Game Time: Σλοβακία-Γαλλία, σέντρα με μάχη

Reading time3 λ

Στο σπουδαίο ματς της Σλοβακίας με τη Γαλλία η Betsson προσφέρει πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα.

13:00   Σανφρέσε Χιροσίμα-Σερέζο Οσάκα          J1 League Ιαπωνίας

Η Σανφρέσε Χιροσίμα «διέσωσε» την ισοπαλία απέναντι στην Κονσαντόλε Σαπόρο (1-1) και «σφράγισε» την πρόκριση στα ημιτελικά του J-League Cup. Διατήρησε το αήττητο σερί 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, στο οποίο έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές εντός έδρας νίκες.

Η Σερέζο Οσάκα προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα του J-League Cup, αφού θριάμβευσε στην έδρα της Σονάν Μπελμάρε (4-1). Έφτασε τις 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει μια πενταετία να ηττηθεί στη Χιροσίμα.

17:00   Γκρέμιο-Σαμπάιο Κορέα                            Serie B Βραζιλίας

Η Γκρέμιο απέσπασε ισοπαλία από τηn Σπορτ Ρεσίφε (0-0) και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα. Είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της, παρότι σημείωσε μόλις 1 νίκη, ενώ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους 5 τελευταίους αγώνες.

Η Σαμπάιο Κορέα επιβλήθηκε εύκολα της Ναούτικο (2-0) και σιγά-σιγά μπαίνει στο κόλπο της ανόδου. Ωστόσο, εξακολουθεί να μεταμορφώνεται προς το χειρότερο στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της, όπου ακόμα δεν έχει νίκη, μάζεψε μονάχα 1 βαθμό σε 6 ματς, σκοράροντας μόλις 2 φορές.

18:30   Σλοβακία-Γαλλία                                         Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19

Η οικοδέσποινα Σλοβακία προκρίθηκε στην τελική φάση δίχως προκριματικά. Είναι γεγονός, όμως, ότι αυτή η φουρνιά δεν έχει καταφέρει να αποδειχθεί πειστική, αφού στα 10 φιλικά που έχει δώσει τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, σημείωσε μονάχα 3 νίκες, ενώ κατέγραψε 4 ήττες.

Η Γαλλία πέτυχε μια τεράστια ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στη Βοσνία κι «έκλεψε» την πρωτιά του δεύτερου ομίλου της Elite φάσης για να βρεθεί στην τελική φάση. Σημείωσε 5 νίκες και υπέστη μονάχα 1 ήττα στους 6 αγώνες της στο δρόμο για τη Σλοβακία, έχει στεφθεί 8 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης σε επίπεδο Νέων.

20:00   Αλ Μάσρι-Ελ Γκούνα                                  Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Μάσρι επικράτησε της Ελ Μανσούρα (2-1) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό είναι ότι έδωσε τέλος σε ένα σερί 9 αγώνων δίχως νίκη σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, ψάχνει βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει πάρει μόλις 1 βαθμό στα 8 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Ελ Γκούνα πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Αλ Ιτιχάντ (1-0) και ξέφυγε 3 βαθμούς μακριά από τη «διακεκαυμένη» ζώνη. Συγκέντρωσε 4 βαθμούς στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες διατήρησε το «μηδέν» στα «μετόπισθεν», όμως, απέτυχε να γευτεί τη χαρά της νίκης στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:00   Ιταλία-Ρουμανία                                           Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19

Η Ιταλία νίκησε εμφατικά το Βέλγιο (2-0) και πανηγύρισε την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο του Elite γύρου, που της χάρισε την πρόκριση για τα γήπεδα της Σλοβακίας. Αήττητη στους 6 προκριματικούς αγώνες, στους οποίους σημείωσε 5 νίκες, θεωρείται από τα φαβορί για το τρόπαιο, το οποίο έχει κερδίσει μόλις 1 φορά, το 2003.

Η Ρουμανία μπορεί να υπέστη βαριά ήττα από την Ισλανδία (0-3), όμως, είχε εξασφαλισμένη την πρώτη θέση του τέταρτου γκρουπ της Elite φάσης και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση. Ωστόσο, δεν «έλαμψε» ιδιαίτερα στα προκριματικά, έχοντας απολογισμό 4 νικών και 2 ηττών σε 6 αγώνες.