Ιρλανδία-Ελλάδα (10/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Σπουδαία αναμέτρηση Ιρλανδία – Ελλάδα για το UEFA Nations League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ελλάδα (10/09/2024, 21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League B του UEFA Nations League. Η Ιρλανδία και η Ελλάδα έχουν μπει σε νέο κύκλο και θέλουν να παλέψουν για την άνοδο. Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης Αγγλία και Φινλανδία. Η πρώτη της κατάταξης προβιβάζεται απευθείας, η δεύτερη πάει σε μπαράζ ανόδου, η 3η σε μπαράζ παραμονής και η τελευταία υποβιβάζεται.

Για το Ιρλανδία – Ελλάδα οι αποδόσεις φέρνουν τις δύο ομάδες πολύ κοντά μεταξύ τους και μας προϊδεάζουν για μια εκρηκτική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ιρλανδίας προσφέρεται στο 2,77** και το διπλό της Ελλάδας το συναντάμε λίγο ψηλότερα στο 2,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ιρλανδία – Ελλάδα τα προγνωστικά έχουν μεν φαβορί, αλλά καθώς οι δύο ομάδες έχουν καινούριους προπονητές και προσπαθούν να προσαρμοστούν σε νέες φιλοσοφίες, τα στατιστικά και η παράδοση ενδεχομένως να μην έχουν την ίδια βαρύτητα σε αυτή τη συγκυρία, αν και πάντοτε παίζουν ρόλο.

Τι μας διδάσκει η προϊστορία του Ιρλανδία – Ελλάδα;

  • Η Ελλάδα δεν έχει χάσει από την Ιρλανδία. Σε 5 αναμετρήσεις, η Ελλάδα έχει επικρατήσει 4 φορές, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Σε 4 από τα 5 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η Ελλάδα κράτησε το μηδέν στην εστία της.
  • Πιο πρόσφατα, η Ελλάδα και η Ιρλανδία αναμετρήθηκαν το 2023 για τα προκριματικά του Euro 2024 και η γαλανόλευκη επικράτησε και στις δύο συναντήσεις.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ιρλανδία και η Ελλάδα θέλουν να κλείσουν αυτό το παράθυρο αγώνων με θετικό αποτέλεσμα που θα τις βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους. Το Over 2,5 γκολ εμφανίζεται στο 2,70** και το αντίστοιχο Under στο 1,47**.

Η Ιρλανδία έχει καινούριο προπονητή τον Χέιμιρ Χάλγκριμσον. Ο Ισλανδός τεχνικός έχει μεγάλες εμπειρίες σε επίπεδο εθνικών ομάδων και τα περάσματά του από τους πάγκους της Εθνικής Ισλανδίας και της Εθνικής Τζαμάικας μονάχα ως πετυχημένα μπορούν να χαρακτηριστούν. Τώρα, στην Ιρλανδία θέλει να βασιστεί στους ταλαντούχους παίκτες που έχει η ομάδα και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το έργο του δεν είναι εύκολο. Έκανε πρεμιέρα στο UNL κόντρα στην Αγγλία (ήττα με 2-0).

Η Ελλάδα έχει στον πάγκο της τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γύρω του ήδη υπάρχει ένα θετικό κλίμα με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας να παρουσιάζονται αισιόδοξοι για το μέλλον τους μαζί του. Βέβαια, ο δρόμος δεν μοιάζει εύκολος αν και υπάρχει μια σταθερή βάση με δεδομένο πως ο κορμός της ομάδας είναι ουσιαστικά ο ίδιος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να τη βοηθήσει να δείξει με μεγαλύτερη συνέπεια την καλύτερη εκδοχή της. Έκανε πρεμιέρα στο UNL απέναντι στην Φινλανδία (νίκη με 3-0).

Το στοίχημα στο UEFA Nations League ξεσηκώνει με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες να θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση και να αποκτήσουν χημεία και μομέντουμ ενόψει των άλλων επίσημων υποχρεώσεών τους. Στο Ιρλανδία – Ελλάδα το goal/goal δίνεται στο 2,20** και το no goal εμφανίζεται σε τιμή φαβορί στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του σπουδαίου ματς Ιρλανδία – Ελλάδα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εμφανιστούν ισορροπημένες και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο εκείνα τα στοιχεία που θέλουν να δουν οι προπονητές τους. Βέβαια, καθώς βρίσκονται πολύ νωρίς στη νέα διαδικασία τους, θα επιδιώξουν να αποφύγουν λάθη που μπορεί να τους κοστίσουν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όσον αφορά στις συνθέσεις στο Ιρλανδία εναντίον Ελλάδα, οι δύο προπονητές δεν αποκλείεται να κάνουν ροτέισον προκειμένου να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες που θέλουν να δουν, αλλά και να δώσουν ανάσες σε ποδοσφαιριστές που κουράστηκαν στα προηγούμενα ματς. Σχετικά με τις απουσίες, η Ιρλανδία δεν έχει πάρα πολύ σημαντικές, ενώ η Ελλάδα δεν έχει τους Ρέτσο, Κουρμπέλη, Γιακουμάκη.

Πιθανή ενδεκάδα Ιρλανδίας (4-4-2): Κέλεχερ – Κόουλμαν, Ο’ Σέι, Κόλινς, Μπρέιντι – Σμόντικς, Μπράουν, Μόλουμπι, Ογκμπένε – Άιντα, Φέργκιουσον.

Πιθανή ενδεκάδα Ελλάδας (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Μάνταλος, Μπουχαλάκης – Πέλκας, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας – Ιωαννίδης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ