Ιρλανδία-Αγγλία (07/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι Ιρλανδία – Αγγλία για το UEFA Nations League με ισχυρό φαβορί για τη νίκη και εκατοντάδες αγορές για στοίχημα.

Στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου η Ιρλανδία φιλοξενεί την Αγγλία (07/09/2024, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League B του UEFA Nations League. Οι δύο ομάδες κάνουν μια καινούρια αρχή κι έχουν νέους τεχνικούς στους πάγκους τους. Μάλιστα, η Αγγλία έχει υπηρεσιακό κόουτς τον Λι Κάρσλεϊ. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται Ελλάδα και Φινλανδία. Η πρώτη της κατάταξης ανεβαίνει στην League A, η δεύτερη παίζει play – offs ανόδου, η 3η play – offs παραμονής και η 4η υποβιβάζεται.

Για το Ιρλανδία – Αγγλία οι αποδόσεις τοποθετούν στη θέση του οδηγού τα τρία λιοντάρια. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ιρλανδίας βρίσκεται στο 6,88** και το διπλό της Αγγλίας το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,49** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Ιρλανδία – Αγγλία έχει ξεκάθαρο φαβορί στα προγνωστικά κι αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, η αλήθεια είναι. Ωστόσο, το ματς έρχεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία και για τις δύο ομάδες που ναι μεν έχουν μεγάλη απόσταση σε στατιστικά και παράδοση, αλλά από την άλλη υπάρχει και αντιπαλότητα μεταξύ τους κι αυτό το στοιχείο πάντοτε μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο.

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Ιρλανδία – Αγγλία;

  • Η Αγγλία είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο την Ιρλανδία. Βέβαια, νίκησε μονάχα στο ένα από αυτά.
  • Η Αγγλία δε νικά την Ιρλανδία ως φιλοξενούμενή της από τον Μάιο του 1964! Έκτοτε σε 4 ματς ηττήθηκε μια φορά και τα άλλα 3 έληξαν ισόπαλα.
  • Στα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα ματς τους, είτε φιλικά είτε επίσημα, ολοκληρώθηκαν με Under 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου καθώς προσφέρεται τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες επιλογές. Παράλληλα, υπάρχουν και εξαιρετικές Ενισχυμένες Αποδόσεις. Ο συνδυασμός νίκη της Αγγλίας και goal/goal προσφέρεται στο 4,15** (από 3,75) και το Over 3,5 γκολ σκαρφαλώνει στο 3,85** (από 3,50).

Στην Ιρλανδία κάνει ντεμπούτο ο καινούριος προπονητής της Χέιμιρ Χάλγκριμσον. Πρόκειται για έμπειρο τεχνικό σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχοντας πετύχει σε μεγάλο βαθμό στην Ισλανδία και σε μικρότερο στην Τζαμάικα. Τώρα, στην Ιρλανδία θέλει να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα και να εκμεταλλευτεί το ταλέντο των παικτών της που παίζουν σε υψηλό επίπεδο στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, η αποστολή του δεν είναι εύκολη.

Η Αγγλία μετά την ήττα με 2-1 από την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024 χάραξε νέα πορεία. Αποτελεί παρελθόν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και για την ώρα έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Λι Κάρσλεϊ, ενώ αναζητεί τον επόμενο μόνιμο προπονητή της. Ο Κάρσλεϊ διατήρησε τον κορμό της ομάδας που  έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πολλά είναι τα πρωτοκλασάτα ονόματα στην αποστολή και θέλει η ομάδα του να παίξει επιθετικά και να δείξει το ταλέντο της.

Το στοίχημα στο UEFA Nations League συναρπάζει. Η νέα σεζόν της διοργάνωσης αναμένεται θεαματική και με μεγάλες συγκινήσεις. Η Αγγλία ψάχνει να ανέβει κατηγορία και πάλι και θέλει να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την πορεία. Το ενδεχόμενο ημίχρονο/τελικό: 2/2 πληρώνει 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ιρλανδία – Αγγλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει ουσιαστικά κοινό παρονομαστή. Καθώς αμφότερες έχουν καινούριους τεχνικούς, το πρώτο που θέλουν είναι να αποφύγουν τα λάθη που μπορεί να τους κοστίσουν. Έπειτα, θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τα όπλα τους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΓΛΙΑ

Σχετικά με τις ενδεκάδες στο Ιρλανδία – Αγγλία, να σημειώσουμε ότι η Ιρλανδία δεν έχει τον κίπερ Μπαζούνου, αλλά και άλλους παίκτες που καλούνταν συχνά. Από την άλλη, η Αγγλία στερείται των υπηρεσιών του πολύτιμου μεσοεπιθετικού της Τζουντ Μπέλιγχαμ, ενώ υπάρχουν νέα πρόσωπα στην άμυνά της.

Πιθανή ενδεκάδα Ιρλανδίας (4-4-2): Κέλεχερ – Κόουλμαν, Ο’ Σέι, Κόλινς, Μπρέιντι – Σμόντικς, Μπράουν, Μόλουμπι, Ογκμπένε – Άιντα, Φέργκιουσον.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (3-4-3): Πίκφορντ – Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γκεΐ – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ράις, Μέινου, Γκόρντον – Σάκα, Κέιν, Έζε.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ