Game Time: Βραζιλία-Τυνησία, φουριόζες

Reading time3 λ

Σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα προσφέρει η Betsson για το ματς της Βραζιλίας με την Τυνησία.

17:30   Ιράν-Σενεγάλη                                           Διεθνής Φιλικός Αγώνας

Το Ιράν νίκησε την Ουρουγουάη (1-0) σε φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Επιτυχημένο το δεύτερο ντεμπούτο του Κάρλος Κεϊρόζ, που επιδιώκει ακόμα μια επιτυχία σε αυτό το ματς που διεξάγεται στη Μαρία Ένζερσντορφ της Αυστρίας, ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Η Σενεγάλη έκαμψε την αντίσταση της Βολιβίας (2-0) στην Ορλεάν της Γαλλίας. Βρίσκεται σε θετική συγκυρία, αφού έχει χάσει μονάχα 2 από τα 15 παιχνίδια της μέσα στο 2022, φιλικά ή επίσημα, στα οποία έχει πανηγυρίσει 8 νίκες και επιδιώκει να μεταβεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

19:00   Καναδάς-Ουρουγουάη                              Διεθνής Φιλικός Αγώνας

Ο Καναδάς επιβλήθηκε του Κατάρ (2-0) σε φιλικό που διεξήχθη στην Αυστρία. Αυτό είναι το δεύτερο τεστ πριν τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, που θα γίνει στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, με τον απολογισμό μέσα στο 2022 να αναγράφει 6 νίκες και 3 ήττες σε 9 ματς.

Η Ουρουγουάη έχασε από το Ιράν (0-1) στο φιλικό που έγινε στην Αυστρία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα επί των ημερών του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος μετρούσε 6 νίκες σε 7 επίσημα ή φιλικά ματς και αναζητά ανάκαμψη ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

20:00   Κατάρ-Χιλή                                               Διεθνής Φιλικός Αγώνας

Το Κατάρ έχασε από τον Καναδά (0-2) σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Αυστρία, στην οποία αγωνίζεται ξανά. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αποτυχία, έπειτα από αυτή από την ολυμπιακή ομάδα της Κροατίας, αναζητεί σταθερότητα ενόψει του Μουντιάλ, αλλά μέσα στο 2022 έχει κερδίσει μόλις 5 από τα 15 παιχνίδια του.

Η Χιλή γνώρισε την ήττα από το Μαρόκο (0-2) στο φιλικό που έγινε στη Βαρκελώνη. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, ενώ δεν έχει καν σκοράρει στα 3 ματς με τον Εντουάρντο Μπερίσο στην τεχνική ηγεσία, ενώ συνολικά δεν έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

21:00   Σαουδική Αραβία-ΗΠΑ                            Διεθνής Φιλικός Αγώνας

Η Σαουδική Αραβία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τον Ισημερινό (0-0) στο φιλικό που έγινε στη Μούρθια της Ισπανίας, κάτι που ισχύει και γι’ αυτή την αναμέτρηση. Δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα 3 τελευταία φιλικά, στα οποία υπέστη 2 ήττες, αλλά έχει ακόμα δρόμο η προετοιμασία της ενόψει Μουντιάλ.

Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από την Ιαπωνία (0-2) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Σε αυτό το τελευταίο φιλικό ενόψει της παρουσίας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κυνηγούν την αγωνιστική «αναγέννηση», αλλά είναι ασταθείς μέσα στο 2022, αφού κατέγραψαν 5 νίκες και 3 ήττες σε 11 αγώνες.

21:30   Βραζιλία-Τυνησία                                     Διεθνής Φιλικός Αγώνας

Η Βραζιλία κέρδισε εύκολα την Γκάνα στη Χάβρη (3-0). Τώρα μετακομίζει στο Παρίσι για το τελευταίο τεστ πριν την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι επιδιώκει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί 14 αγώνων, κατά το οποίο έχει πανηγυρίσει 11 νίκες.

Η Τυνησία επικράτησε των Κομόρων (1-0) επί γαλλικού εδάφους. Είναι και γι’ αυτήν η πρόβα-τζενεράλε ενόψει του Μουντιάλ, παραμένει εξίσου… φουριόζα, αφού είναι αήττητη στα 7 παιχνίδια επί των ημερών του Τζαλέλ Καντρί, μετρώντας 5 νίκες, ενώ δεν έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία της.