Γερμανία-Γαλλία (12/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Γερμανία ψάχνει να βρει το δρόμο της κόντρα στην απειλητική Γαλλία σε ματς με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ η Γερμανία υποδέχεται τη Γαλλία σε φιλικό ματς που μόνο… φιλικό δεν θα είναι ειδικά για τους Γερμανούς. Η πίεση για μια μεγάλη νίκη είναι αυξημένη και τόσο ο προπονητής Χάνζι Φλικ όσο και οι παίκτες βρίσκονται στο «στόχαστρο» της κριτικής. Και με τη Γαλλία να βρίσκεται σε… φόρμα, οι επιλογές για στοίχημα σε ποδόσφαιρο υψηλότατου επιπέδου αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson ροσφέρονται αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Οποιαδήποτε ανάλυση στο Γερμανία – Γαλλία αρχίζει με τις αποδόσεις του ματς που είναι κοντά. Ο άσος δίνεται στο 2,87** και το διπλό στο 2,28** στην πλατφόρμα της Betsson με τις δύο ομάδες να θέλουν πάρα πολύ να επικρατήσουν για διαφορετικούς λόγους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΕΙ

Μετά τον αποκλεισμό τους από τη φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, τα ΜΜΕ και οι οπαδοί ήθελαν την απόλυση του Φλικ. Ο προπονητής παρέμεινε στον πάγκο. Ο στόχος ήταν να του δοθεί χρόνος για να προετοιμάσει την ομάδα για το EURO 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Η εθνική ομάδα της χώρας έχει περάσει ως οικοδέσποινα και από τον Μάρτιο δίνει φιλικά. Άρχισε με νίκη 2-0 επί του Περού παίζοντας καλά κι αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες. Ακολούθησε η κατάρρευση. Έκτοτε έχασε με 3-2 από το Βέλγιο, έφερε 3-3 με την Ουκρανία και ηττήθηκε με 1-0 από την Πολωνία και 2-0 από την Κολομβία.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο όπου η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας άρχισε να διαρρέει στα ΜΜΕ πως η καρέκλα του Χάνζι Φλικ τρίζει και παίζει το μέλλον του στα φιλικά με την Ιαπωνία και ακολούθως με τη Γαλλία. Οι υπεύθυνοι απαιτούσαν όχι απλά καλά αποτελέσματα, αλλά καλό ποδόσφαιρο και να φανεί πως αυτή η ομάδα έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όμως, η ταπεινωτική ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόλυση του Φλικ και πλέον κατεβαίνει με υπηρεσιακό τον Ρούντι Φέλερ στο ματς με τη Γαλλία.

Τα προβλήματα, όμως, δεν έχουν παύσει και η άμυνά της παραμένει ευάλωτη, ενώ φέρεται να υπάρχουν κι εσωτερικές κόντρες μεταξύ των παικτών. Λογικό το Over 2,5 γκολ να είναι το φαβορί και να προσφέρεται στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ

Η Γαλλία, πάλι, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορεί το χτύπημα της ήττας στον τελικό του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή στα πέναλτι να ήταν μεγάλο, αλλά σε μια ομάδα γεμάτη νιάτα και ενθουσιασμό και όλο το μέλλον μπροστά της ήταν… ευκολοχώνευτο και η αισιοδοξία έχει επιστρέψει καθώς μετράει πέντε νίκες σε πέντε ματς στο δεύτερο όμιλο – αυτόν της Εθνικής Ελλάδας – στα προκριματικά του EURO.

Στο Γερμανία – Γαλλία το στοίχημα των Γάλλων είναι να δοκιμαστούν σε δύσκολες συνθήκες απέναντι σε μια τοπ αντίπαλο και να δουν σε ποιο σημείο βρίσκονται πραγματικά.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ