EURO U21 2023: Οι σταρ του μέλλοντος έτοιμοι να καταπλήξουν

Reading time4 λ

Σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις υπόσχεται το EURO U21 2023, προγραμμα με σούπερ επιλογές για στοίχημα

Το EURO U21 2023 ανοίγει την αυλαία του στη Γεωργία και στη Ρουμανία με τους αστέρες του μέλλοντος να ετοιμάζονται να μας εντυπωσιάσουν. Το Στοίχημα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (U21) αναμένεται συναρπαστικό με πολλές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και να παρατάσσουν πολύ δυνατές συνθέσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται αμέτρητες επιλογές για να  στοιχημα, πάντα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε οκτώ γήπεδα και δύο ομάδες  Τέσσερα στη Γεωργία και ισάριθμα στη Ρουμανία. Δύο όμιλοι θα διεξαχθούν στη Γεωργία (πρώτος και τρίτος) και δύο στη Ρουμανία (δεύτερος και τέταρτος). Οι όμιλοι που θα ενημερώνονται με τη Βαθμολογία Euro U21, έχουν ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Γεωργία

Πορτογαλία

Βέλγιο

Ολλανδία

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρουμανία

Ισπανία

Ουκρανία

Κροατία

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Τσεχία

Αγγλία

Γερμανία

Ισραήλ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Νορβηγία

Ελβετία

Ιταλία

Γαλλία

Τα φαβορί των αποδόσεων για την κατάκτηση του τροπαίου είναι, κυρίως, τέσσερις ομάδες, που αναμένεται και να πρωταγωνιστήσουν. Όμως, άλλες τέσσερις ομάδες ξεχώρισαν στη Βαθμολογία Προκριματικά Euro U21 και δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Ανάμεσά τους, πολλές μεγάλες σχολές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Γερμανία, κάτοχος του τίτλου από το 2021, μπαίνει στη διοργάνωση με στοιχημα να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Μάλιστα, το να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο προσφέρεται στο 3,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέτει μια «γεμάτη» αποστολή με παίκτες που έχουν εμπειρία στην Bundesliga και σε άλλα δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Γιουσούφα Μουκόκο (Ντόρτμουντ), Κέβιν Σάντε (Μπρέντφορντ) και ο αμυντικός Τζόσα Βάγκνομαν (Στουτγκάρδη).

ΓΑΛΛΙΑ

Στο 6,00** προσφέρεται η Γαλλία, που έχει εντυπωσιακό ρόστερ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι: Ιλιάν Μελιέ (Λιντς), Λοΐκ Μπαντέ (Σεβίλλη), Πιέρ Καλουλού (Μίλαν), Καστελό Λουκεμπά (Λιόν), Μοχάμεντ Σιμακάν (Λειψία), Μανού Κονέ (Γκλάντμπαχ), Μάικλ Ολίσε (Κρίσταλ Πάλας), Κεφρέν Τιράμ (Νις) και Ελί Γουαχί (Μονπελιέ) μεταξύ άλλων. Ψάχνει το πρώτο τρόπαιο από το 1988.

ΑΓΓΛΙΑ

Στο 7,00** συναντάμε την Αγγλία με παίκτες που έχουν εμπειρία στο πρωτάθλημα αγγλίασ, όπως οι: Λέβι Κόλγουϊλ (Τσέλσι), Κέρτις Τζόουνς (Λίβερπουλ), Χάρβεϊ Έλιοτ (Λίβερπουλ), Τζέικομπ Ράμσεϊ (Άστον Βίλα), Νόνι Μαντουέκε (Τσέλσι), Κόουλ Πάλμερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Άντονι Γκόρντον (Νιούκαστλ). Από το 1984 δεν έχει πάρει την πρωτιά.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Στο 8,00** προσφέρεται το στοιχημα κατάκτησης της Ισπανίας, που έχει πάρει την κούπα πέντε φορές (1986, 1998, 2011, 2013, 2019) και διαθέτει παίκτες με παραστάσεις στη λαλιγκα. Ξεχωρίζουν οι: Αρνάου Τένας (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Γκόμεθ (Μάντσεστερ Σίτι), Αρνάου Μαρτίνεθ (Τζιρόνα), Ούγο Γκιγιαμόν (Βαλένθια), Άλεξ Μπαένα (Βιγιαρεάλ), Γκάμπρι Βέιγα (Θέλτα), Αμπέλ Ρουίθ (Μπράγκα).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στο 10,00** δίνεται η Πορτογαλία, που ελπίζει να πάρει το τρόπαιο για πρώτη φορά. Βασίζεται σε παίκτες όπως οι: Νούνο Ταβάρες (Μαρσέιγ), Τιάγκο Ντάντας (ΠΑΟΚ), Φάμπιο Βιέιρα (Άρσεναλ), Αντρέ Αλμέιδα (Βαλένθια), Φρανσίσκο Κονσεϊσάο (Άγιαξ), Ενρίκε Αραούζο (Γουότφορντ), Φάμπιο Σίλβα (Αϊντχόφεν), Βιτίνια (Μαρσέιγ) και Πέδρο Νέτο (Γουλβς).

ΙΤΑΛΙΑ

Στο 10,00** βρίσκεται και η Ιταλία που έχει πάρει πέντε φορές τον τίτλο, αλλά αγνοεί την επιτυχία από το 2004. Στην αποστολή της βρίσκονται παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως: Σάντρο Τονάλι (Μίλαν), Μάρκο Καρνεσέκι (Κρεμονέζε), Πιέτρο Πελέγκρι (Τορίνο), Βιλφρίντ Νιοντό (Λιντς), Ματέο Καντσελέρι (Λάτσιο), Τζόρτζο Σκαλβίνι (Αταλάντα), Νικολό Ροβέλα (Μόντσα), Φάμπιο Μιρέτι (Γιουβέντους).

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Έπειτα, κανείς δεν μπορεί να… ξεγράψει το Βέλγιο και την Ολλανδία που προσφέρονται στο 17,00** να πάρουν το τρόπαιο. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του EURO U21 2023, Βαθμολογίες με ανατροπές ίσως διαμορφώσουν και νέους στοιχηματικούς συσχετισμούς. Οι Βέλγοι έχουν εντυπωσιακή ομάδα με ηγέτες τους Λοΐς Οπεντά (Λανς, 21 γκολ στην Ligue 1), Σαρλ Ντε Κετελάρ (Μίλαν), Ζένο Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), μεταξύ άλλων κι ελπίζουν στην πρώτη τους επιτυχία στο θεσμό. Οι Ολλανδοί, που δεν έχουν σηκώσει το τρόπαιο από το 2007, βασίζονται στους Ίαν Μάατσεν (Μπέρνλι), Ντέβιν Ρενς (Άγιαξ), Ράιαν Χράφενμπερχ (Μπάγερν Μ.), Τζόσουα Ζίρκζεε (Μπολόνια) και Μπράιαν Μπρόμπεϊ (Άγιαξ).

Η «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO U21 2023

Γερμανία         3,75

Γαλλία             6,00

Αγγλία             7,00

Ισπανία            8,00

Πορτογαλία     10,00

Ιταλία              10,00

Βέλγιο             17,00

Ολλανδία        17,00

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |