Game Time: Αγγλία-Ελβετία, πρόβα Μουντιάλ

Reading time3 λ

Εντυπωσιακές ευκαιρίες για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Αγγλίας με την Ελβετία.

16:00   Κροατία-Σλοβενία             Φιλικός Αγώνας

Η Κροατία πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Ρωσίας (1-0) στο φινάλε των προκριματικών και πήρε την απευθείας πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έρχεται σε αυτό το παιχνίδι που διεξάγεται στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, διατηρώντας ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, κατά τους οποίους πανηγύρισε 5 νίκες.

Η Σλοβενία επικράτησε της Κύπρου (2-1) στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και τερμάτισε τέταρτη στον όγδοο όμιλο. Επιδιώκει ένα νέο ξεκίνημα ενόψει των αγώνων της Λίγκας των Εθνών, δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία φιλικά από το 2018 έως σήμερα.

19:00   Ιρλανδία-Βέλγιο                 Φιλικός Αγώνας

Η Ιρλανδία πέρασε νικηφόρα από το Λουξεμβούργο (3-0) και βρέθηκε στην τρίτη θέση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε 3 νίκες, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα 4 τελευταία ματς.

Το Βέλγιο περιορίστηκε στην ισοπαλία στην Ουαλία (1-1), όμως είχε εξασφαλισμένη την πρόκριση στο Μουντιάλ. Έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 4 τελευταία επίσημα παιχνίδια, ενώ θα παραταχθεί άκρως ανανεωμένο και δίχως τα μεγάλα αστέρια του (Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Λουκάκου, Μέρτενς, Βίτσελ).

19:30   Αγγλία-Ελβετία                  Φιλικός Αγώνας

Η Αγγλία πέρασε σαν… σίφουνας από το Σαν Μαρίνο (10-0) για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχει ηττηθεί στα 20 τελευταία ματς, με απολογισμό 16 νικών (έχασε μονάχα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα πέναλτι από την Ιταλία), δεχόμενη μονάχα 5 γκολ.

Η Ελβετία πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Βουλγαρίας (4-0), χάρη στην οποία πέρασε στο Μουντιάλ. Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στους 10 τελευταίους αγώνες (στα πέναλτι είχε αποκλειστεί από την Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), ενώ παραβιάστηκε μόλις 1 φορά η εστία της στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις.

21:45   Γερμανία-Ισραήλ               Φιλικός Αγώνας

Η Γερμανία νίκησε εμφατικά στην Αρμενία (4-1) στο φινάλε των προκριματικών, αν και είχε «σφραγίσει» την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο, με συνολικό σκορ 29-2.

Το Ισραήλ επικράτησε τον Νησιών Φερόε (3-2) στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, ήταν τρίτο στον έκτο όμιλο, με συνέπεια να αποχωρήσει ο Βίλι Ρούτενσταϊνερ από την τεχνική ηγεσία. Με υπηρεσιακό τον Γκάντι Μπρούμερ θα επιχειρήσει να δώσει τέλος σε ένα σερί 3 ηττών εκτός έδρας.

21:45   Ολλανδία-Δανία                 Φιλικός Αγώνας

Η Ολλανδία κέρδισε τη Νορβηγία (2-0) για να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ. Δε γνώρισε την ήττα στα 7 παιχνίδια στην τρίτη θητεία του Λουίς Φαν Χάαλ, με απολογισμό 5 νικών, ενώ δεν έχει χάσει στις 11 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Δανία ολοκλήρωσε με ήττα στη Σκωτία (0-2) την περιπέτεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο είχε προκριθεί από καιρό. Έλαβε τέλος ένα σερί 6 νικών, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει σε φιλικό ματς εδώ και 9 χρόνια, όμως, επιστρέφει στις τάξεις της ο Έρικσεν, για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που πέρασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το ματς με τη Φινλανδία.