Κόστα Ρίκα-Παραγουάη (3/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κόστα Ρίκα – Παραγουάη για την φάση των ομίλων του Copa America 2024 με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Q2 Stadium» του Όστιν στην πολιτεία Τέξας των ΗΠΑ αναμετριούνται η Κόστα Ρίκα με την Παραγουάη (03/07/2024, 04:00) για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του Copa America 2024. Η Κόστα Ρίκα έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά, αλλά δεν εξαρτάται μονάχα από εκείνη, ενώ η Παραγουάη έχει αποκλειστεί. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συγκλονιστικές και υπάρχουν επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών. Να σημειώσουμε πως το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson.

Για το Κόστα Ρίκα – Παραγουάη οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Κόστα Ρίκα προσφέρεται το 4,10** και το διπλό της Παραγουάης το συναντάμε στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Κόστα Ρίκα – Παραγουάη τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη, αν και η πραγματικότητα των δύο ομάδων στο τουρνουά είναι διαφορετική. Η Κόστα Ρίκα έχει πιθανότητες να περάσει, ενώ η Παραγουάη όχι. Ωστόσο, η διαφορά ποιότητας των δύο ρόστερ είναι δεδομένη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η παράδοση είναι ισορροπημένη.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Παραγουάη;

  • 3 νίκες η Κόστα Ρίκα
  • 3 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Παραγουάη
  • 6-5 γκολ υπέρ της Παραγουάης

Η Κόστα Ρίκα έκανε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις στο τουρνουά καθώς στην πρεμιέρα της κράτησε τη Βραζιλία στο 0-0. Στο δεύτερο παιχνίδι της, πάντως, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ορμή της Κολομβίας κι έχασε με 3-0 και το σκορ θα μπορούσε να είναι και πιο βαρύ. Τώρα, για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει νίκη και ήττα της Βραζιλίας κόντρα στην Κολομβία στο άλλο ματς του γκρουπ και παράλληλα να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων μεταξύ τους (-3 και +3, αντίστοιχα). Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά υπάρχουν.

Η Παραγουάη, πάλι, απογοήτευσε στο Copa America 2024 κι έχει ήδη αποκλειστεί. Στο πρώτο ματς έχασε με 2-1 από την Κολομβία, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε με 4-1 από τη Βραζιλία και κάλλιστα θα μπορούσε να δεχθεί τα διπλάσια τέρματα. Φάνηκε πως είναι μια ομάδα υπό κατασκευή, αλλά και πως απέχει πολύ ακόμη από το να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν.

Οι αποδόσεις στο Copa America 2024 είναι συναρπαστικές και με τη φάση των ομίλων να ολοκληρώνεται και να ανοίγεται μπροστά το πεδίο των νοκ άουτ, γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Στο Κόστα Ρίκα – Παραγουάη το goal/goal δίνεται στο 2,12** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Κόστα Ρίκα – Παραγουάη το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βγάλουν στο γήπεδο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Κόστα Ρίκα δεν έχει στη διάθεσή της τον φορ Ουγάλδε, ενώ η Παραγουάη δεν αποκλείεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα.

Αποτελέσματα Copa America 2024 – Όμιλος D:

1η αγωνιστική

  • Κολομβία – Παραγουάη 2-1
  • Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 0-0

2η αγωνιστική

  • Κολομβία – Κόστα Ρίκα 3-0
  • Παραγουάη – Βραζιλία 1-4

3η αγωνιστική

  • Κόστα Ρίκα – Παραγουάη 2-1
  • Βραζιλία – Κολομβία 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ