Ελλάδα-Φινλανδία (07/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ελλάδα – Φινλανδία σε συναρπαστική αναμέτρηση για το UEFA Nations League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Ελλάδα υποδέχεται την Φινλανδία (07/09/2024, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League B του UEFA Nations League. Η Ελλάδα κάνει καινούρια αρχή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι της και θέλει να δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται Αγγλία και Ιρλανδία. Η πρώτη της κατάταξης ανεβαίνει στην League A, η δεύτερη παίζει play – offs ανόδου, η 3η play – offs παραμονής και η 4η υποβιβάζεται.

Για το Ελλάδα – Φινλανδία οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στη γαλανόλευκη για να πάρει τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ελλάδας προσφέρεται στο 1,64** και το διπλό της Φινλανδίας ανέρχεται στο 5,91** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης Ελλάδα – Φινλανδία τα προγνωστικά παρουσιάζουν δυνατό φαβορί για τη νίκη. Αν μη τι άλλο, το ματς αναμένεται δυνατό καθώς τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν καλά στατιστικά, ενώ μεταξύ τους έχει χτιστεί και μια ιδιαίτερη παράδοση, που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Τι μας διδάσκει η προϊστορία για το Ελλάδα – Φινλανδία;

  • Η Ελλάδα έχει νικήσει στις 2 τελευταίες περιπτώσεις που φιλοξένησε την Φινλανδία. Σε αμφότερες επικράτησε μ’ ένα γκολ διαφορά.
  • Συνολικά, η Ελλάδα μετράει 9 νίκες σε 10 αναμετρήσεις απέναντι στην Φινλανδία ως γηπεδούχος. Η μια και μοναδική ήττα της σημειώθηκε το 2015 με 1-0.
  • Η Φινλανδία, πάντως, έχει επιβληθεί της Ελλάδας σε 3 από τις 5 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές και με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Θα βρείτε επίσης κι εντυπωσιακές Ενισχυμένες Αποδόσεις. Ο συνδυασμός άσος και goal/goal ανεβαίνει στο 4,75** (από 4,33), το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο φτάνει στο 3,50** (από 3,20) και το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Έλληνας στράικερ Βαγγέλης Παυλίδης πληρώνει 2,95** (από 2,70).

Η Ελλάδα, λοιπόν, αφού δεν κατάφερε να περάσει στο Euro 2024 αποφάσισε να μη συνεχίσει με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της. Μετά και την αλλαγή στην ηγεσία της, ακολούθησε η πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του έμπειρου τεχνικού που θα επιχειρήσει να βάλει πολύ γρήγορα τις βάσεις του παιχνιδιού της ομάδας και της φιλοσοφίας του γενικότερα. Βέβαια, αυτά τα δύο δεν αναμένεται να έχουν πολλές μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με τον προηγούμενο κύκλο κι αυτό φάνηκε κι από τις κλήσεις.

Η Φινλανδία είναι μοντέλο σταθερότητας. Συνεχίζει με τον Μάρκου Κάνερβα στη θέση του προπονητή. Ο κορμός της ομάδας δεν έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα οι Φινλανδοί να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και πως να επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει από νωρίς σε καλή θέση σ’ ένα δύσκολο όμιλο μ’ ένα μεγαθήριο για φαβορί και τρεις ομάδες να ψάχνουν μια θέση στα play – offs ανόδου.

Το στοίχημα στο UEFA Nations League παίρνει φωτιά με την πρώτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Η γαλανόλευκη θέλει πολύ να πετύχει μιας και η διοργάνωση μπορεί να αποδειχθεί δεύτερο μονοπάτι πρόκρισης για το Μουντιάλ 2026. To να τερματίσει στην κορυφή του γκρουπ βρίσκεται στο 15,00** και στην ίδια τιμή συναντάμε και την Φινλανδία στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Ελλάδα – Φινλανδία αποτελεί μεγάλο στοίχημα και για τις δύο ομάδες. Είναι η πρεμιέρα και η Ελλάδα θέλει να μπει ιδανικά στη νέα εποχή και να εκμεταλλευτεί την έδρα και την ποιότητά της. Η Φινλανδία, πάλι, έχει στόχο να δείξει πως πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Όσον αφορά στις συνθέσεις στο Ελλάδα εναντίον Φινλανδία, να αναφέρουμε πως οι σημαντικότερες απουσίες είναι αυτές των Ρέτσου (αμυντικός), Κουρμπέλη (μέσος), Γιακουμάκη (επιθετικός). Η Φινλανδία δεν έχει σημαντικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα Ελλάδας (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας – Παυλίδης.

Πιθανή ενδεκάδα Φινλανδίας (4-4-2): Χραντέτσκι – Ούρονεν, Βαϊσάνεν, Ιβάνοφ, Ολίλα – Λουντ, Πέλτολα, Καμαρά, Νισίλα – Πούκι, Ποχγιάνπαλο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ