Γερμανία-Ιταλία, φλογερό ντέρμπι

Reading time4 λ

Η κλασική σύγκρουση της Γερμανίας με την Ιταλία συγκεντρώνει όλα τα φώτα στο σημερινό κουπόνι.

Τελευταία ημέρα δράσης για τις εθνικές ομάδες η σημερινή και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Όλοι οι προβολείς είναι λογικό να κατευθύνονται στο παραδοσιακό ευρωπαϊκό ντέρμπι Γερμανία-Ιταλία, που διεξάγεται στις 21:45 στο πλαίσιο της Λίγκας των Εθνών. Τα δύο «θηρία» της Γηραιάς Ηπείρου κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά στον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

Την πρώτη της εντός έδρας επιτυχία κυνηγά η Γερμανία, η οποία θέλει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, κάτι που ισχύει και για τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ιταλούς. Οι λογαριασμοί των δύο ομάδων είναι ανοιχτοί, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 πριν ένα δεκαήμερο στην Μπολόνια. Ωστόσο, τα Πάντσερ συνεχίζουν να χτίζουν παράδοση. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία ήττα τους από τους Ατζούρι, στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, ενώ η τελευταία φορά που έχασαν επί γερμανικού εδάφους ήταν στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2006. Μεγάλης σημασίας είναι και το έτερο ματς του γκρουπ, το Αγγλία-Ουγγαρία. Οι Άγγλοι κυνηγούν το τρένο της πρωτιάς, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν ρεβάνς για την ήττα με 1-0 στη Βουδαπέστη στις 4 Ιουνίου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μεγάλες συγκινήσεις αναμένεται να μας προσφέρει και ο τέταρτος όμιλος. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ολλανδία-Ουαλία. Οι Οράνιε, που πέρασαν νικηφόρα από το Κάρντιφ την προηγούμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουν να βάλουν ακόμα πιο γερές βάσεις για την πρωτιά, αν και οι Ουαλοί είναι ιδιαίτερα μαχητικοί. Το παιχνίδι Πολωνία-Βέλγιο είναι εξίσου ιδιαίτερο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι Πολωνοί είναι η… εκδίκηση για τη συντριβή με 6-1 στις Βρυξέλλες πριν λίγες ημέρες. Βέβαια, οι Βέλγοι, που στοχεύουν στην κορυφή, θέλουν να πάρουν τους βαθμούς και στη Βαρσοβία. Στη δεύτερη κατηγορία, παίζονται πολλά στο «μέτωπο» του πρώτου ομίλου, όπου κονταροχτυπιούνται Αρμενία-Σκωτία και Ουκρανία-Ιρλανδία. Το ίδιο ισχύει και στον τρίτο, όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους Βοσνία Ερζεγοβίνη-Φινλανδία και Τουρκία-Λιθουανία. Για το πρώτο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας έχουμε τις συναντήσεις Μολδαβία-Ανδόρα και Λιχτενστάιν-Λετονία.

Απόψε συμπληρώνεται και το παζλ των 32 ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ συγκρούονται Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ που ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου. Η Κόστα Ρίκα, η οποία ήταν τέταρτη στη ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, χάνοντας στη διαφορά τερμάτων την πρόκριση, διεκδικεί την έκτη παρουσία της σε τελική φάση και τρίτη διαδοχική. Στον αντίποδα, η Νέα Ζηλανδία, νικήτρια των προκριματικών της Ωκεανίας, θα προσπαθήσει να βρεθεί για τρίτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

19:00   Αρμενία-Σκωτία                              Λίγκα των Εθνών

19:00   Μολδαβία-Ανδόρα                          Λίγκα των Εθνών

21:00   Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία              Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

21:45   Αγγλία-Ουγγαρία                             Λίγκα των Εθνών

21:45   Βοσνία Ερζεγοβίνη-Φινλανδία        Λίγκα των Εθνών

21:45   Γερμανία-Ιταλία                               Λίγκα των Εθνών

21:45   Λιχτενστάιν-Λετονία                       Λίγκα των Εθνών

21:45   Λουξεμβούργο-Νησιά Φερόε         Λίγκα των Εθνών

21:45   Ολλανδία-Ουαλία                            Λίγκα των Εθνών

21:45   Ουκρανία-Ιρλανδία                          Λίγκα των Εθνών

21:45   Πολωνία-Βέλγιο                              Λίγκα των Εθνών

21:45   Ρουμανία-Μαυροβούνιο                  Λίγκα των Εθνών

21:45   Τουρκία-Λιθουανία                          Λίγκα των Εθνών