Γαλλία-Ισπανία (9/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Γαλλία – Ισπανία στον τελικό του ποδοσφαίρου ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Parc des Princes» του Παρισιού, η Γαλλία φιλοξενεί την Ισπανία (09/08/2024, 19:00) στον τελικό για το χρυσό μετάλλιο στο πλαίσιο του τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Γαλλία θέλει να φορέσει το χρυσαφικό στο στήθος, ενώ η Ισπανία να κάνει το νταμπλ στις επιτυχίες αυτό το καλοκαίρι μετά την κατάκτηση του Euro 2024. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο συνδυάζονται άψογα και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Γαλλία – Ισπανία οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους «μπλε», να πάρουν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Γαλλίας εμφανίζεται στο 2,48** με το διπλό της Ισπανίας να τοποθετείται ψηλότερα στο 3,17** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεγάλο τελικό είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει δρόμο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΓΑΛΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Γαλλία – Ισπανία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και όλη η Γαλλία δίνει ώθηση στο συγκρότημα του Τιερί Ανρί. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών έχει αναχθεί σε εθνική υπόθεση. Βέβαια, τόσο οι Γάλλοι όσο και οι Ισπανοί έχουν πολύ καλά στατιστικά και πλούσια παράδοση στο αναπτυξιακό επίπεδο και υπόσχονται ανεπανάληπτο θέαμα.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ανάμεσα στη Γαλλία και στην Ισπανία;

  • Σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Ατλάντα το 1996 και το ματς έληξε 1-1.
  • Η Γαλλία έχει πάρει μονάχα φορά το χρυσό μετάλλιο, το 1984. Θέλει να προσθέσει ακόμη ένα.
  • Η Ισπανία πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο ήταν ασημένια. Δεν έχει πάρει το χρυσό από τη Βαρκελώνη το 1992.

Η Γαλλία, λοιπόν, θέλει να ξορκίσει αυτό που στη χώρα χαρακτηρίζεται ως κατάρα 40 ετών. Παρόλο που έχει τεράστια παραγωγή νεαρών παικτών υψηλού επιπέδου, συνήθως δεν πρωταγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Τόκιο αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων. Προηγουμένως έλειψε από πέντε σερί διοργανώσεις (2000, 2004, 2008, 2012 και 2016). Ωστόσο, εδώ και χρόνια μπήκε σε εφαρμογή ένα πρότζεκτ υπό τον Τιερί Ανρί προκειμένου να παλέψει για το χρυσό μετάλλιο. Κι αν μη τι άλλο ως τώρα έχει σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων. Στη φάση των ομίλων νίκησε τις: ΗΠΑ (3-0), Γουϊνέα (1-0) και Νέα Ζηλανδία (3-0). Στα προημιτελικά έβγαλε νοκ άουτ την Αργεντινή (1-0) και στα ημιτελικά την Αίγυπτο (3-1 παρ., 1-1 κ.α.). Η άμυνά της και το ατομικό ταλέντο των παικτών της στην επίθεση είναι τα δυνατά της όπλα.

Στο Γαλλία – Ισπανία το στοίχημα είναι συγκλονιστικό με τις δύο ομάδες να πιστεύουν στις δυνατότητές τους για ν’ ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Διαθέτουν μεγάλες επιθετικές αρετές και το goal/goal πληρώνει 1,98** με το no goal στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ισπανία μετά το ασημένιο στο Τόκιο πριν από τρία χρόνια τώρα ονειρεύεται το χρυσό. Πρόκειται για μια ομάδα με το καλύτερο αναπτυξιακό πρόγραμμα στον κόσμο καθώς ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη φόρμουλα. Όπως σε κάθε εθνική ομάδα της σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο, έτσι και σ’ αυτή οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κι εκείνοι που έμαθαν ποδόσφαιρο στην ακαδημία της, την περίφημη Λα Μασία, αποτελούν το επίκεντρο. Στη συγκεκριμένη ομάδα αυτός που κάνει τη διαφορά είναι ο μέσος Φερμίν Λόπεθ. Στα νοκ άουτ έχει σημειώσει τρία γκολ – δύο στο 3-0 επί της Ιαπωνίας στους «8» κι ένα στο 2-1 με ανατροπή επί του Μαρόκου στους «4». Στην φάση των ομίλων η Ισπανία νίκησε με 2-1 το Ουζμπεκιστάν και με 3-1 τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ έχασε με 2-1 από την Αίγυπτο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται με άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ένα από τα σημαντικότερα events φτάνει στο τέλος του και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για τον τελικό Γαλλία – Ισπανία, που έδειξαν πως είναι οι καλύτερες ομάδες του τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών. Το Over 2,5 βρίσκεται στο 2,20** και το Under στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΑΛΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού για το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία το στοίχημα είναι πολύπλευρο. Αφενός οι ομάδες ματσάρουν καλά. Η Γαλλία παίζει άμεσο ποδόσφαιρο και είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις. Η Ισπανία, πάλι, θέλει την μπάλα στα πόδια για να επιβάλλει το ρυθμό της. Αφετέρου μετράει και το πως θα διαχειριστούν τα δυνατά τους όπλα και θα καλύψουν τις αδυναμίες. Έπειτα, υπάρχει και το νοητικό σκέλος, θα είναι ένα απαιτητικό ματς υψηλής πίεσης. Σχετικά με τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν η Γαλλία και η Ισπανία, αυτές αναμένεται να είναι οι καλύτερες δυνατές.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ