Game Time: Τα βλέμματα στο Αίγυπτος-Μαρόκο

Reading time3 λ

Με φόντο τα ημιτελικά συγκρούονται Αίγυπτος και Μαρόκο, σε ένα ματς με πολλές επιλογές για ποντάρισμα.

15:30   Πάρμα-Κροτόνε                                                     Serie B Ιταλίας

Η Πάρμα υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Φροζινόνε (0-1) και πλέον βρίσκεται εννέα βαθμούς μακριά από τη ζώνη των πλέι-οφ. Μόλις 1 νίκη έχει πετύχει στους 6 αγώνες με τον Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Κροτόνε έφυγε με βαθμό από το Κόμο (1-1), αλλά παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Είναι αήττητη στις 2 αναμετρήσεις με τον Φραντσέσκο Μοντέστο στην τεχνική της ηγεσία, όμως, έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς στις 9 φετινές εξόδους της.

17:00   Αίγυπτος-Μαρόκο                                                 Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Η Αίγυπτος νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι την Ακτή Ελεφαντοστού (0-0 η κανονική διάρκεια) για να φτάσει στα προημιτελικά. Δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της, αλλά είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς της διοργάνωσης, δίχως να έχει παραβιαστεί η εστία της.

Το Μαρόκο δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε του Μαλάουι (2-1) για να βρεθεί στην οκτάδα. Δεν έχει ηττηθεί στα 4 παιχνίδια του στη διοργάνωση, έχοντας πανηγυρίσει 3 νίκες. Ψάχνει την πρώτη του παρουσία στα ημιτελικά από το 2004, αλλά έχει 24 χρόνια να κερδίσει την Αίγυπτο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εθνών.

17:00   Καρταχένα-Φουενλαμπράδα                                Segunda Division Ισπανίας

Η Καρταχένα νίκησε εκτός έδρας τη Σοσιεδάδ Β’ (2-1) κι απέχει πλέον δύο βαθμούς από την εξάδα. Έχει γνωρίσει μόλις 1 ήττα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, αλλά εσχάτως δεν είναι πειστική στην έδρα της, μετρώντας 1 νίκη στα 3 τελευταία ματς.

Η Φουενλαμπράδα πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Λας Πάλμας (3-2), αλλά διατηρείται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 7 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο έχει συμπληρώσει 10 εκτός έδρας ματς χωρίς τρίποντο.

19:00   Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός Λευκωσίας      Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Απόλλων Λεμεσού επιβλήθηκε της ΑΕΛ (1-0) στον πρώτο αγώνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Φαίνεται να έχει βρει ένα σταθερό μονοπάτι, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κι επιδιώκει την παραμονή στην κορυφή με όπλο την έδρα του, όπου έχει 2 σερί επιτυχίες, με απαραβίαστη την εστία του.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς (0-0). Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη με τον Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο του, συνολικά έχει φτάσει τους 8 αγώνες δίχως νίκη, στους οποίους σημείωσε μονάχα 3 τέρματα.

21:00   Σενεγάλη-Ισημερινή Γουινέα                               Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Η Σενεγάλη κέρδισε δύσκολα το Πράσινο Ακρωτήριο (2-0), αξιοποιώντας το αριθμητικό αβαντάζ δύο παικτών που είχε στα τελευταία 33 λεπτά. Είναι αήττητη στους 4 αγώνες στη διοργάνωση, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα του τουρνουά που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ.

Η Ισημερινή Γουινέα έκανε ακόμα μια έκπληξη, αφού απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι το Μάλι (0-0 η κανονική διάρκεια). Δεν έχει ηττηθεί στα 3 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία δεν παραβιάστηκε η εστία της, αλλά έχει περάσει μια δεκαετία από την τελευταία (και μοναδική) νίκη της επί της Σενεγάλης.