερ, αλλά υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πάρει την πρόκριση.  Κι αν μη τι άλλο έχει δείξει πως έχει ικανή επίθεση, αν και η άμυνά του είναι κάπως ευάλωτη.

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες με το τουρνουά να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα και απίθανες στιγμές. Η Κολομβία έχει θεωρητικά το πάνω χέρι και θα επιχειρήσει να το αποδείξει. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 δίνεται στο 1,94** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το ματς Κολομβία – Παναμάς το στοίχημα των δύο ομάδων διαφέρει. Η Κολομβία θα προσπαθήσει να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης από το πρώτο σφύριγμα και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν προκειμένου να «λυθεί» και να διαχειριστεί καλύτερα το ματς. Ο Παναμάς θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Σχετικά με τις ενδεκάδες, τόσο στην Κολομβία όσο και στον Παναμά δεν υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Αργεντινή – Εκουαδόρ 4-2 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Βενεζουέλα – Καναδάς 3-4 πέν. (1-1 κ.α.)
  • Κολομβία – Παναμάς 5-0
  • Ουρουγουάη – Βραζιλία 4-2 πέν. (0-0 κ.α.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ