ΗΠΑ-Ουρουγουάη (2/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΗΠΑ – Ουρουγουάη σε δυνατό ματς για το Copa America 2024 με συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Arrowhead Stadium» του Κάνσας Σίτι της πολιτείας Μιζούρι των ΗΠΑ, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αναμετριούνται με την Ουρουγουάη (02/07/2024, 04:00) για την 3η αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa America 2024. Οι ΗΠΑ μάχονται για να πάρουν την πρόκριση, ενώ η Ουρουγουάη παίζει για να «σφραγίσει» την πρωτιά του ομίλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το ΗΠΑ – Ουρουγουάη οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Χαρακτηριστικά, ο άσος των ΗΠΑ δίνεται στο 2,55** και το διπλό της Ουρουγουάης βρίσκεται στο 2,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική, ενώ να σημειώσουμε πως το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson.

ΗΠΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ΗΠΑ – Ουρουγουάη τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για ένα ανοικτό ματς καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ΗΠΑ θέλουν νίκη για να περάσουν ή στραβοπάτημα του Παναμά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους 4 πόντους με τον Παναμά έχουν το πάνω χέρι στη διαφορά τερμάτων (+1 και -1, αντίστοιχα) που είναι το πρώτο κριτήριο που μετράει. Σε περίπτωση νίκης τους και νίκης του Παναμά όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία (διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση, βαθμοί μεταξύ τους όπου ο Παναμάς έχει το πάνω χέρι κ.α.). Η Ουρουγουάη, πάλι, έχει σχεδόν προκριθεί.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ουρουγουάη;

  • 2 νίκες οι ΗΠΑ
  • 4 ισοπαλίες
  • 1 νίκη η Ουρουγουάη
  • 7-6 γκολ υπέρ των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ μπήκαν στο τουρνουά με νίκη 2-0 κόντρα στη Βολιβία, αλλά στο δεύτερο ματς έχασαν με 2-1 από τον Παναμά. Έμειναν με δέκα παίκτες στο 18′, αλλά προηγήθηκαν στο 22′. Ωστόσο, στη συνέχεια φάνηκε το αριθμητικό μειονέκτημα καθώς ο Παναμάς ισοφάρισε στο 26′ και έκανε την ανατροπή στο 83′. Στο 88′ έμεινε με δέκα και ο Παναμάς, μα οι ΗΠΑ δεν το εκμεταλλεύτηκαν. «Τώρα, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας για να περάσουμε», είπε ο ηγέτης της ομάδας, Κρίστιαν Πούλισιτς και σημείωσε: «δεν νιώθουμε πίεση». Βέβαια, η σκληρή κριτική προς τον προπονητή Γκρεγκ Μπερχάλτερ δεν έχει κοπάσει.

Η Ουρουγουάη μετράει δύο στα δύο. Νίκησε με 3-1 τον Παναμά στην πρεμιέρα της κι έπειτα διέλυσε με 5-0 τη Βολιβία. Τώρα, θέλει ένα βαθμό για να «σφραγίσει» την πρώτη θέση χωρίς να ενδιαφέρεται τι θα γίνει στο άλλο ματς του γκρουπ, ενώ υπάρχουν σενάρια που τη βγάζουν κορυφαία του ομίλου ακόμη και με ήττα, αναλόγως αν θα είναι ισόβαθμη με τις ΗΠΑ ή τον Παναμά στους έξι πόντους και τη διαφορά τερμάτων. Πάντως, μέχρι στιγμής είναι η ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα στο Copa America.

Οι αποδόσεις στο Copa America είναι συγκλονιστικές. Το τουρνουά προσφέρει ανεπανάληπτο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Το ματς ΗΠΑ – Ουρουγουάη αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα της φάσης των ομίλων. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,08** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΗΠΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του ΗΠΑ – Ουρουγουάη το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι διαφορετικό. Οι ΗΠΑ χρειάζονται ψυχραιμία και ισορροπία και να μην παίξουν απεγνωσμένα αφήνοντας χώρους καθώς η Ουρουγουάη έχει την ποιότητα και την ευφυΐα να τους εκμεταλλευτεί. Η Ουρουγουάη, πάλι, θα επιδιώξει να κυριαρχήσει και να κάνει το παιχνίδι της όπως συμβαίνει κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Σχετικά με τις ενδεκάδες, οι ΗΠΑ δεν έχουν τον πολύτιμο επιθετικό Γουεά, ενώ η Ουρουγουάη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αν και υπάρχουν σκέψεις για ροτέισον και ίσως ο Μαρσέλο Μπιέλσα να επιλέξει για πρώτη φορά το δίδυμο Νούνιες (δύο γκολ ως τώρα) – Σουάρες.

Copa America 2024 – Όμιλος C:

1η αγωνιστική

  • ΗΠΑ – Βολιβία 2-0
  • Ουρουγουάη – Παναμάς 3-1

2η αγωνιστική

  • Παναμάς – ΗΠΑ 2-1
  • Ουρουγουάη – Βολιβία 5-0

3η αγωνιστική

  • Βολιβία – Παναμάς 1-3
  • ΗΠΑ – Ουρουγουάη 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ